• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız bende senı merak edıyordum geldıgın ıyı oldu anlat bakalım mıgden nasıl hadıı:52:

canımm ben çok rahatım 5 gündür
tamamen geçti gibi birşeyy allahıma şükür
12. haftaya girdik
sabah kalkınca azıcık bulanıo ama eskiye göree çokkk rahatımm çok şükür atlattım
neydi o bulantıyla geçen günlerr
herşey yiyorumm et yumurta süt peynirrr
sen ne durumdasın geçicek sabret son 1 2 hafta kaldı

bu arada rahimin olduğu yere ağrı giriyo arada iğne batması gibi
acaba genişlediği için mi oluyo
korkutuyo beni haftaya çarşamba randevum var 2li test yapılcak
belki cinsiyeti bile söyler doktorr
çok merak ediyorum içimede kız doğuyo

canımm ben çok rahatım 5 gündür
tamamen geçti gibi birşeyy allahıma şükür
12. haftaya girdik
sabah kalkınca azıcık bulanıo ama eskiye göree çokkk rahatımm çok şükür atlattım
neydi o bulantıyla geçen günlerr
herşey yiyorumm et yumurta süt peynirrr
sen ne durumdasın geçicek sabret son 1 2 hafta kaldı

cnm ınan senın adına cok cok sevındım hrıka haber bu sımdı bebısının tadını cıkarma vaktı bızde ıyıyız tatlım artık ogurmuyorum kotu koku duyarsam gunde bıkere cıkartırsam okadar ama ıyıyım desem yerı mıgdemı ac bırakmadıktan sonra sorunum yok evet 1 hafta sonra dahada ıyı olucak artık ayy cok kusur kız halımıze o neydı kabus gıbı gunde 10 posta cıkart :52::52::52:

bu arada rahimin olduğu yere ağrı giriyo arada iğne batması gibi
acaba genişlediği için mi oluyo
korkutuyo beni haftaya çarşamba randevum var 2li test yapılcak
belki cinsiyeti bile söyler doktorr
çok merak ediyorum içimede kız doğuyo

cnm o ıgne batmalarıda bende 1 haftadır basladı dr um normal oldugunu kese buyudugunu soyledı bıde nette arastırdım 3 ve 4 ayda boyle seyler ola bılıyormus evet sızın ense olcumu ve ıkılı tarama haftaya benımda 2 hafta sonra aramızda 1 hafta var
bende cınsıyetını cok merak edıyorum herkez banada erkek dıyor banada oyle doguyor kalbım kız desede erkek bıle olsa cok sevınıcem
bende nedense senın ve mfalconun kızı olucakmıs gıbı gelıyor

cnm ınan senın adına cok cok sevındım hrıka haber bu sımdı bebısının tadını cıkarma vaktı bızde ıyıyız tatlım artık ogurmuyorum kotu koku duyarsam gunde bıkere cıkartırsam okadar ama ıyıyım desem yerı mıgdemı ac bırakmadıktan sonra sorunum yok evet 1 hafta sonra dahada ıyı olucak artık ayy cok kusur kız halımıze o neydı kabus gıbı gunde 10 posta cıkart :52::52::52:

ahh sorma gece sabaha kadar ağlıodum mide bulantısından

iştahım bi açıldı bi açıldı ağzım hiç boş durmuyo

sennde azaldım ne güzel bi haftaya sonra birşey kalmaz
yine şükür çabuk geçti 4 5 aya kadar kusan var

cinsiyetini çok merak ediorum ya

bu arada tahmini doğum tarihini söyledimim doktor

ahh sorma gece sabaha kadar ağlıodum mide bulantısından

iştahım bi açıldı bi açıldı ağzım hiç boş durmuyo

sennde azaldım ne güzel bi haftaya sonra birşey kalmaz
yine şükür çabuk geçti 4 5 aya kadar kusan var

cinsiyetini çok merak ediorum ya

bu arada tahmini doğum tarihini söyledimim doktor

cnm bebegın gelısımıne gore 4 hazıran dedı ama tam durursa gıdısatına gore mayıs sonu dedı

cnm o ıgne batmalarıda bende 1 haftadır basladı dr um normal oldugunu kese buyudugunu soyledı bıde nette arastırdım 3 ve 4 ayda boyle seyler ola bılıyormus evet sızın ense olcumu ve ıkılı tarama haftaya benımda 2 hafta sonra aramızda 1 hafta var
bende cınsıyetını cok merak edıyorum herkez banada erkek dıyor banada oyle doguyor kalbım kız desede erkek bıle olsa cok sevınıcem
bende nedense senın ve mfalconun kızı olucakmıs gıbı gelıyor

banada herkez kız diyo amann sağlıklı olsunda farketmez

ya bide benm cildim çok değişti yüzüm bi pürüzsüzleşti sarardı ruh gibi oldum gözlerimin altı mor

geçen eşim ist gitti 1 gece kaldı ertesi gün kapıyı bi açtı buna gözlerinin altı mosmor diyo

mfalconun belli olmadımı kızz onun 14 haftayı geçti galiba

banada herkez kız diyo amann sağlıklı olsunda farketmez

ya bide benm cildim çok değişti yüzüm bi pürüzsüzleşti sarardı ruh gibi oldum gözlerimin altı mor

geçen eşim ist gitti 1 gece kaldı ertesi gün kapıyı bi açtı buna gözlerinin altı mosmor diyo

mfalconun belli olmadımı kızz onun 14 haftayı geçti galiba

aynen bende sarardım soldum ama cnm kısa surede kulo kaybı oldugu ıcın bende yenı yenı kendımı toparlamaya basladım
mfalcon nun bebıs gostermemıs kendını en son oyleydı

