• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yawrımm kızanımmm gibi bide bizde isimlerin başına a harfi gelir seslenirken. Aderya naptırıverisin :) böyle konuşunca sen çok hoşuma gidiyor

Benim babannem öyledir a kızanım diye bi girer
has macır :))

beni şevkatli kollarına al haticemmm:48::48::48::1:

benim aney oralı, teyzem orda oturuyor yaaaa:):):):)

Hımmmmmmmmm, e niye gelmiyirsen hiç buralaraaaaaaaaa
tiyzeni ziyarete gel bakim :)

Gızlaaaaaaaaar çok cnm sıkılaaayiiii benim yaaaaa:27:

Öff salak bi açma yedim sabah ne biçim midemi kaynattı ya bööğ
şimdi nasıl ögle yemeği yicem bakalım...

bu akşam annemleee tiyatroya gitçess bizz çok sosyaliz yahu yıkılıyoruz
seneler var tiyatroya gitmeyeli :1:

Benim babannem öyledir a kızanım diye bi girer
has macır :))

Hımmmmmmmmm, e niye gelmiyirsen hiç buralaraaaaaaaaa
tiyzeni ziyarete gel bakim :)

ayy benim eniştem de macır , dedemde göçmenlik var karışık bişeyler çekik gözlüydü rahmetli, çok istiyorum burdaya gelmeyi de fırsat olmuyor işte ama tansel , sen ve özge için geleceğiz biz haticemle:):)

Gızlaaaaaaaaar çok cnm sıkılaaayiiii benim yaaaaa:27:

Öff salak bi açma yedim sabah ne biçim midemi kaynattı ya bööğ

bu akşam annemleee tiyatroya gitçess bizz çok sosyaliz yahu yıkılıyoruz

:1: bende en son ortaokulda gitmiştim , sinemaya bile ne zamandır gitmiyorum yaaa asosyal bir insan oldum çıktım , sende aneyle bakıyorum tiyatro falan :):):)

gızlaaaaaaaaar çok cnm sıkılaaayiiii benim yaaaaa:27:

öff salak bi açma yedim sabah ne biçim midemi kaynattı ya bööğ

Bu akşam annemleee tiyatroya gitçess bizz çok sosyaliz yahu yıkılıyoruz

benimde canım sıkılıyor işim çok var bu gün ay sonu offf ta offf yani evime gitmek istiyorum anacığımın yaptığı yemeklerden yemek istiyorum :)

wayy wayy sarıpınarmı ? şimdiden iyi eğlenceler.mahfeldede kahve offf

ayy benim eniştem de macır , dedemde göçmenlik var karışık bişeyler çekik gözlüydü rahmetli, çok istiyorum burdaya gelmeyi de fırsat olmuyor işte ama tansel , sen ve özge için geleceğiz biz haticemle:):)

Özge kim kıııı :44:

:1: bende en son ortaokulda gitmiştim , sinemaya bile ne zamandır gitmiyorum yaaa asosyal bir insan oldum çıktım , sende aneyle bakıyorum tiyatro falan :):):)

heee çok sosyaliz sorma
ya yok iyice asosyal oldum çktım dediğin gibi sinemaya bile gidemez oldum,
aneyle takılıyoz işte :1:

benimde canım sıkılıyor işim çok var bu gün ay sonu offf ta offf yani evime gitmek istiyorum anacığımın yaptığı yemeklerden yemek istiyorum :)

wayy wayy sarıpınarmı ? şimdiden iyi eğlenceler.mahfeldede kahve offf

Bende eve gitmek istiyorum haticem deli gibi işim var bu hafta hiç çalışmak istemiyorum :((((
Ah kıyamammmmmm sen yeterki gel anan sana neler yapar kimbilir..
Tayyareye gidiyoruzzz kuzum sağolasın bakalım inş güzel geçer, aynen üzerine bi mahfel oh gel keyfim gel :)

ben sonunda gelebildim canlarım...
yoğunumda yoğun :) ama çalışmak istemiyorum... battaniyemi alıp üstüme pineklemek istiyom evde.

melekcim inş güzel haberlrle gelirsin cnm...
dilek güzel haberler ver bize. çok ihtiyacımız var bu ara.
deryaa bnide götür tiyatroya... gerçekten ne kadr asosyal olduk beee en son 3 ay önce gitmiştim ferhangi şeylere ve çoookkkk sıkılmıştım:D snaıırm onun etkisi ile bidaha gidesim gelmedi:D
serpillll hunileri yine çıkarmışsın ortalığa cnm. topice giren burdakiler deli diyip geri gitcekler:D
haticeeee nasıllsınn...

bende eve gitmek istiyorum haticem deli gibi işim var bu hafta hiç çalışmak istemiyorum :((((
ah kıyamammmmmm sen yeterki gel anan sana neler yapar kimbilir..
Tayyareye gidiyoruzzz kuzum sağolasın bakalım inş güzel geçer, aynen üzerine bi mahfel oh gel keyfim gel :)

annem bende canım sorma valla 5 gündür midemiz bayram etti :) çok kötüsünüz çok. Ne kadar çok oldu heykele setbaşına gitmeyeli mehfel mehfelin altında bi yer vardı akşamları canlı müzük olurdu altı hemen hala varmı ? Bide grand geye de otururduk onun ara sokağında pub vardı anılarrr anılar beni benden aldılar :37:

Yoğunumda yoğun :) ama çalışmak istemiyorum... Battaniyemi alıp üstüme pineklemek istiyom evde.

