Benim derdim de okul

Değil gibi :) 21 yaşındayım ama :D Her şey düzene girsin istiyorum.
Girer ya, dusunsene 30lu yaslarda dusunseydin boyle biseyi( tabi 30 yasinda,40 yasinda olmakta bi engel dehil cok guzel bir sey ;) :) )biz daha yolun basindayiz bence,bu arada bende 20 yasindayim sinifta arkadaslarim var 23, 26 yasinda olan... :)

evet norveçteyim şuanda. doktora yaparsan olursun.çalıştığın yerde özelde çalışırsan iyi yerlerde çalıştığın sürece maaşın artar tabi bir de kendi ofisini açıp köşeyi dönenler var..:110:

ben daha geçen sene mezun oldum 5 ay dinlendim.:KK45:çalışma saatlerim 7.30-16:00,pazar günü tatil..

Ben de artık sizinle meslektaş sayılırım. :KK36: Bugün kaydımı yaptım. Çok mutluyum.:KK37: Ayaklarım yerde değil sanki.:KK71:

Girer ya, dusunsene 30lu yaslarda dusunseydin boyle biseyi( tabi 30 yasinda,40 yasinda olmakta bi engel dehil cok guzel bir sey :KK66: :) )biz daha yolun basindayiz bence,bu arada bende 20 yasindayim sinifta arkadaslarim var 23, 26 yasinda olan... :)

İnşAllah canım.:KK36: Bugün kaydımı yaptım. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon'a da çok rahat bir şekilde yerleşebiliyordum ama ben Beslenme ve Diyetetiği seçtim.:KK36: Bu bölümü daha çok istiyordum. Allah'ıma şükürler olsun. Her şey yolunda gidiyor.:KK36: Sen de inşAllah istediğin bölümü kazanırsın.:KK36:

Teşekkür ederim.:KK68: İnşAllah hayırlı olur.:KK37: Siz Norveç'ten memnun musunuz? Ben de Erasmus yapmak istiyorum. Yüksek lisansımı da yurt dışında yapmak istiyorum. Kendimi çok iyi bir şekilde geliştirmek istiyorum. Sizi aldığınız ücret memnun ediyor mu? Ekonomik olarak çok iyi bir ülke Norveç.

Teşekkür ederim.:KK68: İnşAllah hayırlı olur.:KK37: Siz Norveç'ten memnun musunuz? Ben de Erasmus yapmak istiyorum. Yüksek lisansımı da yurt dışında yapmak istiyorum. Kendimi çok iyi bir şekilde geliştirmek istiyorum. Sizi aldığınız ücret memnun ediyor mu? Ekonomik olarak çok iyi bir ülke Norveç.
Ben erasmusu norveçte yaptım gayet güzel geçti,yüksek lisansı nerde istiyorsan erasmus'u orda yap bence işleri kolaylaştırıyor.Şu anda Norveçin yaşam şartlarından gayet memnunum zaten kişi başına düşen gelir fazla..:KK51:

İnşAllah canım.:KK36: Bugün kaydımı yaptım. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon'a da çok rahat bir şekilde yerleşebiliyordum ama ben Beslenme ve Diyetetiği seçtim.:KK36: Bu bölümü daha çok istiyordum. Allah'ıma şükürler olsun. Her şey yolunda gidiyor.:KK36: Sen de inşAllah istediğin bölümü kazanırsın.:KK36:
Ayy ne guzeell. :) insallah canim :* Cok sevindim adinaa.. ;)

Ben erasmusu norveçte yaptım gayet güzel geçti,yüksek lisansı nerde istiyorsan erasmus'u orda yap bence işleri kolaylaştırıyor.Şu anda Norveçin yaşam şartlarından gayet memnunum zaten kişi başına düşen gelir fazla..:KK51:

Benim de istediğim bu. Erasmusu yaptığım yerde yüksek lisansı da yapmak istiyorum. Her gittiğim yerde tekrar tekrar düzen kurmak, alışmaya çalışmak istemiyorum. Çünkü yeni bir yere alışana kadar kişi işine/okuluna çok fazla konsantre olamıyor. Yaşadığım için biliyorum. Gideceğim yerin yaşam standartlarının da eğitiminin de kaliteli olmasını istiyorum. Siz memnunsanız ne mutlu size. :) İnşAllah her zaman böyle güzel olur sizin için. :)

Back
X