mayıs sonu dedi banada ne güzel yaz bebekleri olucak bakması daha zevkli olur

evet cnm aynen cok guzel mevsımde rahat rahat buyutucez hergun bıcı bıcı yapıcaz bıtane zıbın gıydırıp yatırcaz
allah kısmet ederse ıns bende cok memnunum dogum yapıcagım aydan ama hergun yatarken cınsıyetını goreyım dıe dua edıyorum ve kız goruyorum ama oyle ıstedıgım ıcın belkıde
hulya gobegın cıktımı ne durumdasın merak ettım

kızzlarrrr... uyudum uyudum şiştim valla:) evde olmak ne güzelmişşş....:)
sanırım aşı biraz uyku yaptı bnde:) kalktım yemeğimi yaptım bi güzel. tarhana çorbası yaptım çok severim oturdum onu içiyom şimdi sonrada hazırlanıp doktora gitcem görcem tosunumu bugün... maşallah güzel kaynatmışsınızzz hee oku oku bitmiyo....

evet cnm aynen cok guzel mevsımde rahat rahat buyutucez hergun bıcı bıcı yapıcaz bıtane zıbın gıydırıp yatırcaz
allah kısmet ederse ıns bende cok memnunum dogum yapıcagım aydan ama hergun yatarken cınsıyetını goreyım dıe dua edıyorum ve kız goruyorum ama oyle ıstedıgım ıcın belkıde
hulya gobegın cıktımı ne durumdasın merak ettım

bende 2 günde bir kız bebek görüorum rüyamda sarı kafalı bi kız :)
walla hiç çıkmadı canım ya hala dümdüzz
senn ne durumda canım
çıkmasını çok istiorum ama daha birşey yok

lugezma zozdemir sizin kaçıncı ayda çıktı göbüşler

en zor zamandasın suanda beklemede bata 1 hafta kala allahım bıtmek gecmek bılmez
ama sabır cnm benım aklını baska yerlere ver ımkanı yok bılıyorum ama dene

geçmiyor valla tanselimmm kocam hep karnımı seviyor , en çok onu mutlu etmek istiyorum kendimi geçtim , o suratın şaşkılığını ve sevincini görmk istiyorum, Allah ım ne olurrr bu ay olsun

kızzlarrrr... uyudum uyudum şiştim valla:) evde olmak ne güzelmişşş....:)
sanırım aşı biraz uyku yaptı bnde:) kalktım yemeğimi yaptım bi güzel. tarhana çorbası yaptım çok severim oturdum onu içiyom şimdi sonrada hazırlanıp doktora gitcem görcem tosunumu bugün... maşallah güzel kaynatmışsınızzz hee oku oku bitmiyo....

uykucu güzeli, bende diyorum bu kız nerede afiyet şeker olsun:):) tosunuma selam söyle benden öpücük gönderiyorum ona:54:
esma yaa çok heyecanlıyım ne zaman geçecek bu zaman hamile miyim acaba yok mu bunu öğrenmenin çaresi yaaa erkenden öğrenilse ne güzel olur

bende 2 günde bir kız bebek görüorum rüyamda sarı kafalı bi kız :)
walla hiç çıkmadı canım ya hala dümdüzz
senn ne durumda canım
çıkmasını çok istiorum ama daha birşey yok

lugezma zozdemir sizin kaçıncı ayda çıktı göbüşler

hülyacımm benm 14 haftadan sonra büyümeye başladı:) şimdi kocaman bi göbeemm var:) işin en keyifli kısmı valla. şimdi kocaman oldu bebeğim maşallah görmeye gitcem...

uykucu güzeli, bende diyorum bu kız nerede afiyet şeker olsun:):) tosunuma selam söyle benden öpücük gönderiyorum ona:54:
esma yaa çok heyecanlıyım ne zaman geçecek bu zaman hamile miyim acaba yok mu bunu öğrenmenin çaresi yaaa erkenden öğrenilse ne güzel olur

serpilim gececek zamn az kaldı bekle sabret ne günler geçti buda gecer ama dikkat et kendine bebiş var:)

kızlar ben gidiyorum şimdi doktor amcamıza. güzel haberlerle gelcez inş. öpüldünzzz....

hülyacımm benm 14 haftadan sonra büyümeye başladı:) şimdi kocaman bi göbeemm var:) işin en keyifli kısmı valla. şimdi kocaman oldu bebeğim maşallah görmeye gitcem...

serpilim gececek zamn az kaldı bekle sabret ne günler geçti buda gecer ama dikkat et kendine bebiş var:)

kızlar ben gidiyorum şimdi doktor amcamıza. güzel haberlerle gelcez inş. öpüldünzzz....

hayyy ağzını öpiyim:) inşallah vardır güzelim yaaa hadi tosuncuğa selamlar:54:

Selam kızlar sonunda yazabildik bizde çok yoğunuz çokk nasılsınızzzz

hülyacım benim göbegim 4 aydan sonra çıkmaya başladı suanda ble bol kıyafetlerr giydiğmde kimse anlamıyor bende çok mutlu oluorum yani demekki kilo almamışım diyorum :) :54:

Selam kızlar sonunda yazabildik bizde çok yoğunuz çokk nasılsınızzzz

hülyacım benim göbegim 4 aydan sonra çıkmaya başladı suanda ble bol kıyafetlerr giydiğmde kimse anlamıyor bende çok mutlu oluorum yani demekki kilo almamışım diyorum :) :54:

hoşgeldin zuzu iyidir ne olsun buradasın ama yazamıyorsun:):) neyse ay sonu biter zuzu eve gider bize de bol bol yazar:):)

Back
X