- Konu Sahibi TelsizGitar
Girer ya, dusunsene 30lu yaslarda dusunseydin boyle biseyi( tabi 30 yasinda,40 yasinda olmakta bi engel dehil cok guzel bir seyDeğil gibi :) 21 yaşındayım amaHer şey düzene girsin istiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girer ya, dusunsene 30lu yaslarda dusunseydin boyle biseyi( tabi 30 yasinda,40 yasinda olmakta bi engel dehil cok guzel bir seyDeğil gibi :) 21 yaşındayım amaHer şey düzene girsin istiyorum.
evet norveçteyim şuanda. doktora yaparsan olursun.çalıştığın yerde özelde çalışırsan iyi yerlerde çalıştığın sürece maaşın artar tabi bir de kendi ofisini açıp köşeyi dönenler var..
ben daha geçen sene mezun oldum 5 ay dinlendim.çalışma saatlerim 7.30-16:00,pazar günü tatil..
hayırlı olsunBen de artık sizinle meslektaş sayılırım.Bugün kaydımı yaptım. Çok mutluyum.
Ayaklarım yerde değil sanki.
![]()
Girer ya, dusunsene 30lu yaslarda dusunseydin boyle biseyi( tabi 30 yasinda,40 yasinda olmakta bi engel dehil cok guzel bir sey:) )biz daha yolun basindayiz bence,bu arada bende 20 yasindayim sinifta arkadaslarim var 23, 26 yasinda olan... :)
beslenme ve diyetetik diyorum ben
hayırlı olsun![]()
Ben erasmusu norveçte yaptım gayet güzel geçti,yüksek lisansı nerde istiyorsan erasmus'u orda yap bence işleri kolaylaştırıyor.Şu anda Norveçin yaşam şartlarından gayet memnunum zaten kişi başına düşen gelir fazla..Teşekkür ederim.İnşAllah hayırlı olur.
Siz Norveç'ten memnun musunuz? Ben de Erasmus yapmak istiyorum. Yüksek lisansımı da yurt dışında yapmak istiyorum. Kendimi çok iyi bir şekilde geliştirmek istiyorum. Sizi aldığınız ücret memnun ediyor mu? Ekonomik olarak çok iyi bir ülke Norveç.
Ayy ne guzeell. :) insallah canim :* Cok sevindim adinaa..İnşAllah canım.Bugün kaydımı yaptım. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon'a da çok rahat bir şekilde yerleşebiliyordum ama ben Beslenme ve Diyetetiği seçtim.
Bu bölümü daha çok istiyordum. Allah'ıma şükürler olsun. Her şey yolunda gidiyor.
Sen de inşAllah istediğin bölümü kazanırsın.
![]()
Ben de onu seçtim.Artık Beslenme ve Diyetetik öğrencisiyim.
![]()
Ben erasmusu norveçte yaptım gayet güzel geçti,yüksek lisansı nerde istiyorsan erasmus'u orda yap bence işleri kolaylaştırıyor.Şu anda Norveçin yaşam şartlarından gayet memnunum zaten kişi başına düşen gelir fazla..![]()
Ayy ne guzeell. :) insallah canim :* Cok sevindim adinaa..![]()
haydi hayırlı olsun :)