- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
- #26.181
slm arkadaşlar :))
yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın malum durumum yüzünden okuyamadım yazdıklarınızı
tanıyamadım sizi üzülüyorum ama olsun rahat bi zamanımda okuyup tanıcam inş sizleri o zaman daha çok kaynaşırız şöle 1-2 ay öncesine gelseydiniz şimdiye can ciğer kuzu sarması olurduk ama olsun yine olucaz inş
geceden beri pert durumdayım karın ağrısıyla bi uyandım
uyanış o uyanış ...gaz sorunum var ve çok fenalardayım ve bulantılarım geceden beri kus kus midemde su bile kalmadı tabiri caizse
iştahım yok halsizim bebişim beni zorluyo biraz ama olsun onun için herşeye değer
her kustukça karnımı tutuyorum aklım yine gidiyo dr ıkınma diyince şimdi ister istemez elim karnımda gidiyorum lavaboya((
dediğiniz gibi rabbim onu çok güzel yere yerleştirmiş veee o annesini üzmeden sağ salim eli yüzü düzgün bi şekilde dünyama gelecek![]()
mrb, yeni gelen biri olarak önce seni tebrik edirim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Benim bebeğim yok ama bulantıların yüzünden yaşadığın hayatı anlayabiliyorum. Ben 13 yaşındayken, annem en küçük kardeşime hamileydi.. annem her sabah öğüre böğüre tuvalete koşardı, ben de öteki kardeşimi yatakdan uyandırırdım, "kalk alarm çaldı saat 7,30 okul vakti", diye.. istisnasız her sabah okula gitme vakti annem öğürmeye başlardı

Son düzenleme: