• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden hala burda bi haber yokkkkkkkkkkkkkkk
kimseden ses yok
patlatmak mı istiyosunuz beni :52:

günaydın kızlar akşam giremedim kusura bakmayın hamile değilim hiç bi sorun yok düşündüğüm gibi olmadı temiz dedi herşey yolunda dedi dr.ama ben hala olmadım.çekirge aynı yerde hayatında kaç sefer sıçrar diye düşünüyorum yine (kasım-aralık) ayındayız ve ben yine bişeyler yaşıyorum daha adı konmamış.yokh sen ne durumdasın canım

günaydın kızlar akşam giremedim kusura bakmayın hamile değilim hiç bi sorun yok düşündüğüm gibi olmadı temiz dedi herşey yolunda dedi dr.ama ben hala olmadım.çekirge aynı yerde hayatında kaç sefer sıçrar diye düşünüyorum yine (kasım-aralık) ayındayız ve ben yine bişeyler yaşıyorum daha adı konmamış.yokh sen ne durumdasın canım

günaydın canım, doktor bişey yok diyor sana neden halen kötü düşünüyorsun şu kasım aralık kaosunu kafandan atar mısın lütfen , zaten üzgünüm üzme beni iyice

Canım herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim,
Hamile değiliz ne yapalım bu ay da başka sebepler var galiba bizi geciktiren,
Hayırlısı olsun Haticem hazırlıklıydın her sonuca, üzülmek yok nasılsa.
Sağlık olsun en önemli şey bu.
Bende öyleyim, sabah testi sırf siz istiyosunuz diye yaptım sinirlerim kaldırmıyo oysaki,
tek çizgiyi gördüm yine sinirim bozuldu, onu görmeden de ben biliyorum hamile olmadığımı oysa
o zaman o fikre daha kolay alışabiliyorum, ama yok illaaa 2 defa gördük bu ay da.
Ancak aynı durumdayım bende hala hastalanmadım endişeleniyorum gecikmesini istemiyorum:S
Ateşimde yükselmiş bugün 36,7.
ben hiçbişey anlamadım bu aydan bir an önce adet olmak istiyorum hemde hemen!

Bende öyleyim, sabah testi sırf siz istiyosunuz diye yaptım sinirlerim kaldırmıyo oysaki,
tek çizgiyi gördüm yine sinirim bozuldu, onu görmeden de ben biliyorum hamile olmadığımı oysa
o zaman o fikre daha kolay alışabiliyorum, ama yok illaaa 2 defa gördük bu ay da.
Ancak aynı durumdayım bende hala hastalanmadım endişeleniyorum gecikmesini istemiyorum:S

canım idrarda hemen çıkmayabilir bekle bakalım ateşinde yükseliyor biraz daha sabır hepimizin hakkında hayırlısı ,
bi sakinlik geldi üzerime hiç konuşmakta istemiyorum :(

canım idrarda hemen çıkmayabilir bekle bakalım ateşinde yükseliyor biraz daha sabır hepimizin hakkında hayırlısı ,
bi sakinlik geldi üzerime hiç konuşmakta istemiyorum :(

Yok yavrum ya olmadığına inanmak istiyorum artık
sadece hatice gibi bende endişeleniyorum başka bşy olmasın diye.
ben stresten geciktiriyorum kesin, son zmnlarda acabamı diye diye istemeden de olsa stres yaptım.
çıkanların nasıl çıkıyo gününden önce silik milik çıkıyo bişeyler
yoksa yoktur ama bunu artık göstersin ve gelsin ben gecikmek istemiyorum daha fazla :(

yok yavrum ya olmadığına inanmak istiyorum artık
sadece hatice gibi bende endişeleniyorum başka bşy olmasın diye.
Ben stresten geciktiriyorum kesin, son zmnlarda acabamı diye diye istemeden de olsa stres yaptım.
çıkanların nasıl çıkıyo gününden önce silik milik çıkıyo bişeyler
yoksa yoktur ama bunu artık göstersin ve gelsin ben gecikmek istemiyorum daha fazla :(

ne diyim hayatım yaaa belki stresten gecikiyordur sen daha fazla stres yapma lütfen sakin ol dönemsel olarak gecikmeler olabilir aklınıza kötü şeyler getirmeyin bugün 29. Günün 30 a kadar yolu var tamam hep olumlu düşün

ne diyim hayatım yaaa belki stresten gecikiyordur sen daha fazla stres yapma lütfen sakin ol dönemsel olarak gecikmeler olabilir aklınıza kötü şeyler getirmeyin bugün 29. Günün 30 a kadar yolu var tamam hep olumlu düşün

