- Konu Sahibi haticemavi
- #11.681
yav ben sana kıyamam yaaaaaaaaa amanda aman anne adyımızı niye böyle yoruyrlr yav ayıp ya
anne adayı mı allah mı söyletti nee ben daha anne aday adayıyım şekerim dur daha:):)
kızlar yaaaaaa ama şımartılmak istyrm yaaaaaaaaa küçügünz olarak bunu yapmalısınız olmazki böyle bak aglarım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
uyyy kuzucuk gel bi sarılayım sana

ahanda ben geldim bakıyomda çok konuşmuşsunuz arkamdan. maşallah ammada gevezelik etmişiniz. geçmişi okudum ve hemenck yazım dedim...
dilekcim sen en iyisi bi kan testi yaptır cnm sonrada bi doktora görün. inş hemişsindr.
canının ne isteyeceği belli olmuyoki insanın sende haklısın yavrum ya. canın istiyosa iç ye rabbim korur tüm bebişleride onları taşıyan anneleride. ama ilaçlarını ihmal etme. kan ilacını özellikle.
hülyaaa ve selmaa kurban olsunlar onları verene. maşallahh canlarımhep böle sağlıklı güzel resimlerini görürüz inş. bnm oğluşum gerçekten abi olmuş artık ya :) büyüdüğünü anladım valla sizin resimleri görünce...:) artık bizi bu şekilde göremiyo doktorumuz :) sığmıyoruz usgye yüzü, ayakları , elleri ayrı ayrı bakıyoz. :)allah kötülüklerden esirgesin yavrularımızı.
amaaa serpilimmm amaa hani buluştuk ya haticemle ozamn gördü oğluşumu. yarına eklicem resimlerini söz veriyom kızma ama yaa... korkutma bizi teyzesi. hemde sana gülümseyen resmini göndercem oğluşumun. anlaştıkmı![]()
valla anlamam yarın ben burdayım öğlene kadar istiyorum resim banane benim de hakkım görmek , teyzoşa gülücük atsın yakışıklım yerim onunnnn titisini ben

bi tane dr birine yapmış bebgin gerizekalı demş aldırmnız şart demş ama aldırmamışlr çocukta tam tersi çok iyiymş şu anda
gerizekalı kendisiymiş belli , öküz herifff