Melekcim inş güzel haberlrle gelirsin cnm...
Dilek güzel haberler ver bize. çok ihtiyacımız var bu ara.
Deryaa bnide götür tiyatroya... Gerçekten ne kadr asosyal olduk beee en son 3 ay önce gitmiştim ferhangi şeylere ve çoookkkk sıkılmıştım:d snaıırm onun etkisi ile bidaha gidesim gelmedi:d
serpillll hunileri yine çıkarmışsın ortalığa cnm. Topice giren burdakiler deli diyip geri gitcekler:d
haticeeee nasıllsınn...

hoşgeldin canım şükür sen nasılın napalım işler çok canım sıkılıyor yuvarlanıyoz burda

Özge kim kıııı :44:

heee çok sosyaliz sorma
ya yok iyice asosyal oldum çktım dediğin gibi sinemaya bile gidemez oldum,
aneyle takılıyoz işte :1:

melek işte özgeymiş adı :):)

yoğunumda yoğun :) ama çalışmak istemiyorum... battaniyemi alıp üstüme pineklemek istiyom evde.

deryaa bnide götür tiyatroya... gerçekten ne kadr asosyal olduk beee en son 3 ay önce gitmiştim ferhangi şeylere ve çoookkkk sıkılmıştım:D snaıırm onun etkisi ile bidaha gidesim gelmedi:D
serpillll hunileri yine çıkarmışsın ortalığa cnm. topice giren burdakiler deli diyip geri gitcekler:D
haticeeee nasıllsınn...

hoşgeldin esmacım nasılsın, yokh hunisi istedi bende çıkardım napıyım:):):)

haticeeee nasıllsınn...

Ah canım sorma bu hafta heğimiz mahvoldukişten güçten
haftasonu gelse de yatsakkk
götüreyim kuzum senide atla gel oğluşunla :))

annem bende canım sorma valla 5 gündür midemiz bayram etti :) çok kötüsünüz çok. Ne kadar çok oldu heykele setbaşına gitmeyeli mehfel mehfelin altında bi yer vardı akşamları canlı müzük olurdu altı hemen hala varmı ? Bide grand geye de otururduk onun ara sokağında pub vardı anılarrr anılar beni benden aldılar :37:

Ohh ne güzel anacığın doyuruyor sizi demekk
Yavrum gel gezelimmmmm heykel setbaşı, mahfelin altı açıktı en son canlı müzik oluyo hala
ama şimdi kışın ara vermiş olabilir bayadır bende gitmedim,
tabiplere mi gidiyodunuz hee içmeye bide labella vardı hey gidi gençlik giderdik hep
hele o grand geye zamanı bizi kovccaktılar artık her hafta masamız belliydi kocamla orda geçti be yıllarımız :))

Melek63 mü kız o antepte değilmiydi ben öyle hatırlıyorum bursalımıymış :S

nasılsınız kızlar?
bayadır giremiyodum netim yoktu özlemişim buraları napıyosunuz bakalımm...

Hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım şükür sen nasılın napalım işler çok canım sıkılıyor yuvarlanıyoz burda

hoşbulduk canlarım şimdide yemek yedik geldik... çok şükür iyiyiz biz.
deryacım oğluşumla her biyre gitmek istiyomda gözüm almıyo artık yaa:))) bi çıksın ozamn daha çok gezecem gelirim oralarada.:)

ah canım sorma bu hafta heğimiz mahvoldukişten güçten
haftasonu gelse de yatsakkk
götüreyim kuzum senide atla gel oğluşunla :))

ohh ne güzel anacığın doyuruyor sizi demekk
yavrum gel gezelimmmmm heykel setbaşı, mahfelin altı açıktı en son canlı müzik oluyo hala
ama şimdi kışın ara vermiş olabilir bayadır bende gitmedim,
tabiplere mi gidiyodunuz hee içmeye bide labella vardı hey gidi gençlik giderdik hep
hele o grand geye zamanı bizi kovccaktılar artık her hafta masamız belliydi kocamla orda geçti be yıllarımız :))

melek63 mü kız o antepte değilmiydi ben öyle hatırlıyorum bursalımıymış :s

hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın?

melek urfalı yaw

bursalı tansel yokh srhdyl bide ben :)

Back
X