• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yav ben sana kıyamam yaaaaaaaaa amanda aman anne adyımızı niye böyle yoruyrlr yav ayıp ya

anne adayı mı allah mı söyletti nee ben daha anne aday adayıyım şekerim dur daha:):)

kızlar yaaaaaa ama şımartılmak istyrm yaaaaaaaaa küçügünz olarak bunu yapmalısınız olmazki böyle bak aglarım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:25::25:

uyyy kuzucuk gel bi sarılayım sana:48:

ahanda ben geldim bakıyomda çok konuşmuşsunuz arkamdan. maşallah ammada gevezelik etmişiniz. geçmişi okudum ve hemenck yazım dedim...

dilekcim sen en iyisi bi kan testi yaptır cnm sonrada bi doktora görün. inş hemişsindr.

canının ne isteyeceği belli olmuyoki insanın sende haklısın yavrum ya. canın istiyosa iç ye rabbim korur tüm bebişleride onları taşıyan anneleride. ama ilaçlarını ihmal etme. kan ilacını özellikle.

hülyaaa ve selmaa kurban olsunlar onları verene. maşallahh canlarım :nazar::nazar: hep böle sağlıklı güzel resimlerini görürüz inş. bnm oğluşum gerçekten abi olmuş artık ya :) büyüdüğünü anladım valla sizin resimleri görünce...:) artık bizi bu şekilde göremiyo doktorumuz :) sığmıyoruz usgye yüzü, ayakları , elleri ayrı ayrı bakıyoz. :)allah kötülüklerden esirgesin yavrularımızı.

amaaa serpilimmm amaa hani buluştuk ya haticemle ozamn gördü oğluşumu. yarına eklicem resimlerini söz veriyom kızma ama yaa... korkutma bizi teyzesi. hemde sana gülümseyen resmini göndercem oğluşumun. anlaştıkmı :54::54::54:

valla anlamam yarın ben burdayım öğlene kadar istiyorum resim banane benim de hakkım görmek , teyzoşa gülücük atsın yakışıklım yerim onunnnn titisini ben:1:

bi tane dr birine yapmış bebgin gerizekalı demş aldırmnız şart demş ama aldırmamışlr çocukta tam tersi çok iyiymş şu anda

gerizekalı kendisiymiş belli , öküz herifff:47:

yokh bı sen ısrarla kız dıyon kız eger dr bı kız desın kız ben senı gelıp opucem heeee
ınsan dr da olsa nasıl gerızekalı der pes :47:

canımsınız ya hepinizi seviyorum kızlarr benim mutluluğumla mutlu oluyosunuz
:54::54::54::54::54: hepinizi öpüyorum

bende tatlı yiyip gidiorum doktor zor yakaladı bu pozu bizimki ne zaman gitsem elleriyle oynuyo
eller hep havada 11 cm olmuşuz pazartesi günü dr ölçtü

bu arada her gören şaşırıyo ayy ne kadar net diye
bakın teyzeleri pipisi bile meydanda minik sığamınn

ee yiğidin malı meydadadırr

tanselll canımm sennki kız gibi geldi bana zaten içime senn kızın olucak gibi doğuyoo

yarın gelcekler bugün demedmki

Heee ben bugün ve yarın anlamışım :)

yokh bı sen ısrarla kız dıyon kız eger dr bı kız desın kız ben senı gelıp opucem heeee
ınsan dr da olsa nasıl gerızekalı der pes :47:

Ne bilim yavrumyaa hamileyim dediğin günden beri hep aklımdan öyle geçiyo
Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum :)

diyorum yaaa gerizekalı kendisiymiş, özürlü spastik ne olacak çok sinirlendim yaa bi anneye bunu nasıl der vicdansız moron ne olacak:47:

Serpilllllllllllllllllll yavaş kız coştu
kim o doktor hemen adresini verin çıkışta yakalayıp dövelim :60:
mantıksız deve nolcak

herkese merhabalar arkadaslar.2 yıl bouunca cocuk sahıbı olmak ıçın cok uğrastık.ve nıhayet bır cocugumuz oldu. amınosentez harıç butun teslerımı ozel ve devlet hastanelerınde yaptırdım .bır sorun olmadıgını soyledıler takı 7 aya kadar.7 ayda gelısım gerılıgı olduğunu ve bundan sonra nasıl bı bebegınız olacaksa kabullenmemızı soyledıler.anlamadım once herhalde boyu kısa falan dedım.ve melek kızım 37 haftda suni sancıyla doğdu.o bır dawm sendromlu.ama cok tatlı bır cocuk, bıraz fazla ılgıye ıhtıyacı var.ben teslerın guvenırliğine cokta ınanmıyorum artık.herne olursa olsun bız onu cook sevıyoruz ve onun egıtımı ıçın elımızden gelenı yapıyoruz.inş saglıklı sıhatlı coculkarınızı dunyaya getırırsınız.

