Benim derdim bitmiyor bu sefer de ukraynaya gidiyor.

İş güç sahibi adama fuara gitme mi dediniz gerçekten?
Adam aldatmak istese home office çalışırken de aldatır yahu. Kıta, ülke değiştirmesine vs. gerek yok ki. Anlayın artık bunu..
Dear kelimesi ingilizce sevgili demek. Aslında genel bir yazışma hitap tabiridir.. Sevgili X gibi..

Eşimle aynı şirkette çalışıyoruz. Bir üst katımda ama eminim içinde olsa yine yapacağını yapar..

Ya ne kadar enteresansınız
Adam yapacaksa içinde varsa sen uyurken yanından yazışır . Benim eşimde yurt dışı bağlantılı çalışıyor . Adamın telefonunu elime alıp bakmadım 18 senedir. Geçen gün şarjım bitti . Ben çocuğun okuluna gidecektim o eve . Kendi telini verdi bana . Yemin ederim karıştırmadım bile .
Yapacaksa her yerde yapar. Ukrayna'da piyasası var evet . Otelden çıkınca taksi şöförünün ilk teklif ettiği şey hatta . gittim gördüm. Ama bu erkekten erkeğe değişir. Tavsiyem eşinizi küs yollamak yerine , her yönden hayatınızı doyum içinde yaşayın . Kimse kimseye bakmaz o zaman

dear kelimesi İngilizcede sayın anlamınada gelir İngilizce iş yazışmalarımda sık kullandığım bir tabirdir. iş İngilizcesi bilen varmı?

Bu kadar guvensizseniz nasıl evlenebiliyosunuz inanın anlam veremiyorum her daim tetikte yaşamak zor olmuyor mu ayrıca her gittiği yerde millet hazırda mi bekliyoda sürekli bu dusuncedesiniz eşim 5 günlüğüne gitti adama ben çık şehri dolaş diyorum dışarı çıkan arkadaşlarıyla yapmayın böyle böyle sokuyosunuz aklına bu tarz düşünceler sizide hayatinizi da mahveder biraz onu serbest bırakıp kendinize yönelin

Valla seni korkutmak gibi olmasın ama eşim Ukrayna ya gitse bende deli olurum bunun güvenle müvenle ilgisi yok erkektir sonuçta benim kocam yapmazcılar kızacak ama bende rahatsız olurum
Ukrayna lılar fakir ve güzel oldukları için ülkelerine gelen adamlara atlıyor hemen
Adamın işi yapıcak birşey yok
Ben olsam kavga etmezdim ama sık sık geceleri bahanelerle arar meşgul ederdim adamı

Dear kelimesinde birsey yok.
Ikincisi Afganistan a gidince problem olmaz da bu kadinlarimiz Ukrayna ve Rusya olunca neden telleniyor anlamiyorum. Ureme bir tek orada mi oluyor? Biraz once bir konu okudum.o kisi de otelde Rus kadinlarin olmasini sorun etmisti. Kadin her yerde kadindir. Yapacak olan da her yerde yapar. Bunun icin taaa Ukraynaya gitmek gerekmez. Guvenmiyorsaniz neden evlendiniz
Omur boyle "bir gun yakalayacagim" diye gozetlemekle gecmez ki, bu cok yorar insani. Ayrica asiri kiskanc kadinlar neden tum hemcinslerimiz kucak acmis bunlarin kocalarini bekliyor gibi dusunuyor anlamiyorum.

valla gözü kapalı kocasına güvenenleri de gördük tetikte isen hemen benim kocam yapmazcılardansan adamın başıma bir ... gelince anlarsın.

adam aldatacaksa emin olun yurtdışına gitmesine gerek yok
can ciğer arkadaşınla aldatır ruhun duymaz mesela
ayrıca dear canım'dan çok Sevgili x. anlamında kullanılır
google translate'e fazla güvenmeyin :)
ortada fol yok yumurta yokken kavga çıkarmanız hoş olmamış
hem de ihtiyacınız varken bu işe git bu işe gitme demek bana göre gereksiz ve aşırı bi tepki

Sayin olarak kullanilmis, gercekten emin olun hicbir sey yok, o kadar komik ki bunu sormaniz sasiriyorum hatta.
Sakin bunun icin huzur bozmayin hatta emin olmadiginiz hicbir sey icin.

inan bana o fuarda yemek yiyecek vakitleri olmuyor

otele canlarını zor atıp sabahın köründe kalkıp fuar alanına gitmek zorundalarrr

hee bu arada yapacak adam heryerde yapar inan buna

içini ferah tut bana birşey olmaz kaybeden sen olursun de

Sevgili myhappyending
Gerçekten alakası yok,muallakta kalacak hicbir şey yok. Günde tam 500 defa dear kullanıyorum her mailde isim soyisim yazmak söz konusu değil.

Telefonu yurtdısına kapalı arayamıyorum ki

Sevgili myhappyending
Gerçekten alakası yok,muallakta kalacak hicbir şey yok. Günde tam 500 defa dear kullanıyorum her mailde isim soyisim yazmak söz konusu değil.

Konusurken insanlara dear diye mi hıtap ediyorsunuz nasılsın sayın gibi oluyor o zaman mantıksız gibi geldiği için tepki verdim

Ama sonunda x yok işte kafamı karıstıram orası evet ben ona gitme dedim oda vana tamam dedi biletleri aldık buna gitmek zorundayım bir daha gitmem dedi demek ki istese gitmeyebiliyor

dear :Sevgili ya da sayın anlamında da kullanmış olabilir.Yabancılar rahat insanlar bu kelimeye takılıp eşinle bozuşma bence

Merak etme ukraynadakı kadınlar da ahh Turk erkeklerı gelse de onlara asılsak dıye sırada beklemıyorlar . Aldatan adam senın gozunun onunde de aldatır .

Tam tersi davranın.eşinize eve isteyerek gelmesi için sebep verin.huzuru ve mutluluğu bulduğu evine dönmek için can atsın .sadece kadınlar taciz edilmiyo dünyada.erkeklerde maruz kalabiliyo bu duruma.eşinizin suçlu olmadığı bi konuda üstüne gidip kavga çıkarmışsınız.yapmadığım halde tavır görüyorum diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…