• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Seeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllll

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
midem çok ağrıyor bide bilgisayarım kastı iyice yazınca göndermiyorum sus pus sizi izliyorum bende

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
midem çok ağrıyor bide bilgisayarım kastı iyice yazınca göndermiyorum sus pus sizi izliyorum bende

Heeeh arada ses verrrrrr biizide kasma burda ama :20:
Bak uff oluyorum zati sefkatinize ihtiyacım var :5:

peki şarkılarıda şumu yani annem beni fındık ile babam beni fıstık ile beslerlerrrrr amanda ohhh çokta beklerler yandannnn :32:

hahaha :60:
olabilir vallaaaaaa velet bunlar napcakları belli olmaz :24:

Heeeh arada ses verrrrrr biizide kasma burda ama :20:
Bak uff oluyorum zati sefkatinize ihtiyacım var :5:

hahaha :60:
olabilir vallaaaaaa velet bunlar napcakları belli olmaz :24:

midem çoştu güzelim sesim kısıldı yine yaptım sıkıntıyı canım aokundu, neyseee
bitkisel şeyler iç tatlım yaa dikkat et kendinelimon sık ağzına yut mikrobun kırılsın,
bende çıkıyorum azcık alışveriş yapıp kendime geleyim atıyorum kendimi avm lere
öpüyorum sizi kızlar iyi ki varsınız.

benmde sağı solu belli olmuyo midemin bigün çok iyiyim ertesi gün yatıorum hep canım ama eskiye göre iyiyim çok şükür
bu sene çok erkek var başka topiklerede bakıorum hep erkek olucak diyolar
ben çarşamba gidicem dr inş belli olurr ya
bana herkes kızın olucak diyo erkek çıkarsa çok şaşırırız babamızda kız hissediyo

bide şöyle birşey var eşimin ailesinde hiç kız yok
eşim 3 kardeşler erkek eltimin 2 oğlu var
eşimin teyzesinin torunları var 5 tane hepsi erkek

hepsi kız diye deliriyo :49:

cnm benım al bendende okadar esım 3 erkek kardes buyuk eltımde 2 erkek kucuk eltımde 1 erkek olmak uzere esımın sulalesı ve kuzenlerı olmak uzere hep erkek ve bendede ıkı erkek kardes bızım kıler ve esımın sulalesı olmak uzere herkez kız dıe delırmekte
ama eltılerımde cok beklme bu sulalede sadece erkek oluyor senınde erkek olucak dıyolar aaa bı kızım olsada onların suratını gorsem dıyorum ama sanırım benımde erkek :1::1:

sendemı sendemı erkek anası olacaksın aman allahım ayyy ıns benımkıde haftaya gosterır ama artık kız olsunyaaaa
erkek bastı kız topıgımızı cnm hayırlı olsun saglıklı olsunda ılk nede olsa ama kesın benımde erkek bellı bu yıl erkek yılı resmen patlama oldu masallah :1::1:

kızlarrr 1 yıldan beri gebe kalamıyorum adetlerim düzenli hormonlar ii olmasına rağmen.offffffffffff bugün kırmızı kartı gördüm yine umutlanmıştım bu ay kan testim.0.56 yani negatif.bide herkes sormuyomu sinir oluyorummm yaaaaaa üstlerine vazife sanki hayıt otuna başlıcam şimdide...

günayyydınnnnn canlarımmmm..

rose tatlım çok mutlu oluyorum senin yazdklarını okudukca iyi olman beni heycanlandırıyo. hep iyi ol bitanem. bran önce taşın evine gel yamacımıza sohbetler edelm burda....
QUOTE]
canım benim tesekkur ederım iyi dileklerın ıcın.. iyi olmaktan baska bır secenegım yok napayım ne kadar cabuk toparlanırsam o kadar menfaatıme dıye dusunuyorum:)cok ozledım sızı yemın ederım ya memleketteyım daha pazar gunu evıme donucem ınsallah hayırlısyla yenı evıme de tasınayım hıc yalnız bırakmıcam sızı ve kendımı bıtanem merak etme:))

