Benim Derdim Aslında Kendimle?!

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
7 sene oldu koca yedi sene. dikkat edin hem 7-yedi beni yedi. bu hastalıklar borderlinenına da bipolarına da manisine de depresyonuna da kşililiğine de kişiliksizliğime de başlıcam. Bu sefer de karma döneme girdim. ben evlendim ennnnnnnn mutlu olmam gereken zamanda bdvye yazıyorum. çünkü akıl hastasıyım ruhum hasta ben hastayım ben hasta bir insanım! NE yapmalıyım Ne? İsyan etmek istemiyorum ama isyan diye bağırsam yer gök inler kırıp döksem olmaz içim ölüyorum kanım çekiliyor???

Allah şifa versin! Tedavi görüyormusunuz? İlaçlarınızı içiyormusunuz?

evlendınnnn ve hastalıklara kaldın dımı anlarım neyın var ne sorun ne?
sorun genetik olarak bipolar olmam ve borderline kişilik bozukluğu. yahu ortada net elle tutulur bir sorun da yok boş boş bakıyorum tavana her gün

sorun genetik olarak bipolar olmam ve borderline kişilik bozukluğu. yahu ortada net elle tutulur bir sorun da yok boş boş bakıyorum tavana her gün
hastalıklarını anlıyorum allahın yardımcın olsun ama bıraz daha farklı seyler yapsan tavana boş boş bakmak yerıne mesela spor yap çiçek lere merak sar makyaj yap gez yuz kendını dınlemek harıc herseyı yapsan mı denedın mı ?

hastalıklarını anlıyorum allahın yardımcın olsun ama bıraz daha farklı seyler yapsan tavana boş boş bakmak yerıne mesela spor yap çiçek lere merak sar makyaj yap gez yuz kendını dınlemek harıc herseyı yapsan mı denedın mı ?
denedim aleovera mıdır nedir onu diktim spora gittim zaten 88 kiloyum kilo verdim 7 kilo falan. gezdim işim gezmek zaten yüzemem su soğuk antalyada şu an. kitap okudum yazdım yazı bir ton düşüncemi çoğunu da yırtıp attım vs.

konudan pek bi anlam çıkaramadığım için eski konularınıza mesajlarınıza baktım
tedavi zaten oluyormuşsunuz ama önerim ruhunuz iyileşmeden lütfen çocuk yapmayın
ısrarla çocuk istediğinizi yazmışsınız
eşinizin istemediğini de
akıl hastasıyım diyecek durumdayken çocuk fikrini aklınızdan çıkarın..

geçmiş olsun.. umarım atlatırsınız bu süreçleri..

Art de Huile hülya kayhan acaba burda senın ıcın bıseler var mıdır?Peki meditasyon ya da bılıncaltı çalışması bu tarz seyler denedın mı ?Aklıma gelenlerı yazıyorum ınankı eşinın bu duruma tepkısı ne pekı?

Hastalığın her çeşidi çok zor. Allah şifa versin. Eşiniz destek mi size bununla ilgili?

konudan pek bi anlam çıkaramadığım için eski konularınıza mesajlarınıza baktım
tedavi zaten oluyormuşsunuz ama önerim ruhunuz iyileşmeden lütfen çocuk yapmayın
ısrarla çocuk istediğinizi yazmışsınız
eşinizin istemediğini de
akıl hastasıyım diyecek durumdayken çocuk fikrini aklınızdan çıkarın..

geçmiş olsun.. umarım atlatırsınız bu süreçleri..
peki benim insaniyet ve KADIN olan yönüme nasıl ket vurulacak?? çok özür dileyerek soruyorum?

Art de Huile hülya kayhan acaba burda senın ıcın bıseler var mıdır?Peki meditasyon ya da bılıncaltı çalışması bu tarz seyler denedın mı ?Aklıma gelenlerı yazıyorum ınankı eşinın bu duruma tepkısı ne pekı?
destek oluyor ama elinden geldiğince

Bu hastalık doneminde icinizi tam olarak dokebileceginiz guvenilir yurekler var mi etrafınızda..? Bu cok onemli biliyor musunuz..Acil sifalar diliyorum..

erken buluyor ben de tam bilmiyorum belki de hastalıklarımdan ötürü

Bu hastalık doneminde icinizi tam olarak dokebileceginiz guvenilir yurekler var mi etrafınızda..? Bu cok onemli biliyor musunuz..Acil sifalar diliyorum..
psikiyatristim ve psikoloğum var eşim bile anlayamıyor

Ayni hastaliklardan muzdarip bir arkadasim vardi. Cok zor bir durum. Lutfen ilaclarinizi duzenli alin ve duzenli yasayin. Biliyorsunuz ki gecici bir durum degil. Amaa mani donemde cok eglenceli oluyorsunuz. 💕😊

7 sene oldu koca yedi sene. dikkat edin hem 7-yedi beni yedi. bu hastalıklar borderlinenına da bipolarına da manisine de depresyonuna da kşililiğine de kişiliksizliğime de başlıcam. Bu sefer de karma döneme girdim. ben evlendim ennnnnnnn mutlu olmam gereken zamanda bdvye yazıyorum. çünkü akıl hastasıyım ruhum hasta ben hastayım ben hasta bir insanım! NE yapmalıyım Ne? İsyan etmek istemiyorum ama isyan diye bağırsam yer gök inler kırıp döksem olmaz içim ölüyorum kanım çekiliyor???

spor yap , ıhlamur iç

Back
X