• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Sabah uyandığın gibi dil altından ölçüyorsun dimi, diğr bölgeler pek doğru sonuç vermiyormuş.
İnşş düşmez canım inş bebişimiz vardır,
Günü beklemekten başka çaremiz yok ömrümüz beklemekle geçiyor valla çok stresli..
İnş bizi o kdr bekletmez bebişlerimiz canım bu süreç çok zor,
Vakti zamanı gelsinde artık geliversinler biran önce..

evet hayatım dil altından ölçüyorum, ahh ahhh bilseydim bu kadar bekleyeceğimi hiç korunur muyduk kociş böyle diyor:1:
gelirler bitanem gelirler merak etme biz görevimizi yapalım da gerisi Allah a kalmış:)

ooo günaydın serfik hanım nasılsnız pıt pıt yumurtanızda elinize gelmiş çok sevindim inşallah haftaya yüzümüzü güldürürsünüz efenim ben bugün işe 10 da geldim uyumuşum :60:

Oooo tünaydın harice hanımmmmmmlar da burdaymış :1:
yavrummm sabahlar olmasın geceler uzun size bu ara galibaaaa uyanamıyosun falan
oh ohhhh allah artırsın gelsin bebişlerrrrrrrrr :60:

Yaaaa evden çıkmaya çok üşeniyorummmmmmm
çok soğuk hava kızlarrr :43:

evet çok soğuk , sıkı giyin gerçi bu havada da pek çıkılmaz ama çık gez azcık:)

ooo günaydın serfik hanım nasılsnız pıt pıt yumurtanızda elinize gelmiş çok sevindim inşallah haftaya yüzümüzü güldürürsünüz efenim ben bugün işe 10 da geldim uyumuşum :60:

vayyy uykucu seni işe geç geldin demek sana yemek yok çalış bakalım:33::33:
yumurta dimi haticem o içi doldu da o yüzden mi elime geliyor acaba:):) yoksa normalde de gelir mi böyle inşallah yüzümüz gülecek:)

oooo tünaydın harice hanımmmmmmlar da burdaymış :1:
Yavrummm sabahlar olmasın geceler uzun size bu ara galibaaaa uyanamıyosun falan
oh ohhhh allah artırsın gelsin bebişlerrrrrrrrr :60:

bırak dalgayı kızım nerdeyse 1 aydır kafamı kaldıramıyorum sabahları çoğu zaman alrmı bile duymuyorum bugün duydum ama kapatmışım normalde 7 de kalkmak lazım bi uyandım saat 9 :52: 5 dk nasıl çıktım evden bilmiyorum sorma uyuyakaldım denilmez patronada sabah sabah yalan söyledim :35:

evet çok soğuk , sıkı giyin gerçi bu havada da pek çıkılmaz ama çık gez azcık:)

vayyy uykucu seni işe geç geldin demek sana yemek yok çalış bakalım:33::33:
Yumurta dimi haticem o içi doldu da o yüzden mi elime geliyor acaba:):) yoksa normalde de gelir mi böyle inşallah yüzümüz gülecek:)

yumurtayı senin anlaman biraz zor canım.hayrlısı ne ise o olsun serfik.
Yemeğe 1 de gidicem canım uyududuğumu kimse bilmiyorki :60:

bırak dalgayı kızım nerdeyse 1 aydır kafamı kaldıramıyorum sabahları çoğu zaman alrmı bile duymuyorum bugün duydum ama kapatmışım normalde 7 de kalkmak lazım bi uyandım saat 9 :52: 5 dk nasıl çıktım evden bilmiyorum sorma uyuyakaldım denilmez patronada sabah sabah yalan söyledim :35:

Yavrum malum kış geldi kış uykuculuğu da başladı bende öyleyim valla bıraksan 7/24 uyucam
Neyse olur öyle şeyler arada ne salladın he itiraf et yalancı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :60:

yavrum malum kış geldi kış uykuculuğu da başladı bende öyleyim valla bıraksan 7/24 uyucam
neyse olur öyle şeyler arada ne salladın he itiraf et yalancı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :60:

uyudum geç kaldım diye arasaydımm gerek yok hiç bozma uyu sen derdi bundan sonra :60:
Hastaneden geliyorum dedim tansiyon var bende biliyorlar gece çıktı dedim ne diyim kaza yaptık desem e 5 te sorun yok o taraftan gelen bikaç kişi daha var.aman ya ne zor şeyler sabahtan beride keyfim yerinde gülüyuorum az önce iyisin iyisin renk gelmiş yüzüne dedi :60: Uyudum ondandrı dicektim zor tuttum :60: :60:

günaydın canımmm, gitmişsin ama tek kaldım burada:(

tosun paşa iyiymiş maşallah oğluma benim , göz kırptı demek çapkın olacak bizim ki desene:1:

esmaa ben bu sabah kasık yoklaması yaptım:) sırt üstü yaptım ayağımı bağdaş kurdum ve iki elimle kasıklarımı yokladım vee sağ kasığımda mercimek gibi bişey geldi parmağıma sol tarafta yok nedir ki o yumurtam mı benim kocama bak dedim yok korkarım dedi adet ol öyle değerim dedi:1:

serpilimmm var kız bişiler ayy inş. bnde mercimek hissetmiştim valla. u umutlandırmak istemiyomda ama nedense çok umutluyum bnnn bu ayy:)

