BENİM DERDİM ÇOK BÜYÜK NE OLUR YARDIM EDİN

Hoşlanmıyor o yüzden de senin evliliğine dair bi şey merak etmiyor ve sormuyor, cok basit değil mi cevap? Orası iş yeri ve sen bi kadınsın tabiki kibar ve saygılı olacak ki adam müdür, sen elemanısın, her yerde bu böyledir. Şu bakışlara da mana yükleyen ne çok insan varmış, dünde bi genç kızın bu tarz bi konusu vardı, adamlar sizin farkınızda bile değil oysa.

Hadi bosanmayi gectim, yıllarca sürebilir, karşı taraf oyalayabilir, siz bu zaman diliminde birinden etkilenirsiniz ancak siz daha dava bile acmamissiniz. Bu nasıl boşanma?

Öncelikle eşinden dolayı boşlukta olduğun için en yakınındaki insanlara ilgi duyman evet normal ama ne derece sağlıklı.? Sana nazik davranması sürekli bakmasi bence normal sonuçta müdür adam belki kontrol ediyo ee seni azarlayacakda degil tabiki saygili olucak bence sen evliligine yönel kurtarabilme şansın varsa dene yoksa boşan öyle devam et hayatina + boşanmış bir kadin olacağın için adamin gözü pek hayirli bakmayabilir dikkatli ol.

Devamlı başımı cevirdigimde onu bakarken yakalıyorum demişsin ya...

Valla devamli bana bakan kadına bende " Ne iş ya bu kadında habire bana bakıyor" diye bakardim

Bosan o zaman anlarsin. Simdi ne anlarsan anla yanlis anlamis olursun.

Madem bosanma esigindesin bari isinden olacak seyler yapma..

Müdürünüze aşık değilsiniz bence, şuan boşluktasınız ve etrafınızdaki sınırlı sayıda erkekten en ilgi çekicisi o, hepsi bu.
Ama ne yapmak istediğinizi anlamadım, 6 aydır ayrısınız neden boşanma davası açmıyorsunuz?
Belki düzelir diye dava açmayanlar oluyor, sizin onlardan olmadığınız kesin.

evliliğin bitmeden yapmamalıydın.haram ve ihanet artık yargılamak bizede düsmezzz. o müdür senle takılacak ve yol verecek belkıde o müdür kafanı karıstırdı ve esinden sogumana yol actı.zor bır durum ve hayaller kurman sacma.platonık ask yasamakta su zamanda anlamsız.sevse bıle nolcak evlenmıceksın sanırım zaten kötü bi evlilik gecirmissin üstüne bunu nasıl kaldıracaksın.kendını bı müddet nadasa bırak derim ama cıkmıs ok yaydan

Aşk değil bu eşinin boşluğunu doldurma çabası 6 aydır ayrıysan dava niye açılmadı

lütfen lütfen boşanma davan bitene kadar o işten uzak dur
lütfen o hatayı yapma
niye açmıosun davayı

Dikkat et bu durum iş yerinde tacize kadar gitmesin. Belli ne gözle baktığı hiç iyi elektrik almadım.

lütfen lütfen boşanma davan bitene kadar o işten uzak dur
lütfen o hatayı yapma
niye açmıosun davayı
Belki esine tazminat odemek istiyor

Belki nereye dagitsam diye bir bankada beklettigi cuvallarca altını parası var...

Belki aldatan kadın damgası yemek istiyor...

Belki hayata bakışı bu...
Saygı duymaliyiz...

o sana her nasıl yaklaşırsa yaklaşsın sen şu an duygusal bir boşluk yaşadığın için sana aşk gibi geliyor. oysa bu kendini tatminin bir başka yoludur. kafanı onunla meşgul ettikçe de bu saplantıya aşk adını veriyorsun.
inan boşanma işlemlerin bittikten ve rahata erdikten sonda bu duyguların kalmayacak.
velev ki senden gerçekten hoşlanıyor diyelim. bunu anlasan bile hala evlisin. davan bile açılmamış kendine biraz saygın olsun. boşan bitsin sonra ne yaşamak istiyorsan yaşa..

Esinizle boşanmadan böyle bir ise girmeyin.

Öyle överek anlattığınız adamın sevgilisi vardır boş bırakmazlar

boşanmanızı beklıyor olabılır durumunuzu bılıyor ise
ama yanlıs kararlar vermeyın suanda cok kritik bir donemdesınız duygusal olarak

Evli olmanızı geçtim bir kere de hizmetliye çaycıya aşık olmazsınız dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…