- Konu Sahibi haticemavi
- #13.841
oooooooooooooo kızlar gelmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş teyzelerm hoş geldnzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldim ,
dün akşam akıntıyla birlikte gelen koyu lekelenme oldu
çok telaş ettim bugün doktora gittim alttn muayene ile kesemizi gördük şükür mini minnacık daha
doktorum bu gibi kanamalar olacaktır yoğun olmadığı sürece korkma dedi iki hafta sonra yine gideceğim,
ama midemin ve karnımın ağrısından geberiyorum sadece renni yazdı o kadar
Ben geldimmmm
sabhtan beri hissediyorum bişeyler gidiyoooooooor karnım belim kopuyooor
ofise daldım wcye attım kendimi hemen ve beklenen son:26:
teşrif etmişler sağolsunlar
ölüyorum ağrıdan kızlarrrrrrr...
oy oy yesnler o keseyi demştm yarın gitsen görrsn diye çok şükür bişi olmaz tatlım bebiş yerleşiyr leke ve karın agrıların ondan ayrıca bi arkadaştada oldu sıkıntı etme tatlım haftanı tam söyledimi dr
aynen tkatlım ya ne olsun uykusuzlk devam edyr bel agrım devam edyr tam gaz ço şükür yinede evet ya bugün çok sessiz sıkılıyrm bende aynı şeklde senden nbrnaber melek nasilsin canim??
ya dun de bgun de tadi yok buranin pztesi sendromu dicem o da geceli cok oldu ama nie bole
olduk ki bilmiyorummm cok sklyrum bnde yaaa hava da simsiyah yine pufffssssss![]()
haftayı ultrason hesaplayamadı çok küçük ondan canım alttan gördü zaten üstten göremedi miniğimi ,
2 hafta sonra gideceğim hayırlısı ile meleğimi de görürüm inş ama hemen hemen 4 haftalık gibi:)
rose nasılsın
doktorum biliyor ne kadar pimpirik olduğumu canım dün 3 kere aradımönceden de tanıyordu bi rahat ol dedi bişey olacaksa şimdi olsun zaten ilerisi daha sıkıntı dedi
rahatım artık hayırlısı kuzummmmmm
kuzummm kaçıncı aydı bu güzelim deneyeli,
yorgan mı silkeledin dün allah iyiliğini versin
boşver iyi olmuş 1 hafta mola ,doktor bize de
görüşmeyi yasakladı yazık kocama,
iki hafta sonra birlikteyiz dedi ama siz değilsiniz dedi![]()
kıyamammmmmmm hayırlsıı inş be bitanem inş öteki aya kısmetse sıcak tut kendini gelicek inş bebiş bırakmıyrz olmayanı olana kadar burdayız yavaş yavaş gelyr bebişler yak feneri sen yada huniyi tak bak nasıl gelyr ışıgı görnce
bende ilk alttan bakmıştım canım küçük ya ondan net çıkmaz üstten inş diger gidişinde daha net görrsn merak etme tatlım artık kuruntularını bi kenara at bak minik sennle ve annesini bırakmaz oldumu canım gidene kadar rahatla
canım temmuz ekim kasım ve işte şimdi aralık bu aylarda korunmadık,
arası biliyosun ağustos ameliyat :)
ama doktorun dediğine geliyorum varya ağustostan sonra 3 ay korun demişti, ancak düzene girer reglin, tutmayabilir zaten demişti
verilen ilaçların bir süre koruma süresi oluyormuş vücuttan atılması tamamen vs bi süre gerekirmiş ne kdr doğru bilmiyorum
hakkaten ameliyattan snra geçen ilk 2 ay bi 25 bi 30 oldu döngülerim, bu ay ve geçen ay normale döndü 28 oldu çok şükür
hayırlısı bakalım yine o verilen süreyi geçirmiş olduk ama keşke o dönemde korunsaymışım boşuna 2 ay kendimi strese soktum hemde olmadı
neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, yeni yıl itibariyle gelsin meleğimiz inş.
