- Konu Sahibi haticemavi
- #13.821
kıııııııııı hatice senn bu fare zıpladıkça zıplayasım geliyo ama nerde bende zıplama belmden yemegimi bile zor yapıyrm
hehehe aynı sahibi gibi faremde sıyırık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıııııııııı hatice senn bu fare zıpladıkça zıplayasım geliyo ama nerde bende zıplama belmden yemegimi bile zor yapıyrm
şükür ya bende kasık ağrısı bel ağrısı çekiyorum sabah resmen yataktan kazıdım kendimi gelsede rahatlasam
hehehe aynı sahibi gibi faremde sıyırık
Arayımmı kız ben bunları merak ettim
Deryayı aradımmmmm yehuuuuuuuuuuuuuu ilk önce ben öğrendim
hımmmmmmmmmmmmmm hakkında hayırlısı e canım gelsinde ses versn özledk yavvvvvvvvvvvvvvvvHastalanmış malesef![]()
kızlar ben geldim ,
dün akşam akıntıyla birlikte gelen koyu lekelenme oldu
çok telaş ettim bugün doktora gittim alttn muayene ile kesemizi gördük şükür mini minnacık daha
Doktorum bu gibi kanamalar olacaktır yoğun olmadığı sürece korkma dedi iki hafta sonra yine gideceğim,
ama midemin ve karnımın ağrısından geberiyorum sadece renni yazdı o kadar
telaşe müdürüsün kızım sen.çok şükür herşey yolunda bide şu kendini sıkmasan mide için esma bal diyordu dene bi
Ben geldimmmm
sabhtan beri hissediyorum bişeyler gidiyoooooooor karnım belim kopuyooor
ofise daldım wcye attım kendimi hemen ve beklenen son:26:
teşrif etmişler sağolsunlar
ölüyorum ağrıdan kızlarrrrrrr...
napıyım haticem dün erken çıktım işten aşırı bel ve karın ağrısı vardı kanda görünce korktum,
doktor telaş etme rahat ol olacağı varsa olur zaten hamilelerin yüzde 10 nunda düşük riski vardır
şimdilik sıkıntı yok günlük hayata devam dedi ,
her sabah bal yiyorum ama fayda yok bağırsaklarım vuruyor mideme düzelir inş.
Üzülme kuzum hayırlısı herşeyin sıcak bişeyler iç de rahatla
2 gündür ateşim sebebiyle kendimi hazırladığım için çok üzülmedim açıkçası biliyodum geliceklerini
ama yinede şimdi kocaaaa 1 ay daha bu salak sürece giriyo olmak insanı sinir ediyo o da en azı tabi
yine bilmiyoruz olacağını,
hayırlısı ne diyeyim yavru kuş yoracak bizi demekki..
ulan dün o kdr yumurtluyorum diye yorgan silkeledim iyimi![]()
cnm bn bu hesaba göre gidiyom bnce en doğru hesap bu:)esmacım ben şu hesapları hep karıştıryrm ben şimdi 3 ayımı bitrp 4 emi başlıcam yoksa 3 emi başlıcam
Deryayı aradımmmmm yehuuuuuuuuuuuuuu ilk önce ben öğrendim