• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
naber kızlar
hayırdır sabah sabah isyan bayraklarını çekmişizzzzzzz
bana bakınnnnnnn bugün cuma tadını çıkarınnnn haaaaa bırakın bebem mebek şimdi :15:

günaydın yokh,
valla güzelim isyanlardayım ama kendime ben bu ay umutlanmayacaktım akıntı geldi beni buldu sinir oluyorum bu arada ateşim de düştü gerçi gece uyuyamadım

hoşgeldinn yavruuuu.... hee şöle yaa evet bugün cumaa...istanbulda sarı sarı parlıyo güneş. ama soğuk:D

kızlar bu arada 20lik dişim patlamış çıkıyo sanırım çok tuaf ya hiç hissetmedm senelerdr şişer inerdi şimdi yeri delinmiş uç vermiş filizleniyo:D

Dağa kar yağmış kızlar yaaaa görseniz bembeyazz buraya doğru geliyor korkarım ki :18:
Ay o 20 lik diş çok gıcık yaa acıyıp acıyıp duruyo sonra neyseki sonunda çıkıyosa ne mutlu :)

günaydın yokh,
valla güzelim isyanlardayım ama kendime ben bu ay umutlanmayacaktım akıntı geldi beni buldu sinir oluyorum bu arada ateşim de düştü gerçi gece uyuyamadım

Günaydın güzelim,
sakin ol yaaa ne akıntılar geliyo sarı beyaz takip etme sen onları
akıntıyı belirti olarak algılama bak benim 2 aydır sırılsıklam taa adetim gelene kadar
kişiden kişiye değişir tabi ama sarıymış beyazmış bu bence önemli değil
uyku düzeni bozukluğu ve stres ateşini etkiler,
relax ol, gerekirse bırak ölçmeyi,
bugün bende ateşime sinir oldum
akşam o kdr yorgun halimle yorgan silkelemiştim oysaki :27:

Dağa kar yağmış kızlar yaaaa görseniz bembeyazz buraya doğru geliyor korkarım ki :18:
Ay o 20 lik diş çok gıcık yaa acıyıp acıyıp duruyo sonra neyseki sonunda çıkıyosa ne mutlu :)

Günaydın güzelim,
sakin ol yaaa ne akıntılar geliyo sarı beyaz takip etme sen onları
akıntıyı belirti olarak algılama bak benim 2 aydır sırılsıklam taa adetim gelene kadar
kişiden kişiye değişir tabi ama sarıymış beyazmış bu bence önemli değil
uyku düzeni bozukluğu ve stres ateşini etkiler,
relax ol, gerekirse bırak ölçmeyi,
bugün bende ateşime sinir oldum
akşam o kdr yorgun halimle yorgan silkelemiştim oysaki :27:

demek kar yağdı ne güzel:)

ilk defa olunca dikkatimi çekti canım hiç böyle bişey olmamıştı bende bide kasığımı yontuyorlar sanki
neyse yaaa ben hamile değilim gelin güvey olmaya gerek yok gerçekler acıdır...

Son düzenleme:
demek kar yağdı ne güzel:)

ilk defa olunca dikkatimi çekti canım hiç böyle bişey olmamıştı bende bide kasığımı yontuyorlar sanki
neyse yaaa ben hamile değilim gelin güvey olmaya gerek yok gerçekler acıdır...

Ah şu bünyemin dili olsada konuşsa
şu bebek işine girdiğimden beri daha önce görmediğim neleri gördüm kendimde
insanlıktan çıktım ya ay akıntı yok kasık sancısı
25 yıldır sanki bunlar olmuyomuydu
kesin oluyodu
e şimdi deli gibi didiklersek görüyoruz itşe saçma sapan herşeyi
takılma boşver
ben bu ay hayatta belirti fln aramam sende kötü şeyler düşünme,
gelirse sürpriz olsun işini kış tut demişler :34:

Ah şu bünyemin dili olsada konuşsa
şu bebek işine girdiğimden beri daha önce görmediğim neleri gördüm kendimde
insanlıktan çıktım ya ay akıntı yok kasık sancısı
25 yıldır sanki bunlar olmuyomuydu
kesin oluyodu
e şimdi deli gibi didiklersek görüyoruz itşe saçma sapan herşeyi
takılma boşver
ben bu ay hayatta belirti fln aramam sende kötü şeyler düşünme,
gelirse sürpriz olsun işini kış tut demişler :34:

bende 3 gün önceye kadar belirti aramıyordum canım halen aramıyorum ama kendileri ben burdayım diyor eee insanoğluyuz umutlanıyoruz
işte bir hafta beni uyutsalar da şu günleri çabul geçirsem ahh ahh manyadık iyice deryacımm

bende 3 gün önceye kadar belirti aramıyordum canım halen aramıyorum ama kendileri ben burdayım diyor eee insanoğluyuz umutlanıyoruz
işte bir hafta beni uyutsalar da şu günleri çabul geçirsem ahh ahh manyadık iyice deryacımm

Manyadık valla :27:
o ben burdayım diyosa sende ona nanik yapppp:33:
eşimin ve benim ocakta doğum günümüz bu ay olmasını çok isterdim o yüzden üzülürsem bu yüzden üzülücem
daha güzel bir hediye olamaz heralde ama kısmet
olmazsada yılbaşında deli gibi içmek sarhoş olmak ve sabaha kdr tepinmek için bize gün doğmuş demektir,
tadını çıkarırız özgürce ne yapalım :1:

Manyadık valla :27:
o ben burdayım diyosa sende ona nanik yapppp:33:
eşimin ve benim ocakta doğum günümüz bu ay olmasını çok isterdim o yüzden üzülürsem bu yüzden üzülücem
daha güzel bir hediye olamaz heralde ama kısmet
olmazsada yılbaşında deli gibi içmek sarhoş olmak ve sabaha kdr tepinmek için bize gün doğmuş demektir,
tadını çıkarırız özgürce ne yapalım :1:

:):):) yaa benim de bu ayda isteme nedenim ağustosa gelecek doğumum ve tam da bizim ilişkimizin başladığı zamana
o tarih bizim için çok önemli kocamı bile o tarihte askere gönderdim keşke öyle bişey olmaz:)

gün tarih planlarını tutturmaya çalışınca hiç olmuyo kızlar boşverin takılmayın bunlara:D
uğraşmazsanız hep denk geliyor bnden demesi:)

yok cnm ya bnde merak ettim bekliyom gelmesini. aramakta istemedm şimdi müsait deildir die. müsait olsa gelirdi demi biraz zamn geçsin gelmezse ararım:)

bir saate gelmezse bi ara esmacım müsait olmasın boşver meraktan çatlayacağım haber et bize hemen hatta konuşurken bize de yaz:)

ne kisti canım Allah şifa versin

amin canım yumurtalık kisti ve 66 mm boyunda yani en az 7 cm kesik açacaklar

Selam canım geçmiş olsun
sen iyisin inş oğluşumuz ne alemde?

...
biz iyiyiz hayatım ama böyle arada katılabiliyorum muhabbete

sorma hepimiz birden sıyırdık. Geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize
amin haticem inşallah

amin haticem inşallah

ne kaçırmışım arada kimde ne kisti var geçmişe dönmiyim bi açıklayıver serpilim yaa:)

haticede gelcek birazdan işlerini toparlayamadı daha sanırım:)

amin haticem inşallah

ne kaçırmışım arada kimde ne kisti var geçmişe dönmiyim bi açıklayıver serpilim yaa:)

haticede gelcek birazdan işlerini toparlayamadı daha sanırım:)

Back
X