• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızz yok 2 haftadır zaten grip fln oldum kocamla kardeş kardeş yatıyoruz,
yumurtayı çatlattım diye durdurdum tüm kazı çalışmalarını :)
Ama yanıldık galiba baksana ne test çıkıyo ne kırmızı geliyo :)
Ama rüyalarım varya özellikle son 3-4 gündür stresten heralde saçmalık abidesi
sürekli kan ter içinde uyanıyorum korkudan

tamam tamam uğraşma sen o kendi leyleğin sırtına biner gelir :)
Evet ya rose bayadır gelmedi inş iyidir..

zaten avatarımı da leylek yaptım evrene de mesajı gönderdim ne yaparlarsa yapsınlar bundan sonra iş benden çıktı:1:

2 gündür karnım bile ağrımıyo :(
belim ağrıyo sadece çok dünden beri :(
bat günüme kadar hep karnım sancılanıyodu hep hatta ay geldi geliyo diyodum,
şimdi o da gitti ya gelmezse hiç yada bebekte yoksa ki zaten yok
ben çatlarım eğer olamazsam :((((

sabır azcık yaa stresten hasta olacak bu sefer yarın da olmazsan gidip kan testi ver tamam canım , duruma göre doktora gözükürsün

gidip kan testi yaparsn ona göre doktor regli söktürücü verr canım stres yapma geciktrr

zaten avatarımı da leylek yaptım evrene de mesajı gönderdim ne yaparlarsa yapsınlar bundan sonra iş benden çıktı:1:

sabır azcık yaa stresten hasta olacak bu sefer yarın da olmazsan gidip kan testi ver tamam canım , duruma göre doktora gözükürsün

İstemiyorumo kan testine gitmeyi,
negatif çıkıyor işte kocaman daha beter deli oluyorum,
neyse düşünmeyeceğim şu reglimi unutturacak bişeyler yapmalıyım
Neyse bu konuyu da kapatalım kızlar, başka bişiyler anlatın bari
yemeğe çıkarım brzdan zaten

İstemiyorumo kan testine gitmeyi,
negatif çıkıyor işte kocaman daha beter deli oluyorum,
neyse düşünmeyeceğim şu reglimi unutturacak bişeyler yapmalıyım
Neyse bu konuyu da kapatalım kızlar, başka bişiyler anlatın bari
yemeğe çıkarım brzdan zaten

evet yaaa bi konu açalışm yemekten sonra katılıyorum yokcuğum:)

melek görüşürüz hayatım dua et bizim için:)

kızlar tünaydın..
hatice ve yokh beklemedemisiniz yavrılarımm:16:
inşallah ikinizde hamişsinizdir..bende geç döllenme oldum,bat'dan 10 gün sonra çıktı testte çift çizgii...ama bu topikle hamile kaldım çook seviyorum sizi:16:

Kızlar ben yemekten geldim bileeeeeee
ya obursunuz ya tembel nerdesiniz halaaaaaaaaa
kk_bayansu' cum bekliyorum gelsinler diye bakalım pek umudumuz yok ama,
benim geç döllenme ihtimalim pek yok, hayırlısı artık bakalım :)

Kızlar ben yemekten geldim bileeeeeee
ya obursunuz ya tembel nerdesiniz halaaaaaaaaa
kk_bayansu' cum bekliyorum gelsinler diye bakalım pek umudumuz yok ama,
benim geç döllenme ihtimalim pek yok, hayırlısı artık bakalım :)

ben hep burdayım kuzucummmm

size şuan mırıldandığım şarkıyı yazıyorum nerden aklıma geldiyse:)

muah muahh can haticem gözleri ceylan haticem :60:
haticemm sana gelsin:60::60:

kızlar tünaydın..
inşallah ikinizde hamişsinizdir..bende geç döllenme oldum,bat'dan 10 gün sonra çıktı testte çift çizgii...ama bu topikle hamile kaldım çook seviyorum sizi:16:

bu ne şimdi yaww akıl karıştırmayın kardeşim yaww elemet yapmayın bana zaten her tüyümden ateş çıkıyor şuan yanıyom öff bazende donuyom hala gelen giden de yok :37:

kızlar tünaydın..