Evet canım eylülde de 30. gün gelmişti ay çatlamıştım 3 gün geçti bu ne ki diye
ameliyattan hemen sonraki aydı bide normale dönmemiş olması muhtemeldi,
bakalım yine öyle olacak sanırım, umarım daha fazla bekletmez.
kızlarrrrrrr hava o kdr kapalı ki içim daraldı
haticee kızzz esmayla ne yaptınız azıcık anlatınnnnnnnn kaynaştınızmı :)

üzülmekmi? kendimi salak gibi hissediyorum.içim bom boş hastaneden çıktıktan sonra bağıra bağıra yolda ağladım herkes bana baktı.umrumda bile değil.hissetiğim bi kaus değil ayrıca.kasım ve aralık ilk sene beynime giden damarın tıklaı olduğunu öğrendim 5-6 ay tedavi gördüm 2. sene düştüm yüzüm gitti dişlerim yapıldı 5-6 dan fazla onun tedavisini gördüm 3. sene ohss oldum ölümün eşiğinden döndüm bu 4. sene ? ama yine bişey çıkıcak bunun altından hayatta boş geçmez bu aylar beni boş.ha bu arada akşam komik bişey oldu ohss diyince onu anlatayım size.dr odasına girdim anlatıyorum işte neyse yatttım muayene olucam günüm geçtiği için korkuyorum ohss geçirdim ben dedim bana bi bakışı vardı sanki zombi görmüş gibi.nası yani dedi bende salak gibi adama bakıyorum ne nasıl yaa diye bana anlatırlardı ohss yi ama ben hiç öyle bi hastalığı geçiren kadın görmedim keşke daha önce banada gelseydiniz dedi.e nasıl bi tedavi gördünüz dedi ben başladım gülmeye haziran ayına kadar yaklaşık 7 ay kadar dedim ama suratları görseniz bizim ölürsünüz gülmekten. güzel bi geceydi.keşke mutlu bitseydi sonu ama türk filmleri gibi gün güzel başlar güzel devam eder ve sonu hep hüzün olurya benimkide öyleydi

Evet canım eylülde de 30. gün gelmişti ay çatlamıştım 3 gün geçti bu ne ki diye
ameliyattan hemen sonraki aydı bide normale dönmemiş olması muhtemeldi,
bakalım yine öyle olacak sanırım, umarım daha fazla bekletmez.
kızlarrrrrrr hava o kdr kapalı ki içim daraldı
haticee kızzz esmayla ne yaptınız azıcık anlatınnnnnnnn kaynaştınızmı :)

tamam o zaman stres yapma 30 günde normal gecikme sayılmaz ki güzelim hadi rahatla biraz , haticem sen de rahat ol azcık sıkıntı yok tamm bitanem benim:48:

evettt anlat bakalım hatice ne yaptınız dünnn heee resim çekileydiniz:):)

yaa bende bi kere şöyle anıra anıra ağlamak istiyorum
ben gülüyorum salaak salak sabah teste bakıp resmen kıs kıs güldüm ay dedim kzıım sen nasıl bi salaksın :)
akşama eve gidip kafama yastık basıp zorla morla ağliyim bari
rahatlarım belki :)

esma nerdesinn bunlar bizim geceyi merak ediyor kız :)) güzel bi geceydi değişik enteresan ama çok güzel çok sıcak ve içten sanki internette tanışıpta birbirini ilk kez gören kişiler gibi değildi.yıllardır tanışan çocukluk arkadaşı gibi zaten görünce birbirimize oooo esma hanım ben burdayım falan olayı yoktu :60: kucaklaştık sarıldık öpüştüm.
eşlerimizde vardı 2 saat oturduk benim test sonucunu bekledik. :37: çıkmaz olasıca
kulaklarınız çınladımı kızlar sizi kaynattık ohhhhhh :60: :60: bunu en kısa zamanda tekrarlayalım.

