- 14 Mart 2008
- 6.085
- 5.245
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
Ben her gün 1 saatimi evet arkadaşıma ayıramam bunu kendisine söylüyorum telefon olarak ayıramam..Kavga etmeye gerek yok, evlenmeden önce nasılsa şimdi de o şekilde devam edebilirdi. Siz biraz eşinizin dediğini fırsat olarak görüyorsunuz. 1 saat konuşmaktan bile sıkılır hale gelmişsiniz. Kabullenin bence. Karşı taraf sizi önemsemese bunları dile bile getirmez uğraşmaz uzaklaşırdı. Eşinize de senden öncede vardım ben diyemeyeceksiniz anlaşılan. İlişki oturduğunda o arkadaşını çok ararsınız benden söylemesi.
Eşimle iş çıkış saatleri aynı Zaten akşam 7 den sonra o eve gidene kadar konuşmak istiyor ben ise o ara yemek eşimi karşılama telaşında oluyorum nasıl yapılır Allah aşkına ? Siz böyle mi yapıyorsunuz yuvanıza anlamadım.
Çok garip değil mi bir kadının eşinin geleceği saatte umursamadan saatlerce telefonla konuşması..
her neyse sonrasında ben onu arıyorum 9 gibi örneğin bu sefer trip atıyor e benim elimden gelen bu ben eşimi bırakıp da hele ki daha 5 6 günlükken yapamazdım.
Bana şunu demiş olsa diğer arkadaşlarım gibi , şuan çok yeni canım düğünü atlatalım eskisi gibi olcaz sen keyfine bak demiş olsa ben gerçek arkadaş olduğunu anlıcam