• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticem yaa anlamadım valla ben bişi bu işten. Hamileydin madem neden kanda çıkmadı. Acaba geç döllenme olayı vardıda döllenemedimi yumurta. Ozamn alttan muayene olsanda görülmezki kese kandaki değer 300leri geçtiğinde kese görünüyor. Allam yaa bu ne oluyo şimdi. Iyice allak bullak oldum. Hayırlısı herşeyin cnm. Sende melek gibi hemencik beklemeden kavuşursun inş meleğine tekrardan.

Hayırlısı olsun tansel ama kendini kaptırma cnm rüyalara bnde hep kız bebeğe işaret eden rüyalar görüyodum ama pipili çıkıt:d ama kız lazım topice yani. Güzel haberlerle gel inş.

Ne b.ktan bi gün beeeeeeeeee:47::47:

ben hastalandımda sancım var diye gittim sadece lütfi kırdardaydım.hastalandığımdada orda yatmıştım ben.bende böyle bişi beklemiyordum.salak gibiyim zaten.iğne yaptı eve geldik. Ağrı kesici verdi sadece okadar.iyiyim ama.

cnm bunları senmı yazdın yoksa serpıl arkadan taktıkmı verdı bu senın cumlelerın deıl serpılın ısyanı gıbı
aman cnm sakın ısyankar olma bak hepımız bebek kaybettık oyle dusukte deıldı catallara yatıp kurtaj olduk tmm asla senı kolaylamıyorum allah yardımcın olsun ama ılk bebegını dusuren sen deılsın ve aslada son olmuycaksın bence senın hamıle kala bıldıgın ıcın sukretmen gerekıyor demekkı yıne hamıle kalabıleceksın
sana yakıstıramadım bukadar gcsuzlugu dun bı topıkte 27 haftalık bebegını kaybeden bırını okudum dusune bılıyormusun sımdı halımıze sukredelım olurmu ve sabrını dılıyelım allah sabır versın cnm tez zamanda kucagını doldursun

vayy arkadaş yaaa kabak yine benim başıma patladı:111:

haticemavi Allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasibetsin yeniden. Üzüntünü anlıyorum aynı olay benimde başımdan geçti inş. kısa süre içerisinde yeniden hamile kalırsın isyan etmemeliyiz.:34:

cnm bunları senmı yazdın yoksa serpıl arkadan taktıkmı verdı bu senın cumlelerın deıl serpılın ısyanı gıbı
aman cnm sakın ısyankar olma bak hepımız bebek kaybettık oyle dusukte deıldı catallara yatıp kurtaj olduk tmm asla senı kolaylamıyorum allah yardımcın olsun ama ılk bebegını dusuren sen deılsın ve aslada son olmuycaksın bence senın hamıle kala bıldıgın ıcın sukretmen gerekıyor demekkı yıne hamıle kalabıleceksın
sana yakıstıramadım bukadar gcsuzlugu dun bı topıkte 27 haftalık bebegını kaybeden bırını okudum dusune bılıyormusun sımdı halımıze sukredelım olurmu ve sabrını dılıyelım allah sabır versın cnm tez zamanda kucagını doldursun

serpilmi ? Bizzat ben :)
ah be selma biliyorum biliyorumda insanın elinde olabilse keşke bişeyler.rabbime binlerce şükürler olsun sağlığım yerimde ayaktayım buna şükür.abimin ilk çocuğu doğdu bikaç saat yaşadı kaybettik.rabbim 2 tane verdi hem kız hem oğlan allah ınlara uzun ömür versin.

Yeğenim bebğini 38 günlükken ateşten kaybetiik.şimdi onunda 2 tane evladı oldu.rabbim yiyecek ekmeği yoksa zaten sen ne yaparsan yap olmuyor.ben sadece canım çok acıyor onu söyledim.

ah be selma biliyorum biliyorumda insanın elinde olabilse keşke bişeyler.rabbime binlerce şükürler olsun sağlığım yerimde ayaktayım buna şükür.abimin ilk çocuğu doğdu bikaç saat yaşadı kaybettik.rabbim 2 tane verdi hem kız hem oğlan allah ınlara uzun ömür versin.

Yeğenim bebğini 38 günlükken ateşten kaybetiik.şimdi onunda 2 tane evladı oldu.rabbim yiyecek ekmeği yoksa zaten sen ne yaparsan yap olmuyor.ben sadece canım çok acıyor onu söyledim.

adım çıktı dokuza inmez sekize:19::19:

haticem acını unutturacak olan meleğin en kısa sürece gelecek ben inanıyorum bak gör :emir_bebek:

4 ay 1.5 haftalık evliyim..
ilk günden beri bebek istiyoruz.
olmadı bir sorun olmamasına rağmen ama şu an adetim 5 gün geçti..
test yapmaya korkuyorum :(
4 ay boyunca 4 kez kan 10 kez falan idrar yaptım ama hep negatif :(
yaşım 24 eşim 26..
temmuzda atamam olacak inşaallah ondan önce doğsa diyordum ingilizce öğretmeniyim bir dil kursunda şu an ama daha nasip değil belki de :(
inşaallah herkes kavuşur bebeklerine bir an önce ...

Son düzenleme:

Ben şuanda hala çok mantıklı düşünemiyorum pek anlayamadım
kal gelmek gibi bişey yaşıyorum
bugün kendi halime kalayım ben biraz kızlar....
haticem kıyamam ben sana ne olur güçlü ol emi, yine gelecek tontişşş totosuna vuracağız...