esma nerdesinn bunlar bizim geceyi merak ediyor kız :)) güzel bi geceydi değişik enteresan ama çok güzel çok sıcak ve içten sanki internette tanışıpta birbirini ilk kez gören kişiler gibi değildi.yıllardır tanışan çocukluk arkadaşı gibi zaten görünce birbirimize oooo esma hanım ben burdayım falan olayı yoktu :60: kucaklaştık sarıldık öpüştüm.
eşlerimizde vardı 2 saat oturduk benim test sonucunu bekledik. :37: çıkmaz olasıca
kulaklarınız çınladımı kızlar sizi kaynattık ohhhhhh :60: :60: bunu en kısa zamanda tekrarlayalım.

Ayy ne güzel yaaa,
Eşler olunca fazla kaynatamamışsınızdır ah bide olmasalardı neler dönüyodu bak :)
Ayy çok özendim biran önce gelmek istiyorum oraya,
Bizde sarılıp öpüşücezz canlarımmmm, ölümüne kankayızzz :8:

Ayy ne güzel yaaa,
Eşler olunca fazla kaynatamamışsınızdır ah bide olmasalardı neler dönüyodu bak :)

YOK ÖYLE OLMADI YANİ ÇOK RAHATTIK. KONUŞTUK VALLA HERŞEYİ :60:
AYY EVET GEL BİRAN ÖNCEDE BULUŞALIM CANIM YA ÇOK GÜZEL :kkk::kkk::kkk:

Ayy ne güzel yaaa,

bende istiyorum yaa dün bütün aklım sizdeydi zaten ,
yokh kızzz bizde kaynaşırız ne var :1:

YOK ÖYLE OLMADI YANİ ÇOK RAHATTIK. KONUŞTUK VALLA HERŞEYİ :60:
AYY EVET GEL BİRAN ÖNCEDE BULUŞALIM CANIM YA ÇOK GÜZEL :kkk::kkk::kkk:

bende istiyorum yaa dün bütün aklım sizdeydi zaten ,
yokh kızzz bizde kaynaşırız ne var :1:

bizim hakkımızda ne konuştunuz bakiyim heee:) ,
yokh ne zaman gelecektin sen yaaaa

Yaaaa evet bende çok merak ettim akşam
kocam bişi soruyo hı diyorum anlama zorluğu çektim resmen aklım başka yerde diye bütün gece
gecenin sonunda bana yok yok sen iyi değilsin bugünlerde neyin var hayatım dedi :60:
Yaaa aralıkta diyolar ama tam tarih belli değil canım daha.

Yaaaa evet bende çok merak ettim akşam
kocam bişi soruyo hı diyorum anlama zorluğu çektim resmen aklım başka yerde diye bütün gece
gecenin sonunda bana yok yok sen iyi değilsin bugünlerde neyin var hayatım dedi :60:
Yaaa aralıkta diyolar ama tam tarih belli değil canım daha.

ayyy belli olsun artık yaaa ama 10 ve 11 aralık olmasın tamam hastanesel olaylar var ,
üff buluşalım yaaa kızlar yokh gelince bi daha buluşuruz ne var olmaz mı

şimdi nasıl gülüyorum :60: Rüyamı anlatayım size türk filmide seyretmedim uzun zamandır ama:60:

Başta rabbime şükürler olsun böyle bi eşim olduğu için bütün gece yapmadığı şey kalmadı bana.neyse rüyamda eşimi başka bi kadınla evlendiriyor kaynanam onlarla aynı evde yim ama gece oldu onlar yattı bende yan odada yatıyorum nasıl ağlıyorum anlatamam sabah alarm sesine uyandım eşim uyandı adam kalktı sraılcak git başımdan nefret ediyorum git diye tekmeledim adamı napıyon sen ya noldu diyo sadece tek dediği o.rüyamı anlattım ama tekmeliyom bi yandanda şimdi çok komik geldi yalnız şuan bi ayrıntı daha farkettim kadın rüyamda bile kötü be bu kaynana naptıysa bana rüyama bile sevmim :60: :60:

Back
X