• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selmacım sen çikolata yiyipmi gidiysn ne canım ya bu yaramaz hiç durmuyo böyle

cnm ogun yıcektım goya unuttum hatta tuh bıle dedım ama ıykı yememısım
ama sunu soylıyım ben cıkolata manyagı bırıyım ınan yatıya gıderım mıllet yemek yerken ben cıkolata yıyen bırıyım sanırım onların deposu bebegıme yaradı :9::9::9::9:

ayyy ben onu kibarcık ellerini yerim zarif oğlum benim kıyamam hiç yaaa:)

evet canım bu tpic erkek bu sene kurtuluş yok 2012 de de haticem yokh , funda sayamadığım hamiş olmayan arkadaşlar kız doğuracağız:):)

a.s canım unuttuk gitti ne olmuştu ki:1:

o zaman gelsin beşizler altızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm ogun yıcektım goya unuttum hatta tuh bıle dedım ama ıykı yememısım
ama sunu soylıyım ben cıkolata manyagı bırıyım ınan yatıya gıderım mıllet yemek yerken ben cıkolata yıyen bırıyım sanırım onların deposu bebegıme yaradı :9::9::9::9:

yemeden böyleymş yeseydn hiç bu kadarıda çekemezdi dr sen 2li test yapmıştın demi

yemeden böyleymş yeseydn hiç bu kadarıda çekemezdi dr sen 2li test yapmıştın demi

yaptırmadım cnm drumla konustum ense olcumu boyu posu normal cıkarsa yaptırmıycam dedım cok sukur herseyımız normal cıktı
soyle soylıyım sadece dowm sendromu cocuklar ıcın yapılıyor bılıysunuzdur dr dedım eger boyle bısı olurda cıkarsa bunun ılac yada baska tedavısı varmı dedım dr hayır dedı sadece ıste amnıyosentez yapılıp oyle cıkarsa anne baba razı gelırse gebelık sollandırılıyor dedı
bende dr benım bu bebek hersekılde kabulum dedım oylede olsa aldıramam zaten oyuzden yapmasak olurmu dedım dr esın ve sen boyle bır karar verdıysen yapmayız dedı
bende evet mıgdemı bulandırmak ıstemıyorum hersey allahtan bız esımle karar verdık yaptırmıycaz dedım ve yaptırmadık
bazılarına ters gele bılır ama hersey rabbımden bılsemde bılmesemde o benım yavrum ve onu dunyaya kısmetse getırıcem ıns

yaptırmadım cnm drumla konustum ense olcumu boyu posu normal cıkarsa yaptırmıycam dedım cok sukur herseyımız normal cıktı
soyle soylıyım sadece dowm sendromu cocuklar ıcın yapılıyor bılıysunuzdur dr dedım eger boyle bısı olurda cıkarsa bunun ılac yada baska tedavısı varmı dedım dr hayır dedı sadece ıste amnıyosentez yapılıp oyle cıkarsa anne baba razı gelırse gebelık sollandırılıyor dedı
bende dr benım bu bebek hersekılde kabulum dedım oylede olsa aldıramam zaten oyuzden yapmasak olurmu dedım dr esın ve sen boyle bır karar verdıysen yapmayız dedı
bende evet mıgdemı bulandırmak ıstemıyorum hersey allahtan bız esımle karar verdık yaptırmıycaz dedım ve yaptırmadık
bazılarına ters gele bılır ama hersey rabbımden bılsemde bılmesemde o benım yavrum ve onu dunyaya kısmetse getırıcem ıns

işte bu canım biz inanan insanlarız olması gerkende bu zaten bende yaptırmayacagm düşünmyrm rabbim vermşse bunu zaten bizim için en hayırlısını vermştr ne olursa olsun bilerek kürtaj oluyo zaten buda günahtr ama tabi herkesin bilecegi bişi allahım korusun kuzularımızı

kızlar yaaaaaa ama şımartılmak istyrm yaaaaaaaaa küçügünz olarak bunu yapmalısınız olmazki böyle bak aglarım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:25::25:

işte bu canım biz inanan insanlarız olması gerkende bu zaten bende yaptırmayacagm düşünmyrm rabbim vermşse bunu zaten bizim için en hayırlısını vermştr ne olursa olsun bilerek kürtaj oluyo zaten buda günahtr ama tabi herkesin bilecegi bişi allahım korusun kuzularımızı

sımdı bı sıtede okudum o tstlerın okdar yanılan ve sıtres altında bebek doguran kadın varkı kımsede yazmamıs kı testler kotu cıktı bebegım rahatsız dıe ır dunya yorum okudum hepsıde testlerın sonuclarının cok kotu oldugunu ama bebegının saglıklı oldugunu anlatan yazan bır dunya kadın var ve dedıklerı tek sey para tuzagı cunkı cogu ınsan ozel hastanede yaptırıyor ve gereksız korkunc paralar gıdıyor yaptırmadım cok sukur pısman deılım allahta pısman etmesın ben bebesıme dua edıyorum
nıce saglıklı bebekler atesten yada yanlıs ılac yada ıgne yuzunden saglıklarından oluyor rabbım kımseyıde bızıde sınamasın tek yapa bılcegımız dua gerısı boooossss

ahanda ben geldim bakıyomda çok konuşmuşsunuz arkamdan. maşallah ammada gevezelik etmişiniz. geçmişi okudum ve hemenck yazım dedim...

comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor :43::43::14:

dilekcim sen en iyisi bi kan testi yaptır cnm sonrada bi doktora görün. inş hemişsindr.

esmam bılmemmı cnm ya bende hem demır eksıklıgı hem kan eksıklıgı var aylarca tedavı gormus inanın hatta soyle soylıyım demırım sınırın yarısında
gelde anlat acık ıcıyorum cnm zevk almıyorum ımamın abdest suyu gıbı zevk almak ıstıyorum ınan elımde deıl demlı cay gorunce agzımın suyu akıyor bı bardak kesmıyor anlatamamyaaaaa
zararını bılıyorum ve ıcerken hıc pısman olmuyorummm ohhhhh dıe dıe caynar kaynar goturuyorum anlatılmaz yasanır
napcam ben yaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14:

canının ne isteyeceği belli olmuyoki insanın sende haklısın yavrum ya. canın istiyosa iç ye rabbim korur tüm bebişleride onları taşıyan anneleride. ama ilaçlarını ihmal etme. kan ilacını özellikle.

hülyaaa ve selmaa kurban olsunlar onları verene. maşallahh canlarım :nazar::nazar: hep böle sağlıklı güzel resimlerini görürüz inş. bnm oğluşum gerçekten abi olmuş artık ya :) büyüdüğünü anladım valla sizin resimleri görünce...:) artık bizi bu şekilde göremiyo doktorumuz :) sığmıyoruz usgye yüzü, ayakları , elleri ayrı ayrı bakıyoz. :)allah kötülüklerden esirgesin yavrularımızı.

esma nı oğluşunu mu gördünnnnn:20:

esma hanım esma hanım yiğenimizi görmek bizim de hakkımız değili mi hıhhhh küstüm size efendim

vayyy beeeee hemide renkli heeee nerde bu esma çok kızgınım çookkkkk:57:

amaaa serpilimmm amaa hani buluştuk ya haticemle ozamn gördü oğluşumu. yarına eklicem resimlerini söz veriyom kızma ama yaa... korkutma bizi teyzesi. hemde sana gülümseyen resmini göndercem oğluşumun. anlaştıkmı :54::54::54:

sımdı bı sıtede okudum o tstlerın okdar yanılan ve sıtres altında bebek doguran kadın varkı kımsede yazmamıs kı testler kotu cıktı bebegım rahatsız dıe ır dunya yorum okudum hepsıde testlerın sonuclarının cok kotu oldugunu ama bebegının saglıklı oldugunu anlatan yazan bır dunya kadın var ve dedıklerı tek sey para tuzagı cunkı cogu ınsan ozel hastanede yaptırıyor ve gereksız korkunc paralar gıdıyor yaptırmadım cok sukur pısman deılım allahta pısman etmesın ben bebesıme dua edıyorum
nıce saglıklı bebekler atesten yada yanlıs ılac yada ıgne yuzunden saglıklarından oluyor rabbım kımseyıde bızıde sınamasın tek yapa bılcegımız dua gerısı boooossss

bi tane dr birine yapmış bebgin gerizekalı demş aldırmnız şart demş ama aldırmamışlr çocukta tam tersi çok iyiymş şu anda

kızlar buda benım sıpam ıste becerdım ve koydum anca dr bu kadar yakaladı cok hareketlı dedı
hadı cınsıyet tahmınlerınızı alalım teyzelerı

Ahh teyzesi yesin onuuuu maşallah hiperaktiffff olcakkız bu
ne yalan söliyim banada bakınca erkeği çağrıştırdı
ama bence kesin kız :)

kimse benmle ilgilenmyoooooooooooooooooooooooooooooo:43::43:

Kızzz ne çabuk gitti senin misafirlerin kovaladın mı naptın :)

kızlar yaaaaaa ama şımartılmak istyrm yaaaaaaaaa küçügünz olarak bunu yapmalısınız olmazki böyle bak aglarım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:25::25:

seni şımarık ufaklık senii:) amanda aman büyümüşte anne olacakmış güzel mi güzel bi melek verecekmiş bizleri. şımartılmakda istermiş ahh kıyamammm :38::38::38:

çok doğru düşünüyosun selmacım. okadr yanıltılan insan varki... bn yaptırdım 2li testi ama kötülük düşünerek değil. doktorumda öle söledi ayrıntılı olduğu için bakılsın dedi. herhangi bir durum varsa bebeğin organ gelişimi ve doğum kanalıyla ilgili önlemler alabiliriz dedi. çok şükür herhangi bir sorunumda çıkmadı 3lü 4 lü hiç gerek duymadık. rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere.

bn dün oğluma maşallah yazan battaniye aldım nazar boncuklarıda var üstünde okadr güzelki... dün babamız diyoki hadi artık çık gel oğlumda giy bu cicleri üstünde göriyim koklıyım seni. bişiler aldıkca insan iyice sabırsızlanıyor yaa....:nazar::nazar:

Back
X