- Konu Sahibi kaderim_48
-
Benim derdim gelinim!!
Oğlum birtanem başakdır başka yalnız gelinim daha başka!!!
Evleri her şeyi ayrı olduğu halde bir türlü bizi ailesi gibi göremedi.Eşinin ailesi gibi de göremedi. Elbette kendi annesinin yerine geçmek gibi bir derdim yok! Kendi kızım gibi görmek istiyorum sadece! tek derdim anneciğim desin, torunumu bana göstersin yeter! Bir de oğlumu mutlu etsin!!
Ne yazık ki bizden çok uzak! İşine gelirse bize yaklaşan gelmezse de yüzümüze bile bakmaya bir eglinim var! Halbuki ben kaynanamı annemden fazla sevdim! Benim yuva kurmama hiç yardımcı olamdığı halde!!! Aileme de çok müdahale etti ama ben hiç onu üzmedim. Ne derse desin gülüp geçtim! O da beni çok severdi.
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor.
Kendimi sevdirmek için ne yapmalıyım? Ne yaparım da bizi kabul eder??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yapmayın gözünüzü seveyim..
Belli ki büyüğümsünüz.. Akıl vermek haddim değil asla..
Ama siz de iyi biliyorsunuz ki gelin-kayınvalide sorunlarının temeli bu; bizi ailesi,beni annesi gibi görsün!
Neden?
Kızın kendi ailesi yok mu? Kendi annesi de vardır di mi? Neden sizi annesi gibi saysın ki?
Başka bir saygısızlığı yoksa lütfen bu konularda ortamı germeyin...
Takıyı,evi almış olabilirsiniz.. Ancak yapılan iyilikler dillenince kıymeti kalmaz..
E ben diyorum bu Lale fettan gelin diye, bunun için almıyorum Kıvanç'ıma:hulya:
katılmıyorum fettancım, elbetteki kızın kendi annesi babası var, ama eşinin ailesinden bahsediyorum. teyzecim, amcacım diyecek hali yok herhalde. Anne baba diyorsan (ki kimse aman beni öz annesi gibi sevsin diyemez) anne demenin getirmiş olduğu sorumluluğuda yerine getireceksin. saygısızlık etmeyeceksin.
Analadığım kadarıyla konu sahibi ablamızın yanlış bir davranışı olmamış gelin hanıma karşı. Torununu göstermemek ne demek ya. Asla sineye çekebileceğim birşey değil. Sen kimsinki bana torunumu göstermiyorsun.
Ama iş oğlanda biter. Hadi el kızı kaynanadır der, saymaz etmez, ama oğlan öylemi. Annesini babasını bir kenara iten oğlandan ne beklenirki.
birde kayınvalidelerde şu mantık var ben kayınvalideme baktım,sevdim,saydım,hoştuttum benim gelinimde bana bunları yapmak zorunda diyorlar ama bu çok yanlış bunları yaparken sen gelininemi sordun yani :umursamaz: gelinde diyecek yapmasaydın banamı sordun diye haklı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?