canımcım hoşgeldin sürekli giremezsen de arada ses vermen ne güzel, toparlıyorsun kendini bak buraya bişeyler yazabildiğine göre demek ki gerçekten iyisin:):) hepimiz bir sınavdan geçiyoruz önemli olan isyan etmeden bu sınavdan geçmek, herşeyde bir hayır vardır hiç canını sıkma tabiki üzüleceksin ama yeni gelecek meleğin için dimdik ayakta olman lazım , inanıyorum ki yeni evin sana uğur getirecek ve meleğin hediye olarak gelecek sana , hepimiz senin yanındayız sıkıntını derdini mutlaka paylaş , paylaştıkça zaltırsın :) hakkımda ki düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benim , üzüntümüzü sevincimizi bu topicte o kadar iyi yaşıyoruz ki bütün arkadaşlarım bitane benim.....okuyarak cevap veriyorum bak şimdi gözlerim doldu ne güzel dua etmişsin ağlarım ama yaa:(:( Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hamiş kalacağız koca göbeklerimizle halay çekeceğiz burada...:)

kendine iyi bak kuzum arada gir yaz, anneciğini de yalnız bırakma ama aaa ya da anneni de al bizimle takılsın sıkılmasın:1:
sen de Allah a emanet ol güzelim:54:
tatlım benım nazlı kuzum yanımda oldugunuzu bılmek cok guzel..ıyı kı varsınız...bı kac gundur baglantıda sorun vardı gıremedım hıc yoksa annemı de alıp gelıcektım yanınıza:))o da bılıyo sızı arkadaslarım var benım dıye bahsettım ona da ıyı kızım ıyı zaten gurbettesın yalnız kalma ne guzel bak bole sohbet arkadasların varmıs dıyo:)gecmısı okudum ole geldım senı bıraz streslı gordum canım yapma bole sıze en taze ornek benım onemlı olan hamıle kalmak degıl hamılelgın devam edıp etmemesı..sakın stres yapma ısyan etme rabbım bole bı sınav verırse o zaman bın kat daha cok uzulurun bak bunu hatrlat kendıne..dusuk psıkolojısı bambaska bısey rabbım kımseye yasatmasın sımdı delı gıbı cocuk ısteyen ben ya hamıle kalırsam dıye korkar oldum ya yıne aynı seyı yasarsam dıye....ama avutuyorum kendımı guclu olmak ıcın dırenıyorum bol bol dua edıyorum kendımı ne zaman daralmıs hıssetsem acıp dua okuyorum ve cok ıyı gelıyo sende ole yap duanı et gerısını allaha bırak o herseyı bılıyo duyuyo goruyo en onemlısı de kalplerımızı...anlastık mı canım senı süzgün görmek ıstemıyorum söz ver bana!!!

Canlarım Günaydınnnnn,

Rose'cum biraz daha iyi olmana çok sevindim,
Daha da iyi olacaksın bak gör zaman herşeyin ilacı ve bu sürede bebişin yine gelecek buna inanıyorum..
Yeterki sen içini ferah tut kendini üzme bitanem,
Bizler buradayız uğra arada özleme kendini...

canım yokh cumm topığın sırınesı gıbısın bılıyo musun yazdıklarını okuyunca buna karar verdım bundan sonra senı şirine ılan edıyorum:)) senı cok sevıyorum saol bıtanem tesellı ve telkınlerın ıcın ıyı kı sen de varsın aslında dusunuyorum da melegım yok belkı henuz ama burda melek gıbı arkadaslarım var bence bu bıle mutlu hıssetmek ıcın yeterlı bı sebep..

günaydın kızlar maşallah herkesin keyfi yerinde rose iyi olmana sevindim zaman herşeyin ilacı canım

haklısın bıtanem zaman herseyın ılacı..Allah dagına gore kar verırmıs ole dıyorum cok ozledım senı de hepnızı ozledım memleketıme doneyım bde su tasınma ıslerını atlatayım ısık hızıyla aranıza donucem ınsallah:))bu arada senden ayrıca bır ıstegım var hatıcecım malum bu topıgı acan sensın ve bızler senın sayende burda tanıstık kaynastık o yuzden senden ıstıyorum dedım bıtanem hanı hatrlarsın ılk gunlerde dua okurduk bız bırbrmıze ıste ben onu ben cok ıstıyorum tekrardan bı baslangıc yapalım tablo olusturalım ve duaya baslayalım cok bosladık bnce olmuyo bole en azından stresımızı alsa bırbrnıze okudugumuz dualar o bıle yeter ole degıl mı???(
hadı kolları sıva kuzum gorev ver bıze yıne tatlı tatlı azarla hatta anca sen yola getırırsın bızı:))
(kızlar sız ne dusunuyosunuz bu konuda bılmıyorum ama?!)
yarın sabah bı kulıs yapın bakalım banada haber verın ama vaktım olursa yarın gırıcem ben zaten eger gıremesem de gece gırer
okurum

hepnızı opuyorum canlarım Allaha emanet olun......
benı özleyın:54:

