• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kuzucuklarım herkesin cuması mubarek olsun

kristal gece kuşu hoşgeldin sabahlarıda uğrada iki lafın belini kırak
lugesma çok iyi olmuş valla böyle müdür şimdi nerdeeee
serfikk yeter yaw düşünme artıkı şunları hem söz veriyorsun hem yapıyorsun yine
grenmmon hoşgeldin canım nasılsın bende seni çok özledim
yokh canım allah duanı kabul etsin tez zamanda gerçekleşsin inşallah dileğin

ee bugün cuma kim almak istiyor duaya ara vermeyelim rose istiyordu ama oda yok şimdi

günaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:48:

yok beee haticem bakma konuştuğuma kendimle dalga geçiyorum ben inan bana kafama taksam kocamın peşini bırakmazdım bu ay ama bayağı arkadaş gibiyiz:1:
ateşi heyecan için ölçüyorum zevkli oluyor en azından ilerleyen zamanlarda ihtiyacım olursa fikir ediniyorum ateşim için, azcıkta merak var tabi belki arada tutturmuşuzdur veleti:):):)

merhaba bende meleğim olsun istiyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz

merhaba berkerim , daha çok yenisin inşallah meleğin bekletmez seni:)

iyiyim canım kokulara karşı hassasiyet var ama öyle bulantım kusmam daha yok şükür 9 hafta 2 günlük oldu. havuç ta işe yarıyor muymuş, ben ilaçla hamile kaldım ama o ay daha mens başladıktan sonra yımırta çatlayana kadar habire fındık badem incir sütle beslenmiştim, ilaca güzel cevap vermemde bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum, ay inşallah olur bir an önce, olmazsa bi adetin 3. günü hormo tahlillerini yaptır sperm ve rahim filmi için erken daha 1 yıla yaklaşırsa süre o zaman ancak yaptrırsın, ama bence o kadar beklemeyeceksin sen içime öyle doğuyor :1:

bulantı olmasında boşver burnun kapalı gez , tansel çok fena garibim halen bulanıyor midesi çıkarıyor devamlı:( havuç çatlatmaya iyiymiş öyle okudum bende yiyim dedim bu saatten sonra işe yarar mı bilmem :) bu ay olmazsa ki olmayacak bende senin yediklerinden yerim :) doktora gitme sebebim en azından yumurtlamamı takip etsin canım yaa belki büyümüyor belki çatlamıyor , senin yeni eve geçince hamile olacağın benim içime doğdu tam isabet tutturdum senden de bunu bekliyorum canım benim:1:

ee bugün cuma kim almak istiyor duaya ara vermeyelim rose istiyordu ama oda yok şimdi

sana da hayırlı cumalar hatice Allah ıımm bu mübarek gün hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh

merhaba bende meleğim olsun istiyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz

çok çabuk karar vermişsin, hayırlısı olsun inşallah bebeğin çok bekletmez seni

hilal hoşgeldin cnm. bizler iyiyz sen nasılsın aslında önmli olan o:) bebeğimiz nasıl. üzüyomu seni?

teyzesii hiç üzmüyo acaba ban da babasına da çekmeyip çook sakin olma ihtimali var mı :1: hiç sanmıyorum ama şimdilik bana bi zararı yok kendi halinde büyüyordur heralde kontrolüm haftaya bugün ama sabırsızlanıyorum
geçen gece nöbetimde minicik bir bebek ellerimizde öldü kurtaramadık saatlerce uğraştık o kadar moralim bozuldu ki sabaha karşı kasıklarımda ağrı da başlamışken biraz uzandım dinleneyim diye rüyamda dr usg yapıyor,bebeğin kalbi durmuş atmıyor diyordu uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindim anlatamam, psikolojim etkileniyor artık daha hassasım :5:

inşallah
bende bilmiyorum ilk zamanlar bende istemiyodum eşim bebek diyince kıyametleri kopartıyodum ama nasıl olduysa bi anda fikrim değişti

yokh sen nasılsın canım az önce isimleri sıralarken kesin eksik kaldı diye düşünmüştüm, özür dileriim:17: nasıl gidiyor çalışmalar bakalım:23:

serfiik lugesmaa hatice kristal zozdemir tansell rose kızlaaaaarrrr özledim napıyosunuz :16:

Hoşgeldin canım, iyi olmanıza çok sevindimmmmm
Darısı başımıza inş,
beni özlemedin mi yani :14:

Sağol Haticem allah razı olsun herkesten allah kabul etsin inşş,
Mübarek günde duamı da yapıp bitiricem inş
yeniden kim istiyosa başlayalım

yokh sen nasılsın canım az önce isimleri sıralarken kesin eksik kaldı diye düşünmüştüm, özür dileriim:17: nasıl gidiyor çalışmalar bakalım:23:

