Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yarın sabah kan versem de pazartesi alabilirim ancak
keşke bu sabah versyedim bak ama daha iyi oldu geçen sefer cuma kan vermiştim 5 gün gecikmişti pazartesi sonuç çıkacaktı ama ben pazar regl olmuştum çok üzülmüştüm..
hamile değilim gibi geliyor nedense yaa

bugün test alacam yarın yapayım bari ama çıkmıyor bende yaa off..

inşaallah ama pazartesi kan verip salı dönerim size kızlar inşaallah...

Son düzenleme:
slmm nasılsınız çok yazamasamda arada kendimi hatırlatayım dedim dün büyük eltimin hamile olduğunu ögrendim çekinmiş bana söylemeye nisbet yapıo gibi olmasın diye süpriz bi gebelik dedi anacım bizim bebekler neden süpriz yapmıyo bize

212. Soru: s.a hocam ben 4444 salati tefriciye basladim ama sonra adetim geldi devam okuyabilirim eger evet'se normal abdest almam gerekmi`? yoksa sart degilimi abdest adetliyken.. bide hocam kac günde bitmesi lazim 4444 salati tefriciye? allaha emanet olun
Cevap: Dualar abdestsiz ve gusülsüzde okunabilir.Devam edebilirsiniz.Bitirebildiğiniz zamanda bitirin.

Aaaa kızlar cidden hocaya sormuşlar ne demiş bakın
ay sinir oldum şimdi boşuna mı oturuyorum ben 1 haftadır off (

bu araada paylaşmadan edemicem zeki bi vatandaşımızın sorusu çok güldüm ya

210. Soru: hocam tavuktan kurban olurmu

Cevap :Hayır

Son düzenleme:

Şu sürprizleri hiç anlamadım anlamıycam da

yokh canım salavat getirmek için abdestli olmaya gerek yoktur.

ayetel kürsi, fatiha gibi bazıları okunmaz reglken.

ama çoğu dua okunabilir.

salavat içinse abdest zorunluluğu yoktur. peygamberimizi her an her durumda anabilirsin.

ayyy ne minyak insanlar var yaaaa

Ah canım yaa valla geç öğrendim bunu kimsede bişe demedi,
gitti koca 1 hafta bitirmiştik belkide,
neyse ne yapalım kaldığımız yerden devam artık iyi oldu öğrendiğim sağolasın :)

ayyy ne minyak insanlar var yaaaa

Sorma yaa koptum daha neler var neler

slm kızlarım nasılsınız 2 gundur gıremedım
benım kusmalar hızla devam edıyor bıtmedı bıtmedı bıtmıycek heralde ama ben bıttım cıdden ölü gıbı sadece battanıye altında yatıyorum kusmaya kalkıyorum

çok doğru hatice :13:

Selmacımm hoşgeldin,
kuzum yaa vallaa için dışına çıktı yediklerinde yaramıyo böyle olunca
doktorun verdiği ilaç iyi gelmiyomu yaaa
valla çetin ceviz çıktı seninki
bu arada erkek olsaymış 12-13 haftada cinsiyet gösteriyomuş genelde
ama kız göstermiyomuşşşşşşşş
kız demek seninki

oynatmaya az kaldı doktorum nerde bizim burda işler karıştı kızlar :)))

haticem çok şükür tansiyonum iyi bugün yükselmezse bişicik olmaz artık bana

cnm kızmı bılmem ama benı mahfettıgı kesın dr ılac verdı ılacı kusmazsam bıraz ıyıyım ama onıuda cıkarıyorum mahfoluyorum dr um gecmesı lazımdı bakalım bu hafta ıns gecer dedı ama
hıc geccek gıbı deıl 2 ay oldu tam hıc durmadan cıkartıyorum bana bıtcek gıbı gelmıyor
cnm dr cok ugrastı hatta bastırıyorum kusura bakma dedı bebegı cok net gormemze ragmen cınsıyetıne hıc bısı demedı bende cok merak edıyorum nasıl gecer 1 ay bılemıcem
allah sızede tezz zamanda kusmuksuz hamıllelıkler versın rabbım

ahh kıyamam oda zor be.az kaldı canım biraz daha sabır.seninkide çok inatçı çıktı.

selmam yaa niye bitmedi bu kusmaların valla bittin sen yaaa , sıpa seni bekletti ama gelince de tam geldi yani inşallah geçecek bitanem azcık daha sabır bebiş sağlıklı olsun da ne yapacan doğunca uslu olur inşallah

oynatmaya az kaldı doktorum nerde bizim burda işler karıştı kızlar :)))

haticem çok şükür tansiyonum iyi bugün yükselmezse bişicik olmaz artık bana

ne olsu esma hemen yardıma koşalım:):)

sımdı genlerden cınsıyet hesaplama yapılıyormus benım cok bılmıs bı eltım var o dedı %99 tutuyomus banada yaptılar erkek cıktı hıc degısenı gormemısler sızde bılıyosunuzdur ben burda bır topıkte okumustum dogum yılınıza 3 ekleyıp yaaa soyle dıyım hatta
ben 85lıyım 85 88 91 94 97 00 03 06 09 2012kasımda benım hucreler yenılenıyo
esım 84 87 90 93 96 99 02 05 08 2011ocakta esımınkıler yenılenmıs ben sımdı kasım ayında once hamıle kaldıgım ıcın erkek ama kasımdan sonra hamıle kalsaydım kız oluyormus
inş anlata bıldım

Son düzenleme:

aaaaa bende yapayım hemen durrr:):)

canım eşimle aynı yıl doğumluyuz benim 2011 martta onun ki nisanda yenilenmiş hangimizinkini kabul edeceğiz:)

onunkı suanda nısan olduguna gore senın kız dogurman bıraz zor mart ve nısan arasında hamıle kalman gerekıyor anladınmı nısan oldugu zaman hemen esıne gecıyor sende cok takılmıyor 1 ay sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…