- Konu Sahibi haticemavi
- #27.381
canlarım ben geldim. ne güzel olmuş burası canlanmış yine. gözlerim doldu valla....
çok özlemişim....
ben hala bunalım takılıyorum. hakkımda hayırlısı olsu isyan etmeyim diye dua ediyorum bol bol.
konuşacak çok şeyim olmasına rağmen hep susuyorum. sahte gülücükler takındım gülüyorum:)
bunalım yaratmıcam nese bitti geçti ara ara yazarım böle beni toparlayın:)
ne günler gelip geçti yaaa şimdi meleklermizi anlatıyoruz birbirimize, gün sayıyoruz yine....
deryaaa çok az kalmış canm ya hayırlısıyla gelsin inş.
diğer meleklerimizde kocaman olmuş.
bnde paşamı anlatayım size biraz :) yaklaşık 2 aydır yürüyoruz.9 aylık başladık yürümeye. 4 tane dişimiz var tembeliz o konuda:)
çok hareketli ama huzurlu ve mutlu bir bebek çok şükür. ufaktan konuşmalarada başladık bilinçli olarak. dede, baba, gel gol al ver koy gibi kısa kelimelerle birsürü cümle kuruyo.
anne demeye alışamadı henüz ebbaaa diye bağırıyo bana:)
çok güzel zamanlar geçiriyorum onunla bir görseniz allah ansip etsn herkese inş. bilinçlendikce oyunlarda istediği yönlendiriyo beni. sürekli atraksiyon peşinde. dolap altları çekmeceler vs gibi neresi varsa ilgi alanımız.
1 ay sonra yaşımıza girecez. onun için hazırlıklara başlamam gerek ufaktan ama hiçbir fikrim yok şimdilik.
hadi bana fikir verin....
esma hoşgeldim kuzum yaa allah sabırlar versin kolaylıklar versin canım içine atma kuzum anlat bize biz hep buradayız oğlun çok yakışıklı olmuş tam ısırmalık valla ne diyeyim ha birde sanki gittikçe sanamı benzemeye başlamış ne bian öyle gibi geldi seni seviyoruz canımm