benim derdim bitmez

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
herkese merhaba bu sefer sizlere akil danisacagim .simdi esim ve ailesiyle nasil oldugumuz malum neyse onlari cekiyorum yetmez gibi birde eltiyle ugrasiyorum artik iyice sarmis durumda arkadaslarimi arayip iste görüsmeyin onunla sokmayin evinize falandiyormus arkaslarimda sagolsun agzinin payini vermisler neden diye soruncada yillar önce falan cocuklar icin atismistik daha dogrusu cocuklar yüzünden kötü olacagimiza biraz uzaklasalim dedik neyse öyle büyütülecek birsey yasamnadik arkadasim diyor sen onu yok saydikca deliriyor satasmaya calisiyor diyor bilmiyorum ben onu sildim kesinlikle birakin konusmayi konussa bile dinlemem cünkü bir defa karsilik versem bulasacak ama böylede iste canim slklliyor ne bileyim duydukca ne yaopmaya calisiyor anlayamiyorumki diyorumya bir rahat birakmiyorlarki ne yapayim ben aslinda aklimdan bisey geciyor diyorum alayim esimi yanima kaynimlami konussam gerci pek umudum yok bisey olacagindan ama belki birakir arkamdan atip tutmayi

Kaynınızla falan konuşmayın bence ne desin adam size haklısınız dese bir türlü eşini savunsa bir türlü . Onun hakkında konuşmadınız sürece daha sinir oluyor ise hiç konuşmayın işte daha çok sinir olur..Ama artık dayanamıyorum diyorsanızda ve arkanızdan konuşuğuna emin iseniz ; Kendisine sorun direkt " benim hakkımda böyle şeyler söylüyormuşsun neden" diyin açık açık inceldiği yerden kopsun madem.

Kendisiyle muhattap olmak istemiyorsunuz anladigim kadariyla,o zaman esinize anlatin,bakalim o nasil bir cozum yolu bulacak,belki de, evet gidelim kardesimle konusalim der,belkide daha iyi bir cozum yolu bulur.

Son düzenleme:

seni okadar iyi anlıyorum ki aynı dert bendede var çünkü. benim eşimin ailesiyle aram mükemmel ancak büyük eltimle hiç anlaşamıyoruz ne zaman kayınvalidemlerde karşılaşsak bana sataşıyor laf atıyor ben hiç oralı olmuyorum ancak ya eşim yada kayınvalidem veriyor cevabını. ve durum böyle oldukça daha da hırslanıp herşeye laf eder oldu ben onu duymadıkça görmedikçe daha da saldırganlaşıyor.. Allah sabır versin arkadaşım ne diyim.. ama ne yapsan da o uğraşmak istedikçe uğraşacak boşver görme duyma en iyisi bu.

Bence de konuşun.
Zaten çevrenizde ki insanlar , onun ne yapmak istediğini anlamışlar..
Hiç yüz vermeyin, arkadaşlarınız zaten vermiş ağzının payı,o konuşsun sizin hakkınızda atıp tutsun..
Susmak ve umursamamak gerçekten karşı tarafı sinir eder.
Oda bunun sinirini yaşıyor.
Sıkmayın canınızı..

konustum esimle dedim yeter neyapicam bununla diye dedimki abinle konusalim esimde diyor onlarla konusman birsey degistirmez o zaman istediklerini vermis olacaksin diyor kv deyi aradim küs oldugum halde o da diyor araniyor bosver diyor ee dedim bana böyle diyorsunuz ama birazda uyarin artik dedim ben konusurum dedi ama korkar ondan o ses etmez bakalim ne olacak

sormazmiyim sordum ne istiyorsun benden diye verdigi cevap su senden ne isteyebilirim sen bana abla bile demiyorsun ben seni yok sayiyorum iste ben esimden bunu gördümde kv den sunu cektimde vs vs ama hic yani saplanti olmus onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…