- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Diyorum ki baska iş bak bulunca burdan cık yok diyor cıkmam diyorAdam isi geregi gitmis.
O iste calisiyora ne gerekirse yapacak
Gitme..ne demek?
Ciksin o zaman isten baska ise girsin
Hem o iste calisip hem de isin geregini yapmamak olmaz ki?
Ya ne kadar enteresansınızMerhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Bu kadar guvensizseniz nasıl evlenebiliyosunuz inanın anlam veremiyorum her daim tetikte yaşamak zor olmuyor mu ayrıca her gittiği yerde millet hazırda mi bekliyoda sürekli bu dusuncedesiniz eşim 5 günlüğüne gitti adama ben çık şehri dolaş diyorum dışarı çıkan arkadaşlarıyla yapmayın böyle böyle sokuyosunuz aklına bu tarz düşünceler sizide hayatinizi da mahveder biraz onu serbest bırakıp kendinize yönelinMerhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
adam aldatacaksa emin olun yurtdışına gitmesine gerek yokMerhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Pekala sizden rica etsem su konusmayı cevirir misiniz.
Hı good morning..... (eşimin ismi) how are you
Fine and you
Thanks can you photo what you need
Ok (resim gönderimi) 1 saat sonra
Dear ı cant open any photo can you send email?
Ok.
Rica ediyorum cevirir misiniz o sayın olarak mı kullanılmıs canım olarak m
Yok ben neden dezavantajlı tarafım sendromu diyorum :)))Lohusa sendromu mu diyorsun :)
Günaydın X bey nasılsınız
İyi siz?
Sağolun ihtiyacınız olan şeyin resmini yollar mısınız?
Tamam
Dear fotoğrafı açamıyorum mail atabilir misiniz
Orada ben de muallakta kaldım
Ama saygı anlamında kullanılsaydı ismi soyismi de yazardı diye düşünüyorum
Telefonu yurtdısına kapalı arayamıyorum kiValla seni korkutmak gibi olmasın ama eşim Ukrayna ya gitse bende deli olurum bunun güvenle müvenle ilgisi yok erkektir sonuçta benim kocam yapmazcılar kızacak ama bende rahatsız olurum
Ukrayna lılar fakir ve güzel oldukları için ülkelerine gelen adamlara atlıyor hemen
Adamın işi yapıcak birşey yok
Ben olsam kavga etmezdim ama sık sık geceleri bahanelerle arar meşgul ederdim adamı
Sevgili myhappyending
Gerçekten alakası yok,muallakta kalacak hicbir şey yok. Günde tam 500 defa dear kullanıyorum her mailde isim soyisim yazmak söz konusu değil.
Ama sonunda x yok işte kafamı karıstıram orası evet ben ona gitme dedim oda vana tamam dedi biletleri aldık buna gitmek zorundayım bir daha gitmem dedi demek ki istese gitmeyebiliyorİş güç sahibi adama fuara gitme mi dediniz gerçekten?
Adam aldatmak istese home office çalışırken de aldatır yahu. Kıta, ülke değiştirmesine vs. gerek yok ki. Anlayın artık bunu..
Dear kelimesi ingilizce sevgili demek. Aslında genel bir yazışma hitap tabiridir.. Sevgili X gibi..
Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz. Bir üst katımda ama eminim içinde olsa yine yapacağını yapar..
dear :Sevgili ya da sayın anlamında da kullanmış olabilir.Yabancılar rahat insanlar bu kelimeye takılıp eşinle bozuşma benceMerhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Sorun yok o zamanSevgili myhappyending
Gerçekten alakası yok,muallakta kalacak hicbir şey yok. Günde tam 500 defa dear kullanıyorum her mailde isim soyisim yazmak söz konusu değil.
Tam tersi davranın.eşinize eve isteyerek gelmesi için sebep verin.huzuru ve mutluluğu bulduğu evine dönmek için can atsın .sadece kadınlar taciz edilmiyo dünyada.erkeklerde maruz kalabiliyo bu duruma.eşinizin suçlu olmadığı bi konuda üstüne gidip kavga çıkarmışsınız.yapmadığım halde tavır görüyorum diyebilir.Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?