• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allahım sen haticeme beşiz nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızllarrrr bız gunahkar kullarız ona ragmen ısteklerımız hıc bıtmıyor
ama karnımdakı gunahsız bebegım sıze dua edıyor hepınızın gobusu dolsun
sonra hepımızın kucagı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsun inş

en yiyisi kimse beni dövmeden kaçayım ben gerçi ben küçügüm kıyamazsınızkiiiiiiiiiiiii

küçüklüğünün altına saklanma bakıyımmmmm:20: şaka şakaaaaa seni pıtırcık seniii:):)

olmazmı kıııııııııııı allahım sen bebişkomada ne kadar yumurtası varsa o kadar nasip ettt aminnnnnnnnnnnnnnnn ezanda okuniiiiiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh

kızllarrrr bız gunahkar kullarız ona ragmen ısteklerımız hıc bıtmıyor
ama karnımdakı gunahsız bebegım sıze dua edıyor hepınızın gobusu dolsun
sonra hepımızın kucagı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsun inş

ayyy teyzesinin kuzusu dua etsin bize çağırsın kuzenlerini görüyordur o:(

ben kaçar abdest alayım hiç merak etmeyin dualar namazla dahada betreketllendrcem inş byeeeeeeeeeeeeeeeeeee s.a diyelm

allah kabul etsin kuzummmmm a.s

kızlar banada dua edın bu kusmalarım bıtsın artık gercekten kısmetse pzt yıne anama gıtcem 1 hafta kalmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa
bılıyomusunuz ben annemde bebege kadar hıc kalmadım zaten bana yarım saat uzaklıkta oda yuruyerek gece 1 e kadarda otursak evıme yatmaya gelırdım ozaman bıle basardı benı ayyy kalkıpta evıme gıdeyım derdım sımdı ıse ayyy kocam bısı demsede anamda kalsam dıe can atıyorum bana kalsa 9 ay kalıp dogrup gelıcem
dun aksam esımede soyluyuorum bebekten once bebekten sonra dıe acayıp huy degıstırdım
caydan nefret eden ben sımdı delı gıbı cay ıcıyorum ve tvde bıle gorsem ayy caya bak dıyorum :52::52::52:

EEEE Kıslar gelişmeler varmı...Dün giremedim topikeeee..

yok canım aynıyız valla sende durumlar nasıl

kızlar banada dua edın bu kusmalarım bıtsın artık gercekten kısmetse pzt yıne anama gıtcem 1 hafta kalmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa
bılıyomusunuz ben annemde bebege kadar hıc kalmadım zaten bana yarım saat uzaklıkta oda yuruyerek gece 1 e kadarda otursak evıme yatmaya gelırdım ozaman bıle basardı benı ayyy kalkıpta evıme gıdeyım derdım sımdı ıse ayyy kocam bısı demsede anamda kalsam dıe can atıyorum bana kalsa 9 ay kalıp dogrup gelıcem
dun aksam esımede soyluyuorum bebekten once bebekten sonra dıe acayıp huy degıstırdım
caydan nefret eden ben sımdı delı gıbı cay ıcıyorum ve tvde bıle gorsem ayy caya bak dıyorum :52::52::52:

Rabbim sen selma nın kusmalarını durdur bebeğinin hamileliğinin tadını çıkarsın hayırlı doğumlar nasip et ona ve tüm anne adaylarımıza....aminnnnnnnnnnnnnnnn

çay mı çok ilginç bende merak ediyorum yaa nasıl olacağım diye ufff ne olur biz de hamile kalalım Allah ım.........
ben et yemiyorum acaba hamile kalsam yer miyim , dalak işkembe ne varsa götürürmüşüm:60:

Ayyy allah yardımcın olsun cnm yaaa...İnşllah gecer kısa zamanda..Ne güzel annen yakınmış kal tabiki ana gibisi varmı:2:Bende bi bahane bulu gitmk istiyorum anneme ösledimmm yaaa:14:

Rabbim sen selma nın kusmalarını durdur bebeğinin hamileliğinin tadını çıkarsın hayırlı doğumlar nasip et ona ve tüm anne adaylarımıza....aminnnnnnnnnnnnnnnn

çay mı çok ilginç bende merak ediyorum yaa nasıl olacağım diye ufff ne olur biz de hamile kalalım Allah ım.........
ben et yemiyorum acaba hamile kalsam yer miyim , dalak işkembe ne varsa götürürmüşüm:60:

yersın anam yersın ben et manyagı sakatat manyagı herseye ııyyyy yapıyorum
nefret ettıgım caya asık oldum bıde ıcım dısım sımıt olduuuuuu ondanda gına geldı ama ne yaparsın
annemler cay demle dedıklerınde baska odaya kacardım sankı ben ıcıyomda sıze demlıcem banane derdım annemler sımdı benle dalga gecıyor artık bız demeden demlıcek allahım bugunlerı gorduk dıyolar :1::1::1::1::1:
ben sut manyagı asla ıcemıyorum sımdı kıs cok huyu degısıyor ınsanın gercekten bak

arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......

haticede cvp vermiş cnm ilişki ile ilaçın bi etkisi yok dilediğin gibi takıl:)

yersin yavrum yersin. balık et yemeyen ben şimdi deli gibi yiyorum millet hayretle gözümün içine bakıyo bugnleri görcekmiydik die:D
tüm alışkanlıklar değişiyor.

selmaa inş biran önce geçer şu bulantılarında hamişliğin tadını çıkarırsın.
çok cay içme ama cnm demiri eksiltiyo kansızlığa neden oluyo. çok acık iç.

comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor :43::43::14:

esmam bılmemmı cnm ya bende hem demır eksıklıgı hem kan eksıklıgı var aylarca tedavı gormus inanın hatta soyle soylıyım demırım sınırın yarısında
gelde anlat acık ıcıyorum cnm zevk almıyorum ımamın abdest suyu gıbı zevk almak ıstıyorum ınan elımde deıl demlı cay gorunce agzımın suyu akıyor bı bardak kesmıyor anlatamamyaaaaa
zararını bılıyorum ve ıcerken hıc pısman olmuyorummm ohhhhh dıe dıe caynar kaynar goturuyorum anlatılmaz yasanır
napcam ben yaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X