günaydın canımmm.. maşallah size ana oğul evde miskinlik yapın bakalım bizde yarın gidicez detaylı ultrasona girices ve biliyorsun bu ultrason daha uzun sürüyor yarım saat falan herşeyine bakıcaklar benim paşamın inş. bi sorun çıkmaz :34::34:

aman canım o anam giller gibi olmam inş. ya o kadar o çucuklar nasıl baş ederim biz 4 kardeşiz ben o kadar nasıl doğururum nasıl bakarım kafayı yerim heralde :37::37:

zuhalcimm bnde ayarlamaya çalışıom randevumu yarın gidicem inş. yada haftaya cmtesi. izin almak istemiom işten o yzden geriliom :) çıkmaz tosunda bişicik merak etme gönlünü ferah tut. hiç düşünme bile bn öle yapıyorum....

evleri toparladım arkadaş kahvaltıya geldi sohbet şu bu derken bu saat olmuş. sigortaya gitcem hala kızlık soyadımla dolanıyom sskda onu düzeltirim diom. bide bugn pazar var pazara gştcem ben. ayy çok mutluyum çok seviyom pazar gezmesini:)

serpilimmm var kız bişiler ayy inş. Bnde mercimek hissetmiştim valla. U umutlandırmak istemiyomda ama nedense çok umutluyum bnnn bu ayy:)

zuhalcimm bnde ayarlamaya çalışıom randevumu yarın gidicem inş. Yada haftaya cmtesi. Izin almak istemiom işten o yzden geriliom :) çıkmaz tosunda bişicik merak etme gönlünü ferah tut. Hiç düşünme bile bn öle yapıyorum....

Evleri toparladım arkadaş kahvaltıya geldi sohbet şu bu derken bu saat olmuş. Sigortaya gitcem hala kızlık soyadımla dolanıyom sskda onu düzeltirim diom. Bide bugn pazar var pazara gştcem ben. Ayy çok mutluyum çok seviyom pazar gezmesini:)

hoşgeldin esmacım keşke ssk sabahtan gitseydin çok sıra olur bu saaten sonra zor.

yumurtayı senin anlaman biraz zor canım.hayrlısı ne ise o olsun serfik.
Yemeğe 1 de gidicem canım uyududuğumu kimse bilmiyorki :60:

yaa bi ben uyuyakalamıyorum nedense gözümü açıyorum hemen gün ışıdığında bi uyu kızım yaa yok sabahın köründe kalk gıcık oluyorum kendime...

o zaman neye değiyor benim elim haticem yaaa üfff meraktan çatlayacağım geçsin zaman yaaa..

serpilimmm var kız bişiler ayy inş. bnde mercimek hissetmiştim valla. u umutlandırmak istemiyomda ama nedense çok umutluyum bnnn bu ayy:)

zuhalcimm bnde ayarlamaya çalışıom randevumu yarın gidicem inş. yada haftaya cmtesi. izin almak istemiom işten o yzden geriliom :) çıkmaz tosunda bişicik merak etme gönlünü ferah tut. hiç düşünme bile bn öle yapıyorum....

evleri toparladım arkadaş kahvaltıya geldi sohbet şu bu derken bu saat olmuş. sigortaya gitcem hala kızlık soyadımla dolanıyom sskda onu düzeltirim diom. bide bugn pazar var pazara gştcem ben. ayy çok mutluyum çok seviyom pazar gezmesini:)

inş esmam yaaa, hiç sallamıyorum kızlar cidden benim göğüslerim çok acıyor dokunmadığım halde bile hiç böyle olmazdı eğerhamile değilsem bu ay çok ilginç şeyler yaşıyorum:)

inş esmam yaaa, hiç sallamıyorum kızlar cidden benim göğüslerim çok acıyor dokunmadığım halde bile hiç böyle olmazdı eğerhamile değilsem bu ay çok ilginç şeyler yaşıyorum:)

bende umutlandırmak istemem ama benimde ilk belirtim gögüslerimdi hatta hamile olduğumu bilmiyordum diyordum ki kendi kendi bende bu ay adet patlaması olacak heralde diyordum meğersem 3 haftalık hamileymişim 4. haftada damar çıktı 5. haftada hamle olduğumu öğrendim :52::52: meğersem benim minik piçim geliyormuşda onda öyle gögüslerim hortlamıştı :60::60::60:

bende umutlandırmak istemem ama benimde ilk belirtim gögüslerimdi hatta hamile olduğumu bilmiyordum diyordum ki kendi kendi bende bu ay adet patlaması olacak heralde diyordum meğersem 3 haftalık hamileymişim 4. haftada damar çıktı 5. haftada hamle olduğumu öğrendim :52::52: meğersem benim minik piçim geliyormuşda onda öyle gögüslerim hortlamıştı :60::60::60:

benim de berbat göğüsler dokunamıyorum şuan renk değişimi yok ama hani üşütürsün de göğüslerine bıçak saplanır yaa arada aynı onun gibi oluyor özellikle sol göğsüm eğer hamişsem 3 hafta 1 günlüğüm:), bakalım zama gösterecek zuzummm yaaa eğer hamiş değilsem bende de gerçekten adet patlaması olacak:1: ben o tosunun totosunu yerimmmm kocaman olmuştur kuzum

Back
X