4 ay 1.5 haftalık evliyim..
ilk günden beri bebek istiyoruz.
olmadı bir sorun olmamasına rağmen ama şu an adetim 5 gün geçti..
test yapmaya korkuyorum :(
4 ay boyunca 4 kez kan 10 kez falan idrar yaptım ama hep negatif :(
yaşım 24 eşim 26..
temmuzda atamam olacak inşaallah ondan önce doğsa diyordum ingilizce öğretmeniyim bir dil kursunda şu an ama daha nasip değil belki de :(
inşaallah herkes kavuşur bebeklerine bir an önce ...

hakkında hayırlısı canım ,inş bebeğin seninledir , bence bi kan testi yaptır çelişkiden kurtulursun daha önceden hiç gecikmen olmadıysa hamile olma olasılığın yüksek

Ben şuanda hala çok mantıklı düşünemiyorum pek anlayamadım
kal gelmek gibi bişey yaşıyorum
bugün kendi halime kalayım ben biraz kızlar....
haticem kıyamam ben sana ne olur güçlü ol emi, yine gelecek tontişşş totosuna vuracağız...

yokhhhh yavrım kal gelmesin bebeğim kalma kendi haline sana da ihtiyacımız var assolistim benim:48:

OFF OFF tuaf bi hava esiyo yaa... içim daralıyooo... güzel hberlerle başlasaydık keşke bu güne ne güzel olurdu.
selma bebeğin cinsiyetini öğrenip gelirde inş ona seviniriz.
haticem herşeyin farkında olan birisin sen toparlan hadi de bizide toparla. baksana derya yanlız kalma modunda serpilin besteleri kurudu:) bn halsiz güçsüz....

bugünün (ve inşallahh bundan sonra hep yaşayacağım) en güzel şeyi sabah 4 de tosunumun tekmeleriyle uyanmaktı...
zaten babamızıda yolcu ettik çok mutsuzsz biz....

günaydın canlarım:)

günaydın melek nasılsın:)

günayyydınnnn....

sabah sabah gergin başladım yaa... bu işler beni öldürecek.:)

hilalcim maşallah bebeğine kocaman olmuş. :nazar:
haticeee durumun ne cnm bütün haftasonu aklımdaydın....
serpil melek :3: nasılsınız...

kızlar herkese günaydın çok kötü bikaç gün geçirdim ama şimdi iyyim annemler yanımda geldiler.meğer ben hamileymişim düşmüş kanamam var sancım var o kadar.cuma gecesi çok sancım oldu cumartesi dr gittim.herşeyde bi hayr vardır

canım yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sağlıklısından sıhhatlisinden versin inş...

OFF OFF tuaf bi hava esiyo yaa... içim daralıyooo... güzel hberlerle başlasaydık keşke bu güne ne güzel olurdu.
selma bebeğin cinsiyetini öğrenip gelirde inş ona seviniriz.
haticem herşeyin farkında olan birisin sen toparlan hadi de bizide toparla. baksana derya yanlız kalma modunda serpilin besteleri kurudu:) bn halsiz güçsüz....

bugünün (ve inşallahh bundan sonra hep yaşayacağım) en güzel şeyi sabah 4 de tosunumun tekmeleriyle uyanmaktı...
zaten babamızıda yolcu ettik çok mutsuzsz biz....

ahh canım beste yaparım ben sana azcık havaya giriyim haftnın ilk günü , şaşkın modundayım şuanda:53:

Slm arkadaşlar...

Herkese hayırlı haftalar,Hatice arkadaş çok geçmiş olsun cnm...Zor tabiki ama çokta takma kafana demekki hayırlısı böyleymiş.İyi yönden de düşün demekki hamile kalabiliyosun.Arkası çabuk gelir alırsın bebeğini kucağına...

ahh canım beste yaparım ben sana azcık havaya giriyim haftnın ilk günü , şaşkın modundayım şuanda:53:

at şaşkınlığı artık kz hadi bi beste yapda senlenelim....

zuhallll nasılsın canım :3:

funda ve melek hoşgeldiniz.

ayy yazın kızlar bişiler yaa... yazamasamda sık sık okumak keyifli oluyrdu. bugünde bnm gevezeliğim üstümde.
haticeee, deryaaaaaaaa

Slm arkadaşlar...

Herkese hayırlı haftalar,Hatice arkadaş çok geçmiş olsun cnm...Zor tabiki ama çokta takma kafana demekki hayırlısı böyleymiş.İyi yönden de düşün demekki hamile kalabiliyosun.Arkası çabuk gelir alırsın bebeğini kucağına...

hoşgeldin funda ,
senin bu kedilerde beni öldürecek yawww :1:
bende senin gibi düşünüyorum haticemin hızına yetişemeyeceğiz hemen hamiş kalacak:)

ayy yazın kızlar bişiler yaa... yazamasamda sık sık okumak keyifli oluyrdu. bugünde bnm gevezeliğim üstümde.
haticeee, deryaaaaaaaa

Hoşbulduk sağolasın.....

Bazen banada olur çeneme vuruyor ara sıra:27:

hakikaten bende yazamasamda sık sık okuyodum sürekli gülüp egleniyodum sayenizde herkes bi silkelensin atalım negatif düşünceleri aklımızdan yeni şeyler umut edelim hayallerini kuralım evrene pozitif mesajlar verelim öyle deilmi:))))

haticeee, deryaaaaaaaa

aaa öyle hemen ilham gelmiyor şekerim bi dur yawww kal geldi bana da şarkı türetemiyorum nazar değdi sanırsam:1:

tuttu fırlattı yumurtamııııı
ezdi üstünü çiğnediii
zamanla çatlar dedi zamanla zamanlaaaaa:24::24:

oldu mu neee:60:

Back
X