- 13 Nisan 2007
- 33.846
- 103.284
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi kaderim_48
-
yavv Laliş sende kurt var diyim. ondan senin bir yerlerine bişeyler oluyordur yavv
Puhahha, hiç güleceğim yoktu :roflol::roflol:
Bana bakın gelinler, azınlıktayız diye üstümüze gelmeyin:hulya:
Hiç de bilemm
sen kendine bak:umursamaz:
Yav açıkta bişey mi var herkes gülüyor..akannehir
Yalan mı?
Alışkın değil miyiz?
Yoksam ben başka bişeylen mi karıştırıyorum???boshayallersmile
Hiçbir sebep torununu göstermemeye neden olamaz.
Evet bende gelinim, bendeki anormalliği çözebilmiş değilim vallasempatiksalakcinni ama azcık kıdemli gelinim 11 sene olacak yakında.Neyse konumuz bu değil.
Yüreğim sızlıyor valla ya burdaki konuları okuyunca, kayınvalide şöyle, kayınvalide böyle, yahu ne yaptı bu kadınlar size ki bu kadar dertlisiniz. Niye kanlı bıçaklısınız. İnsanız hepimiz elbetteki her insan bir olmuyor kaynanalarında vardır cadısı, çekilmezi ama hepsimi böyle be kardeşim.
Gelinler zora gelemiyorlar, kendilerini sıkıntıya sokmak istemiyorlar, ayaklarını uzatıp TV izlemek istiyorlar. İzlesinler, yatsınlar kalksınlar kimsenin bişe dediği yok ama torun göstermemek, anneyi istememek ne demek yav,İnsaf biraz insaf
esmerelda kesinlikle katılıyorum. her kayınvalide kötü değildir.
he yavv yedi deliler dokuz oturaklılar olaraktan sahipsiz konularda kendi kendimize tepişmeyi çok seviyoruz :lepi:
Alcem Kıvanç'ı alcem!!!
Sizin apartmanın önünden geçirmicem!!!bayanssulusmile
Ev aldım takı yaptım ne demek ki ben anlamadım. Maddi olarak yaptıklarının karşılığını mı bekliyorsunuz. Siz oğlunuz için yaptınız onları. Bu yazdıklarınızdan daha baska şeyler varsa onu bilemem ama ben hiçbirzaman kayınvalideme anneciğim diyemem
annemin yerinede koyamam annemdende çok sevemem. Saygımı gösteririm evime gelince ağırlarım. O kadar...
Evet buna kesinlikle katılıyorum.
KK da da çok arkadaşımız var, kayınvalidesini bir melek olduğunu söyleyen.
Genelleme yapmak çok yanlış.
Mesela benim kaynanam iyi bir kadın değildir, dini imanı para. Önceden çok yazdım bende bir derdim var kısmına, hala da beni üzmeye devam ediyor ama, her kaynanayı da aynı kalıba soka mam yani.
Lalenin de şu dediğine katılmadan edemiycem, bir iyilik yapıyorsan asla bunu söylemiyeceksin.
Eğer ben anne babaysam çocuğumun yuvasını kurmak, ihtiyaclarını karşılamak, onu hayata hazırlamak benim görevimdir. Eğer bunu söylüyorsan karşılık için , menfaat için yapılıyor derim.
Burada o kadar çok konu okudumki üyeliğim süresince, şöyleki
-Düğünde hiçbirşey almadılar bize
-bir iğne dahi
-herşeyimizi kendimiz yaptık
-Bizim üzerimizde hiçbir hakları yok vs vs vs......
Bide bu tarafından bakın olayın.sengözlerimebaksanab
kuzu sakin....Ya bu nasıl bir mantıktır. Kadın torunumu göstermiyor diyor, bilmem farkındamısınız.
Ne ekersen onu biçersin derlerya hani, kadın zamanında kaynanasına bakmış, iyi davranmış, haliyle o da yakın ilgi istiyor, torununu görmek istiyor. İllaki öyle olacak demiyor.
ne kadar önyargılısınız kayınvalidelere karşı sayın Loca. banamı sordun he, peeeeh
Bu gelinlerde burunlarından kıl aldırmıyorlar he, başlıycam böyle işe:umursamaz:
o meleklerden biri benim kayınvalidem...zemuszemus
Kuzu bakıyorumda kaynanaya hırsın çabuk geçmiş, geçen gün sen değilmiydin günlükte kaynanadan dert yanan, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum:roflol:
Lale ben alayım seni benim sıpaya. Şimdiden 2700 gr oldu bile, boylu poslu endamlı oalcak bak. Anneciğim demeni de beklemem ben. Geçinir gideriz gelin kaynana.
Vallah Allahın sevgili kullarındanmışsın, nerde bizde öyle şansboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?