inşş yavrum durmak yok yola devam tabiki acelemiz yok ne de olsa yeni girdik bu yola
aman tek problemin uykusuzluk olsun canim bu surecte bsi olmass...benimda sag tarafimda agrim var inceden bde renksiz akinti yumurtluyorum sanirim yda catliyolar mi bilmiyorum herseyi bilmek de iyi degil zaten beklentim yuksek olunca hayalkirikligin daha buyuk oluyoaynen tkatlım ya ne olsun uykusuzlk devam edyr bel agrım devam edyr tam gaz ço şükür yinede evet ya bugün çok sessiz sıkılıyrm bende aynı şeklde senden nbr
haftayı ultrason hesaplayamadı çok küçük ondan canım alttan gördü zaten üstten göremedi miniğimi ,
2 hafta sonra gideceğim hayırlısı ile meleğimi de görürüm inş ama hemen hemen 4 haftalık gibi:)
rose nasılsın
ahinş canım , rahatladım canım artık hamile olduğumun farkındayım çok şükür , dua ediyorum bol bol rabbim büyüdüğü günleri de
gösterir inşallah , doktorda rahat ol dedi olacağı varsa olur zaten dedi
canım temmuz ekim kasım ve işte şimdi aralık bu aylarda korunmadık,
arası biliyosun ağustos ameliyat :)
ama doktorun dediğine geliyorum varya ağustostan sonra 3 ay korun demişti, ancak düzene girer reglin, tutmayabilir zaten demişti
verilen ilaçların bir süre koruma süresi oluyormuş vücuttan atılması tamamen vs bi süre gerekirmiş ne kdr doğru bilmiyorum
hakkaten ameliyattan snra geçen ilk 2 ay bi 25 bi 30 oldu döngülerim, bu ay ve geçen ay normale döndü 28 oldu çok şükür
hayırlısı bakalım yine o verilen süreyi geçirmiş olduk ama keşke o dönemde korunsaymışım boşuna 2 ay kendimi strese soktum hemde olmadı
neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, yeni yıl itibariyle gelsin meleğimiz inş.
inşş yavrum durmak yok yola devam tabiki acelemiz yok ne de olsa yeni girdik bu yola
öyle deme canım benm kürtaj sonrası daha kolay tutyr örnegi benm eger hayırlıysa gelsn tabi inş ama sen dedgn gibi sal canım elbet zamanınd tutr ya canım bel agrım olmasa uyku sorun degl ama kaç gündr canım çıktı felaket haldeym agrıdan yinede elhamdülillahaman tek problemin uykusuzluk olsun canim bu surecte bsi olmass...benimda sag tarafimda agrim var inceden bde renksiz akinti yumurtluyorum sanirim yda catliyolar mi bilmiyorum herseyi bilmek de iyi degil zaten beklentim yuksek olunca hayalkirikligin daha buyuk oluyozaten kurtajdan bu yana iki ay gecti ondan beri saldim cayira mevlam kayira modundayim hic bise takip etmiyorum zaten hersey allak bullak oldu istesemde dogru tahmin yapamam bakalim iste ocak yda subat ayinda ins. yeniden doktor takibine baslamayi dusunuyorum yeni bi baslangic yapicam insallah Allahin izniyle 2012ye kaldi umutlar......
saol bitanem nolsun yukarda anlattgim gibiyim iste sen nasil oldun canim usumuyosun dmi dikkat et kendine minisine
tamam kuzum işte bi sıkıntı yok demek ki doktor demiş zaten büyük ihtimalle de öyle oldu, boşuna stres yapmışsın evet
adetin de düzene girmiş çok şükür bundan sonra fazla bekletmez seni merak etme biliyorsun 6.ayda tuttu bizimki kısmet bu vakitmiş
bence daha üsteleme ve oluruna bırak bebek için açlışma özellikle bide böyle dene bakalım bekletmeyecek göreceksin güzelim
İnş kızlar hayırlısı olsun bakalım,
sizi seviyom be kısçeler
bu arada öğlen arası kendimi mağazalara attım yemek de yemedim bişeler aldım kendime
para harcamadan kendime gelemicektim bugün yoksa :2: olan keseye oldu iyimi
bide şu ağrılarım dinse işte o zaman süperr olacammmmmmmm![]()
ins. agrilarin tez zamanda azalir sende hamisligin tadini cikarma asamasina gecersin..öyle deme canım benm kürtaj sonrası daha kolay tutyr örnegi benm eger hayırlıysa gelsn tabi inş ama sen dedgn gibi sal canım elbet zamanınd tutr ya canım bel agrım olmasa uyku sorun degl ama kaç gündr canım çıktı felaket haldeym agrıdan yinede elhamdülillah