Benim derdim gelinim!!!!

yavv Laliş sende kurt var diyim. ondan senin bir yerlerine bişeyler oluyordur yavv

Hiç de bilemm
sen kendine bak:umursamaz:

Puhahha, hiç güleceğim yoktu :roflol::roflol:

Yav açıkta bişey mi var herkes gülüyor..akannehir
Yalan mı?
Alışkın değil miyiz?
Yoksam ben başka bişeylen mi karıştırıyorum???boshayallersmile

Hiç de bilemm
sen kendine bak:umursamaz:

Yav açıkta bişey mi var herkes gülüyor..akannehir
Yalan mı?
Alışkın değil miyiz?
Yoksam ben başka bişeylen mi karıştırıyorum???boshayallersmile

he yavv yedi deliler dokuz oturaklılar olaraktan sahipsiz konularda kendi kendimize tepişmeyi çok seviyoruz :lepi:

benim kayınvalide neler etti buraya yazamam konu çok uzun olur çünkü bende kaynanazedeyim o yüzden olabilir belkim böyle yorumlarım.demişsinya yatsın kalksın gelin kimsenin bişey dediği yok ama onu bile diyolar saatin azcık geç olsun hemen laf sokuşturanlar var.ne olacak şimdi.benneyaptımki

birde gelinden dinlemek lazım oda bu tavrının sebebini söyleyecektir genelde karşılıklı konuşmak en iyisi de ozamanda problem varsa ortada gerginlik çıkabiliyor ya böyle yaşanılıp gidilecek yada yapılabiliyorsa güzel güzel konuşulacak

esmerelda kesinlikle katılıyorum. her kayınvalide kötü değildir.

Evet buna kesinlikle katılıyorum.
KK da da çok arkadaşımız var, kayınvalidesini bir melek olduğunu söyleyen.
Genelleme yapmak çok yanlış.

Mesela benim kaynanam iyi bir kadın değildir, dini imanı para. Önceden çok yazdım bende bir derdim var kısmına, hala da beni üzmeye devam ediyor ama, her kaynanayı da aynı kalıba soka mam yani.

Lalenin de şu dediğine katılmadan edemiycem, bir iyilik yapıyorsan asla bunu söylemiyeceksin.
Eğer ben anne babaysam çocuğumun yuvasını kurmak, ihtiyaclarını karşılamak, onu hayata hazırlamak benim görevimdir. Eğer bunu söylüyorsan karşılık için , menfaat için yapılıyor derim.

he yavv yedi deliler dokuz oturaklılar olaraktan sahipsiz konularda kendi kendimize tepişmeyi çok seviyoruz :lepi:

Sahipsiz deme la konulara!!!
Kazen ne derdi?
Buraya açılan konular KK nın ortak malıdır..sengözlerimebaksanab
Kazen mi diyordu yoksam mune mi?
Yoksam ben mi?
Neysemmm senin konun benim konum,benim derdim Kazen'in derdi di mi ama??hihoyyyt

Burada o kadar çok konu okudumki üyeliğim süresince, şöyleki
-Düğünde hiçbirşey almadılar bize
-bir iğne dahi
-herşeyimizi kendimiz yaptık
-Bizim üzerimizde hiçbir hakları yok vs vs vs......

Bide bu tarafından bakın olayın.sengözlerimebaksanab

o meleklerden biri benim kayınvalidem...zemuszemus

Bakmam ben!!!
sui misal emsal olmaz!!!

Lale ben alayım seni benim sıpaya. Şimdiden 2700 gr oldu bile, boylu poslu endamlı oalcak bak. Anneciğim demeni de beklemem ben. Geçinir gideriz gelin kaynana.

kuzu sakin....
Bu tür konularda herkes kendisini haklı görür, gösterir, göstermek ister.
Tarafsız olmak için her iki cepheyi de dinlemek lazım ki doğruya ulaşalım.
Nereden bilebiliriz ki gelinin neden böyle davrandığını?
Burada okumuyor muyuz torununa karşı yanlış tutumlar sergileyen babaanneleri ananeleri.
O zaman birçoğumuz ben olsam çocuğumu ondan uzak tutarım diye.
hee bu demek değil ki illaki her kayınvalide haksız ama ihtimallerde dikkate alınmalı
Ayrıca bir gelin kayınvalidesine anneciğim diye hitap etmek zorunda değildir, hele ki kendi annesi gibi görmesi beklenmemeli.
Bu tür şeyler içten gelerek yapılırsa makbule geçer , diğer türlü kandırmaca dan başka bir şey olmaz.
Ayrıca insan aldığını yaptığı anlatmamalı diye düşünüyorum, zira benim nazarımda bu ayıptır.
Siz içinizden gelmiş oğlunuz yuva kurarken yardımcı olmuşsunuz bu sizin büyüklüğünüzdendir ama dillenmesi hoş olmamış.
Birde kendinizi gözlemleyin sterseniz belki farkında olmadan kırıcı bir davranışınız olmuştur.
Yada çocuğuna yapılmasını istemediği bir şey konusunda diretmişsinizdir v.s. bu sebeplerle tavrı yapabilir.
Ama bence sorununuz çokta mühim değil, bence mesafe iyidir.

wallaha ne desem benimde ex kaynana cadi kari hersey aldi sonra 45 tane ceyrek altimi aldi vermedi ev aldi agzinin dibinde her gun rahatsiz ediyordu bunun neresini seviyim demi

Kuzu bakıyorumda kaynanaya hırsın çabuk geçmiş, geçen gün sen değilmiydin günlükte kaynanadan dert yanan, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum:roflol:

yanlış hatırlamıyosun bende okumuştum onu kendi kaynanayı o kadar savunur ama kendi kaynanası kuzuma bi yemek vermemiş ne haber kaynana milleti böyle işte nankör.

Lale ben alayım seni benim sıpaya. Şimdiden 2700 gr oldu bile, boylu poslu endamlı oalcak bak. Anneciğim demeni de beklemem ben. Geçinir gideriz gelin kaynana.

Allahım Allahım!!!
Dul bir kadının bu kadar mı çok kısmeti olur Yarabbim!!!
Hımmmm.. düşünim canım benim birazcık...
Malum ağzım yanık yoğurttan..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…