Canlarım Günaydınnnnn,
canım yokh cumm topığın sırınesı gıbısın bılıyo musun yazdıklarını okuyunca buna karar verdım bundan sonra senı şirine ılan edıyorum:)) senı cok sevıyorum saol bıtanem tesellı ve telkınlerın ıcın ıyı kı sen de varsın aslında dusunuyorum da melegım yok belkı henuz ama burda melek gıbı arkadaslarım var bence bu bıle mutlu hıssetmek ıcın yeterlı bı sebep..
haklısın bıtanem zaman herseyın ılacı..Allah dagına gore kar verırmıs ole dıyorum cok ozledım senı de hepnızı ozledım memleketıme doneyım bde su tasınma ıslerını atlatayım ısık hızıyla aranıza donucem ınsallah:))bu arada senden ayrıca bır ıstegım var hatıcecım malum bu topıgı acan sensın ve bızler senın sayende burda tanıstık kaynastık o yuzden senden ıstıyorum dedım bıtanem hanı hatrlarsın ılk gunlerde dua okurduk bız bırbrmıze ıste ben onu ben cok ıstıyorum tekrardan bı baslangıc yapalım tablo olusturalım ve duaya baslayalım cok bosladık bnce olmuyo bole en azından stresımızı alsa bırbrnıze okudugumuz dualar o bıle yeter ole degıl mı???(
hadı kolları sıva kuzum gorev ver bıze yıne tatlı tatlı azarla hatta anca sen yola getırırsın bızı:))
(kızlar sız ne dusunuyosunuz bu konuda bılmıyorum ama?!)
yarın sabah bı kulıs yapın bakalım banada haber verın ama vaktım olursa yarın gırıcem ben zaten eger gıremesem de gece gırer
okurum
hepnızı opuyorum canlarım Allaha emanet olun......
benı özleyın