• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

şimdi nasıl gülüyorum :60: Rüyamı anlatayım size türk filmide seyretmedim uzun zamandır ama:60:

Başta rabbime şükürler olsun böyle bi eşim olduğu için bütün gece yapmadığı şey kalmadı bana.neyse rüyamda eşimi başka bi kadınla evlendiriyor kaynanam onlarla aynı evde yim ama gece oldu onlar yattı bende yan odada yatıyorum nasıl ağlıyorum anlatamam sabah alarm sesine uyandım eşim uyandı adam kalktı sraılcak git başımdan nefret ediyorum git diye tekmeledim adamı napıyon sen ya noldu diyo sadece tek dediği o.rüyamı anlattım ama tekmeliyom bi yandanda şimdi çok komik geldi yalnız şuan bi ayrıntı daha farkettim kadın rüyamda bile kötü be bu kaynana naptıysa bana rüyama bile sevmim :60: :60:

hahahaha :60:
rüyada ağladıysannnnn gerçek hayatta sevineceksin inşşş tersi çıkarmış
abe kaynana naptın bizeeee naptınnn bizeeeeee diri diri diti dititi diriri :24:

şimdi nasıl gülüyorum :60: Rüyamı anlatayım size türk filmide seyretmedim uzun zamandır ama:60:

Başta rabbime şükürler olsun böyle bi eşim olduğu için bütün gece yapmadığı şey kalmadı bana.neyse rüyamda eşimi başka bi kadınla evlendiriyor kaynanam onlarla aynı evde yim ama gece oldu onlar yattı bende yan odada yatıyorum nasıl ağlıyorum anlatamam sabah alarm sesine uyandım eşim uyandı adam kalktı sraılcak git başımdan nefret ediyorum git diye tekmeledim adamı napıyon sen ya noldu diyo sadece tek dediği o.rüyamı anlattım ama tekmeliyom bi yandanda şimdi çok komik geldi yalnız şuan bi ayrıntı daha farkettim kadın rüyamda bile kötü be bu kaynana naptıysa bana rüyama bile sevmim :60: :60:

:60::60::60: cadı kaynana oğlunu nasıl ayartmış , adamcağız da neye uğradığını şaşırmıştır haticem:60:

hahahaha :60:
rüyada ağladıysannnnn gerçek hayatta sevineceksin inşşş tersi çıkarmış
abe kaynana naptın bizeeee naptınnn bizeeeeee diri diri diti dititi diriri :24:

:21::21::21::21::21:

Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.
Düşünsenize ben hamşleymişim 6 aylık olmuş :37: Biri çıkıp hamileisn diyor.

Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemen :60: :60: Kocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy :60: :60: Off gözümden yaş geldi

Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.

Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemen :60: :60: Kocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy :60: :60: Off gözümden yaş geldi

haticem yaa acaba daha değerlerin mi yükselmedi ne biliyim sonuçta kese hemen gözükmez göremez doktor belki kan da belli olmaz , belki geç döllenmedir ne biliyim yaaa olamaz mı yaniiii üfff:31: 25 ekimde olmuştun en son dimi canım

Pouhahahahaaaaaa
Haticem de telleri yaktı hadi hayırlısı
yavrum ben demedim mi bana uyma diyeeeeeeeeeee:52:

Ya dalga geçmiyorum ciddiyim ben evet canım 25 ekimdi.

Yakında senin huniyi bana takacaklar yokh :60:

Nayırrr nolamazzzz Hunimi veremem ben o benim can yoldaşım
Serfike söyle sana yeni bitane alsın o iyi alıyo pazarlıkla fln şöyle jantisinden pouhahaha :60:
ay vallaa sinirlerim zıpladı, şu geç döllenme nedir ya biri bana açıklasın allaşkına
geç yumurtlamak değil mi bunun anlamı
yoksa aynı yumurtluyonda yumurta bekleyip bekleyip geçmi ulaşıyo döllenip rahime
haticem sen bilirsin?

Son düzenleme:
Ya dalga geçmiyorum ciddiyim ben evet canım 25 ekimdi.

Yakında senin huniyi bana takacaklar yokh :60:

bence biraz daha bekleyel haticem olmazsan bi daha kan verirsin güzelim,

sana huni falan yok , henüz daha kıvama gelmedin:60:

Nayırrr nolamazzzz Hunimi veremem ben o benim can yoldaşım
Serfike söyle sana yeni bitane alsın o iti alıyo pazarlıkla fln şöyle jantisinden pouhahaha :60:
ay vallaa sinirlerim zıpladı, şu geç döllenme nedir ya biri bana açıklasın allaşkına
yoksa aynı yumurtluyonda yumurta bekleyip bekleyip geçmi ulaşıyo döllenip rahime
haticem sen bilirsin?

$huni-1.webp

al canım özlemişsindir huniyi:60::60:

haticenin daha vakti var ona sonra alacağım:):)

gunaydın kıscelerım hatıcem hayırlısı olsun tatlım saglıgınında ıyı olmasına sevındım

yokhh yavrım benim ateşim 36.2 halen bu ayda yumoşlarım gelmedi sanırım hahaha:60::60::60:

kendime şu şarkıyı armağan ediyorum

aman geç kalma yumurtaaaaaaaaaa,
sakın geç kalma yumurtaaaaaaaaaaaa

:1::1:

yokhh yavrım benim ateşim 36.2 halen bu ayda yumoşlarım gelmedi sanırım hahaha:60::60::60:

kendime şu şarkıyı armağan ediyorum

aman geç kalma yumurtaaaaaaaaaa,
sakın geç kalma yumurtaaaaaaaaaaaa

:1::1:

delıyaaaaa sen u hunıyı al kendıne tak catlak bırak yımırtalarını ne halısı varsa gorsun sen canın ıstedıkce calıs

nayırrr nolamazzzz hunimi veremem ben o benim can yoldaşım
serfike söyle sana yeni bitane alsın o iyi alıyo pazarlıkla fln şöyle jantisinden pouhahaha :60:
Ay vallaa sinirlerim zıpladı, şu geç döllenme nedir ya biri bana açıklasın allaşkına
haticem sen bilirsin?

geç döllenme-geç yumurtlama anlamaına gelir canım yumurtladığıktan 14 gün sonra adet olursun normalde buda yumurtlama tarihiyle alakalı yani.kendimi tavuk gibi hissettim :37: Bide civciv olsa tam olacak yaww

delıyaaaaa sen u hunıyı al kendıne tak catlak bırak yımırtalarını ne halısı varsa gorsun sen canın ıstedıkce calıs

hahah bende takacağım güzelim merak etme senn:):) kendimle dalga geçiyorum o kadar hoşuma gidiyor ki tanselimmm sıyırdım iyicene:60:

kocayı da unuttum ben yaaa halbu ki benim 2 gün önceden günaşırı başlamam lazımdı heç te umrum değil yani:1:

hahah bende takacağım güzelim merak etme senn:):) kendimle dalga geçiyorum o kadar hoşuma gidiyor ki tanselimmm sıyırdım iyicene:60:

kocayı da unuttum ben yaaa halbu ki benim 2 gün önceden günaşırı başlamam lazımdı heç te umrum değil yani:1:

sen merak etme tatlım tutacagı varsa onun haftada 1 kerede yapsan tutaaaaarrrrr yeterkı yazılmıs olsun bu ayyy

Back
X