• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

$30112011820.webp
işte benim minik oğluşumm:55:

yersın anam yersın ben et manyagı sakatat manyagı herseye ııyyyy yapıyorum
nefret ettıgım caya asık oldum bıde ıcım dısım sımıt olduuuuuu ondanda gına geldı ama ne yaparsın
annemler cay demle dedıklerınde baska odaya kacardım sankı ben ıcıyomda sıze demlıcem banane derdım annemler sımdı benle dalga gecıyor artık bız demeden demlıcek allahım bugunlerı gorduk dıyolar :1::1::1::1::1:
ben sut manyagı asla ıcemıyorum sımdı kıs cok huyu degısıyor ınsanın gercekten bak

yaaaaaaaaaaaa dalak ciğer falan kendimi yerken düşünemiyorummm böhhhhh ama kesin yerim eminim yani baksana nasıl değişiyor huylarınız , neyse hamile kalayım da işkembe yemeye bile razıyım:(

haticede cvp vermiş cnm ilişki ile ilaçın bi etkisi yok dilediğin gibi takıl:)

yersin yavrum yersin. balık et yemeyen ben şimdi deli gibi yiyorum millet hayretle gözümün içine bakıyo bugnleri görcekmiydik die:D
tüm alışkanlıklar değişiyor.

selmaa inş biran önce geçer şu bulantılarında hamişliğin tadını çıkarırsın.
çok cay içme ama cnm demiri eksiltiyo kansızlığa neden oluyo. çok acık iç.

bana da kesin derler o zaman tabi hamile kalırsam:)

comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor :43::43::14:

üzülme canım yaa bide kan ver pazartesi gelmezse eğer testte çıkmamıştır belki üzülme lütfennnn

daha 4 aylık evliyim ne oldu yaa

Ayyy tatlım daha yeni evlisin..Belki evlilikten dolayı düzenin şaşmıştır.Bak bende 4 aylık evliyken 1 haftalık gecikme yaşamıştım.Ki hep düzenli olurdum..İnşllh seninki bebiştendir ama değilse de üzülme canım benim çok yenisin daha...

daha 4 aylık evliyim ne oldu yaa

dileekkkkkkkkkkkk kızdırma bizi ama daha 4 aylık evlisin güzelim ne bu stresin hemen olacak diye bişey yok ki yaptığın bu stres zaten adetini geciktirir, evlendin ve hormonların değişti hamile değilsen de bu tür düzensizlikler olabilir..

ben 2 senelik evliyim 16 aydan sonra korunmayı bıraktık adet düzenim değişti bir ay da iki kere adet gördüm aşırı sanciılar çektim adetim uzadı , hormonlar alışmaya çalışıyor bak benim 6. ayım ne gelen var ne giden bekliyorum bende hamile kalmak için...

ilk 3 ay yaşadğım aşırı stres beni hasta etti acillerde süründüm ama hiçbişeyim çıkmadı kendine zarar verme lütfen daha çok çok erken üzme kendini bak hatice döver seni , ben çok sopasını yedim:1:

Ayyyy maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:Allah sağ salim kucağında da görmeyi nasip etsin..Rabbimmm bu mübarek gün hürmetine bizlere de böyle görmeyi nasip et ne olur :14:

aminnn canım yaaa inşallah:(

Ayyyy maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:Allah sağ salim kucağında da görmeyi nasip etsin..Rabbimmm bu mübarek gün hürmetine bizlere de böyle görmeyi nasip et ne olur :14:

saol canım allahım inş en kısa zamanda bu duyguyu tatmayı nasip eder tüm isteyenlere

allah ım bu nasıl bişey yaaa maşallah kırk bir kere :nazar:
mucize yaa mucize o parmaklarını ısırırım senin yaaa canım benim:54:

hemde çok büyük bi mucize canım 2 sene bekledik biz bu sıpayı
darısı sizlerin başına inş hep dua ediyorum

saol canım allahım inş en kısa zamanda bu duyguyu tatmayı nasip eder tüm isteyenlere

hemde çok büyük bi mucize canım 2 sene bekledik biz bu sıpayı
darısı sizlerin başına inş hep dua ediyorum

ami,n canım yaa, düşünüyorum da içinde eli kolu olan bir canlı küçücük karnının içinde taşıyorsun ve byüyr , elleriyle oynuyor offf yaaa Rabbim sen ne büyüksün bu mucizeyi biz de yaşayalım ne olurrrr

Amma çok konuşmuşunuzz beeeeee ben burda dursam susarsınız hıh
Duam bitmiş çok şükür ananemden aldım haberi oh rahatladım :)

dua ya bak bu günde bu satte bide saatine geldiyse alahhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnnn :52:

allahım sen haticeme beşiz nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Kızzz melekkkkkk ikiz istiyoz dediysek 6ız demedik allahım nasılbaş edilir :))
Rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin bizeeeeeeeeeee bebiş istiyoruzz artıkkkkkkk :)

comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor :43::43::14:

Bikaç gün daha durup doktora git canım kanda bakar yoksada ilaç fln verir
Stres yapma bak, doktor söylüyo bunu korunmayı bıraktıktan sonra 5 gün ileri yada geri değişebilirmiş
Normal diyorlar ama 10 gün oldu senin geç döllenmedir yada başka bişeydir ihmal etme

Ayyyyyyyyyyyyyyy yirim ben onu ne tatlı yaa duruşa bakkkkkkkk sıpaaa :nazar:
allahım darısı tüm isteyenlerin başına inş,

Son düzenleme:
bune yaa allahım nasıl bi şeydir bu böyle rabbim ne büyüksün maşallah allah nazarlardan saklasın sizleri bu 2. yeğenimi görüşüm maşalllh size esamnında oğluşunu görmüştüm :32: toşun paşlarım benimmmmm

esma nı oğluşunu mu gördünnnnn:20:

esma hanım esma hanım yiğenimizi görmek bizim de hakkımız değili mi hıhhhh küstüm size efendim

Amma çok konuşmuşunuzz beeeeee ben burda dursam susarsınız hıh
Duam bitmiş çok şükür ananemden aldım haberi oh rahatladım :)

Kızzz melekkkkkk ikiz istiyoz dediysek 6ız demedik allahım nasılbaş edilir :))
Rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin bizeeeeeeeeeee bebiş istiyoruzz artıkkkkkkk :)

Bikaç gün daha durup doktora git canım kanda bakar yoksada ilaç fln verir
Stres yapma bak, doktor söylüyo bunu korunmayı bıraktıktan sonra 5 gün ileri yada geri değişebilirmiş
Normal diyorlar ama 10 gün oldu senin geç döllenmedir yada başka bişeydir ihmal etme

Ayyyyyyyyyyyyyyy yirim ben onu ne tatlı yaa duruşa bakkkkkkkk sıpaaa :nazar:
allahım darısı tüm isteyenlerin başına inş,

yokh allah kabul etsn canım annenler duanı yapar zaten. bi kaç kişiye bişeyler dağıt yiyecek.

yokh allah kabul etsn canım annenler duanı yapar zaten. bi kaç kişiye bişeyler dağıt yiyecek.

Evet canım yapmışlar sanırım, akşama gidicem bakalım :)
bugün bende nette gördüm sadaka vermek lazımmış bitince,
İhtiyaçlı bi arkadaşım var ona para versem diye düşündüm canım olur heralde dimi

Back
X