Bende tam karalar bağlamıştım beni özlememişsin diye
İyiyim canım nasıl olsun yeni bitti kırmızılarım yeni döneme başlıyoruzzzzzzzz bakalım
Bi sıkıntı yok buna şükür yılbaşı geliyo ya böyle içim kıpır kıpır önümüzdeki ay eşimin ve benim doğum günüm hem,
belki bize hediye gelirrrrrr diye içimden geçiyo ama bakalım kısmet canım :))

Son düzenleme:
sana da hayırlı cumalar hatice Allah ıımm bu mübarek gün hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh

çok çabuk karar vermişsin, hayırlısı olsun inşallah bebeğin çok bekletmez seni

teyzesii hiç üzmüyo acaba ban da babasına da çekmeyip çook sakin olma ihtimali var mı :1: hiç sanmıyorum ama şimdilik bana bi zararı yok kendi halinde büyüyordur heralde kontrolüm haftaya bugün ama sabırsızlanıyorum
geçen gece nöbetimde minicik bir bebek ellerimizde öldü kurtaramadık saatlerce uğraştık o kadar moralim bozuldu ki sabaha karşı kasıklarımda ağrı da başlamışken biraz uzandım dinleneyim diye rüyamda dr usg yapıyor,bebeğin kalbi durmuş atmıyor diyordu uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindim anlatamam, psikolojim etkileniyor artık daha hassasım :5:

hilalcim böle düşüncelere kapalı tut kendini. ama insan ister istemez düşünüyo bn bile hala buna engel olamıyorum. koca bi göbeğim var, oğlumda hareketlendi maşallah ama yinede hissetmesem acaba diyorum. ama gönlünü ferah tut herşey güzel olcak. bnmde 12 aralıkda kontrolum şeker yüklemesi yapılacak hayırlısıyla onuda atlatcaz sorunsuz inş.
mesleğin gereği böyle şeyler bizden daha çok görceksin ve duycaksın ama canını sıkmamaya çalış beynini çok meşgul etmesin. allah kmseyede böle acılar yaşatmasın....

s.a kızlar cumanız hayırlı olsun inş yapılan tüm dualar bugün kabul olsun olmayanlarında bu ay bebişi olsun amiiiiiiiiiiiiiin

Ve Aleyküm Selam

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaaallaaah canım, hoşgeldin

elhamdülillah canım ne olsun geçiyo işte temizlk yaptım bugün yarın misafirlerm var sen nasılsın

Neler yaptın misafirlere bizde gelelim

gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
hılal burdaymıs kacırmısım
sızden naber kızlar

arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......

gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
sızden naber kızlar

inş geçecek bunlar canım sabret bebişinin tatlı anıları sana yeterki saglıklı olsun atlatırsın inş

sızden naber kızlar

Ah yavrum ya, kız sende ikiz fln olmasın bu kdr yüksek beta kusa kusa helak oldun baksana :)

ilk siz gelin yaaaa valla deli olurdum heralde süper olurdu patates salatası sarma bide tarçınlı havuçlu kek nasılllllllllllllll menü

Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh
çok biğendim menüyü olsa da yesek yav

Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......

Ah canım hiç bilmiyorum ki bilsem yardımcı olayım
doktora sen en garanti sor bence onu canım hayret bişey bu doktorda niye söylemiyoki yani
aç sor bence canım işini şansa bırakma şimdi burda kim ne dese boş herkesin durumu farklıdır

bi fikrim yok canım yaaaa kullanmadım bilmyrm

inş geçecek bunlar canım sabret bebişinin tatlı anıları sana yeterki saglıklı olsun atlatırsın inş

darılma sakın espırı olsun dıe soyluyorum :1::1:
ceken bılır acıyı çekmeyen ne bilsin
bana kusmaktan bahsetme kusmak kim sen kimsin :9::9::9::9:

Ah yavrum ya, kız sende ikiz fln olmasın bu kdr yüksek beta kusa kusa helak oldun baksana :)

Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh
çok biğendim menüyü olsa da yesek yav

Ah canım hiç bilmiyorum ki bilsem yardımcı olayım
doktora sen en garanti sor bence onu canım hayret bişey bu doktorda niye söylemiyoki yani
aç sor bence canım işini şansa bırakma şimdi burda kim ne dese boş herkesin durumu farklıdır
sen iste tatlım hemen yapayım sana yavvvvvvv

İKİZMİİİİİ deıldır heralde kızamanın allah ısteyene versın olsa gosterırdı heralde :37:

Back
X