gerçektennnn :37: benim hala umudumm varrr off çok sıkıntım var gelceksen gel gelmiceksen bi karar ver yaww

selam haticem nasılsın

geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım çok uzun geldi bi özet geçsene hamile haberi var mı? tanselin bebişinin cinsiyeti bellimi filan
ben çarşamba raporluydum dün toplantılarım vardı bugün de işten okumaya yetişemedim

allah iyiyligini versn strestenmi yiyiyosun ne

her zaman ki gibi yiyorum meleğim sadece bu ara çekirdeğe fena sardım o kadar , geçen tansiyonla uğraştım iki gündür iyiyim ama sabahları çok zor kalkıyorum beyim uyuşuk hafif bulantı hali gün içinde devam eden anlamadım ki şekerim göbekte aldı başını gidiyor:):):)

her zaman ki gibi yiyorum meleğim sadece bu ara çekirdeğe fena sardım o kadar , geçen tansiyonla uğraştım iki gündür iyiyim ama sabahları çok zor kalkıyorum beyim uyuşuk hafif bulantı hali gün içinde devam eden anlamadım ki şekerim göbekte aldı başını gidiyor:):):)

ara ver biraz aburcubura kız sivilceden mahfolcan yoksa ayrıca ne bu kilo şimdiden stres filan aaaaaaaaaaaaa bak kızıyrm ama ya olmazki böyle yapmayın yaaaaaaaaaaaaa

selam haticem nasılsın

geçmişi okuyayım dedim ama okuyamadım çok uzun geldi bi özet geçsene hamile haberi var mı? tanselin bebişinin cinsiyeti bellimi filan
ben çarşamba raporluydum dün toplantılarım vardı bugün de işten okumaya yetişemedim
nbr tatlım baya büyümş haftan maşallah ya kuzum nasıl

ara ver biraz aburcubura kız sivilceden mahfolcan yoksa ayrıca ne bu kilo şimdiden stres filan aaaaaaaaaaaaa bak kızıyrm ama ya olmazki böyle yapmayın yaaaaaaaaaaaaa

amann çayıra saldım herşeyi canım sivilce falan umursamıyorum çekirdek yedikçe mutlu oluyorum bu aralar gerçi iki gündür bıraktım midem bulanıyor diye ama benim kafada kesin bişey var alnımdan yukarısı uyuşuk dünden beri allah ım sana geliyorum sanırım:1:

bu ne şimdi yaww akıl karıştırmayın kardeşim yaww elemet yapmayın bana zaten her tüyümden ateş çıkıyor şuan yanıyom öff bazende donuyom hala gelen giden de yok :37:

gerçektennnn :37: benim hala umudumm varrr off çok sıkıntım var gelceksen gel gelmiceksen bi karar ver yaww

Ay kızlar telefondaydın 1 saattr
neler kaynatıyosunuz bakalımmmm
hatice kız can çıkmadan umut çıkmaz demişler :60:
bende de yok bişi nası karnım belim agrıyoo yavs
bu kadar agrıya ben şimdiye kadar 1000 kere olmuştumda bitmişti,
kesin testler bozuk
haticem senin doktorunda beta hcg ölçme aleti bozuk bence :60::60::60:

amann çayıra saldım herşeyi canım sivilce falan umursamıyorum çekirdek yedikçe mutlu oluyorum bu aralar gerçi iki gündür bıraktım midem bulanıyor diye ama benim kafada kesin bişey var alnımdan yukarısı uyuşuk dünden beri allah ım sana geliyorum sanırım:1:

allaha emanetsn serpilcim ama maşallah pembe gibi habire çekirdekmi götrysn

Back
X