kimse bana yüz vermiyo ahanda bende gidiyooooooooooooooooooooooom küstmmmmmmmmmmmmmmm size:14::14::14:

melek aşkolsun yaa yazdım birsürü güzel şey sana hiç bakmıyon demi. şimdide bn küstüm ne olcak:D

anne adayı mı allah mı söyletti nee ben daha anne aday adayıyım şekerim dur daha:):)

uyyy kuzucuk gel bi sarılayım sana:48

valla anlamam yarın ben burdayım öğlene kadar istiyorum resim banane benim de hakkım görmek , teyzoşa gülücük atsın yakışıklım yerim onunnnn titisini ben:1:

gerizekalı kendisiymiş belli , öküz herifff:47:

ye teyzesi bi gelsin zaten bende yicem neresi gelirse. :emir_bebek:

carrefoura gittim 2 saat gezdim kendime pantalon alcaktım

almadım gittim oğluşuma ciciler aldım ne yapayım tutamıyorum kendimi kanz da güzel ciciler var erkek bebekler için

Heee ben bugün ve yarın anlamışım :)

Ne bilim yavrumyaa hamileyim dediğin günden beri hep aklımdan öyle geçiyo
Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum :)

Serpilllllllllllllllllll yavaş kız coştu
kim o doktor hemen adresini verin çıkışta yakalayıp dövelim :60:
mantıksız deve nolcak

SİNİRLENDİM YAVRIM YAA NAPIYIM NE KABA TABİR O GERİZEKALI NE DEMEK DENYO NE OLACAK..
DÖVELİM KIZ KİMMİŞ O............

herkese merhabalar arkadaslar.2 yıl bouunca cocuk sahıbı olmak ıçın cok uğrastık.ve nıhayet bır cocugumuz oldu. amınosentez harıç butun teslerımı ozel ve devlet hastanelerınde yaptırdım .bır sorun olmadıgını soyledıler takı 7 aya kadar.7 ayda gelısım gerılıgı olduğunu ve bundan sonra nasıl bı bebegınız olacaksa kabullenmemızı soyledıler.anlamadım once herhalde boyu kısa falan dedım.ve melek kızım 37 haftda suni sancıyla doğdu.o bır dawm sendromlu.ama cok tatlı bır cocuk, bıraz fazla ılgıye ıhtıyacı var.ben teslerın guvenırliğine cokta ınanmıyorum artık.herne olursa olsun bız onu cook sevıyoruz ve onun egıtımı ıçın elımızden gelenı yapıyoruz.inş saglıklı sıhatlı coculkarınızı dunyaya getırırsınız.

:43::43::43::43::43:

melek aşkolsun yaa yazdım birsürü güzel şey sana hiç bakmıyon demi. şimdide bn küstüm ne olcak:D

ye teyzesi bi gelsin zaten bende yicem neresi gelirse. :emir_bebek:

ye yaa yeee kurban olurum onu verenee ama resmini görmek istiyorum cidden yaaa

canımsınız ya hepinizi seviyorum kızlarr benim mutluluğumla mutlu oluyosunuz
:54::54::54::54::54: hepinizi öpüyorum

bende tatlı yiyip gidiorum doktor zor yakaladı bu pozu bizimki ne zaman gitsem elleriyle oynuyo
eller hep havada 11 cm olmuşuz pazartesi günü dr ölçtü

bu arada her gören şaşırıyo ayy ne kadar net diye
bakın teyzeleri pipisi bile meydanda minik sığamınn

ee yiğidin malı meydadadırr

tanselll canımm sennki kız gibi geldi bana zaten içime senn kızın olucak gibi doğuyoo

anaaaammm bizimkisi tam yiğit hülya meydanda valla:1:

Ya sormayın bugün resmen seçmece geliyo bu işler bana
ay bunaldum bu ne biçim cuma
cuma dediğin yatarak geçer nefes alamadım
çok süpermiş gibi ingilizcem ingilizce rapor çevirisi yapıyorum 2 saattir zargandan baka baka :1:
gözlerim şaşı oldu ofz.

Son düzenleme:
ya sormayın bugün resmen seçmece geliyo bu işler bana
ay bunaldum bu ne biçim cuma
cuma dediğin yatarak geçer nefes alamadım
çok süpermiş gibi ingilizcem ingilizce rapor çevirisi yapıyorum 2 saattir zargandan baka baka :1:
Gözlerim şaşı oldu ofz.

amannnnn yaz google amcaya çevirsin sana iki dk şekerim ne yoruyon kendini:1:

doğru diyorsun kuzum iş arayan çok aslında bende arıyorum ama bulamıyorum bizim iş biraz sinyal veriyor da bide maaş düşük zam da yapmıyor yeni atılımlar yapmam lazım:1:

hakkında hayırlısı olsun cnm bnm. inşallah gönlüne göre bi iş bulursun. çok sinr ya maaş olayları. ne heveslerle okuyosun millet parayla oynuyo sende 3-5 kuruşun hesabını yapıyosun.

hakkında hayırlısı olsun cnm bnm. Inşallah gönlüne göre bi iş bulursun. çok sinr ya maaş olayları. Ne heveslerle okuyosun millet parayla oynuyo sende 3-5 kuruşun hesabını yapıyosun.

inşallah canım benim yaaa evet oku dirsek çürüt üç kuruşa çalış bide zam yok bişey diyince de hatalısın , sırf rahatım diye dayanıyorum ama iş arıyorum inş bulurum kpss ye de gireceğim 2012 de hedefim banka , daha önce de bankada çalıştım bakalım kısmet

ben çıkıyorum esmacım öpüyorum kocaman oğluşunu da resmini de istiyorum:)

sizi seviyorum kızlar iyi haftasonları:)

Back
X