sendemı sendemı erkek anası olacaksın aman allahım ayyy ıns benımkıde haftaya gosterır ama artık kız olsunyaaaa
erkek bastı kız topıgımızı cnm hayırlı olsun saglıklı olsunda ılk nede olsa ama kesın benımde erkek bellı bu yıl erkek yılı resmen patlama oldu masallah :1::1:
tansell canım benım denk gelemıyoruz hıc ben gıremıyorum malum meleketteyım ama sende eskısı gıbı takılmıyosun sanırım gecmısı okuyorum ama yınede senı goremıyorum:( umarım guzel gecıyodur kuzum hamılelegın Allah saglık sıhhat versın erkegı kızı fark etmez bıtanem gırersen yaz bıseyler sensız buralar ıssız:))canım benım opuyorum cok Allaha emanet ol dua et bızlere de tmm?

Canlarım Günaydınnnnn,

canım yokh cumm topığın sırınesı gıbısın bılıyo musun yazdıklarını okuyunca buna karar verdım bundan sonra senı şirine ılan edıyorum:)) senı cok sevıyorum saol bıtanem tesellı ve telkınlerın ıcın ıyı kı sen de varsın aslında dusunuyorum da melegım yok belkı henuz ama burda melek gıbı arkadaslarım var bence bu bıle mutlu hıssetmek ıcın yeterlı bı sebep..

haklısın bıtanem zaman herseyın ılacı..Allah dagına gore kar verırmıs ole dıyorum cok ozledım senı de hepnızı ozledım memleketıme doneyım bde su tasınma ıslerını atlatayım ısık hızıyla aranıza donucem ınsallah:))bu arada senden ayrıca bır ıstegım var hatıcecım malum bu topıgı acan sensın ve bızler senın sayende burda tanıstık kaynastık o yuzden senden ıstıyorum dedım bıtanem hanı hatrlarsın ılk gunlerde dua okurduk bız bırbrmıze ıste ben onu ben cok ıstıyorum tekrardan bı baslangıc yapalım tablo olusturalım ve duaya baslayalım cok bosladık bnce olmuyo bole en azından stresımızı alsa bırbrnıze okudugumuz dualar o bıle yeter ole degıl mı???(
hadı kolları sıva kuzum gorev ver bıze yıne tatlı tatlı azarla hatta anca sen yola getırırsın bızı:))
(kızlar sız ne dusunuyosunuz bu konuda bılmıyorum ama?!)
yarın sabah bı kulıs yapın bakalım banada haber verın ama vaktım olursa yarın gırıcem ben zaten eger gıremesem de gece gırer
okurum

hepnızı opuyorum canlarım Allaha emanet olun......
benı özleyın:54:

Rose'ummmm canım,
Bende seni çok seviyorum hepinizi çok seviyorum,
Görmeden bağlanmak nasıl bişey bilmiyorum ama
Bunu yaşıyorum şuanda, sizinle sevinip sizinle üzülüyorum...
Rabbim bundan sonrası için hep güldürsün yüzümüzü inş,
Meleklerimiz biran önce gelip tutunsunlar annelerine tek dileğim bu,
Sende yeterki umudunu inancını kaybetme, en iyisini hakediyosun sakın ümitsizliğe kapılma canım,
En kısa sürede gel bekliyoruz,
Yeni evin sana uğurlu gelecek bak gör o yeni sıcacık eve gelecek meleğin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar soguk ve sisli bir günn

Günaydın canım, evet çok soğuk tam uyku havası :((

günaydınnnn canlarımm...

hülyacım gözün aydın bi tosun paşamız daha geliyor. topicimizin 4. erkeği. allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.
mfalcon girmedi onu göremedim ne zamandır ben yaa.merak ettim.

Aaaaa ben geçmişi kaçırmışım
Hülyacığımdan da tosun paşa geliyor demekkiiiiiiiiiiii,
Hülya'cım tebrik ederim,
way cidden bastı erkekler topiği acilen kızı tutturmam lazımmmmmmmmmmm :1:

hoşgeldiniiii:3:

hadise basmış yine sayfayı sabah sabah sinirlerimi oynattı bu karı yne yaaa....hiç sevmiyom bu karıyııı kaldırsınlar şunuu:(

:36::36::36::36:

kötü bigün bugün yaa daha kmsecikler gelmedi. sabahda babamızı gönderdik konyaya haftasonuna kadar yok yanımızda. bu seyahatler çok zoruma gitmeye başladı artık yaa...

Back
X