- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi kaderim_48
-
Ama bence biraz daha bilgiye ihtiyacımız var. Torunumu göstermiyor derken ne kasdediliyor? Haftaiçi okul var diye gezmeye çocukları babaannesine haftasonu götüren gelinlere de torun göstermiyor damgası vurulduğunu duymuşluğumuz var. Örneğin amca teyze değil de anne baba diyorsa gelin, anneciğim diyemiyorsa bu sorun edilmeli mi?
benden çok büyük olduğunuz belli saygısızlık etmek istemem ama bi düşün bakalım bunlar sevgiliyken yaptığın yanlış lar var mı? hiç bir gelin kaynanansı ona kendi kızı gibi davranırken dışlamz bu gerçek yani ne kadar kaynanalar gelinleri suçlasalarda o gelininin bi kırıldığı bi yer var demek ki görüşmek istemiyo seninle bence bi yerde de erkek anneleri oğullarını eşleriyle kendi hayatında bırakmalı nedir yani bu onların hayatına kendinizi dahil etme isteği anlamadım ya bırakın oğlunuz mutluysa arada bi görüşüverin sık görüşmeyin nolur yani bütün kaynanalar da gelinlerinin annecim diye üzerlerine düşmelerini saygıda kusur etmemelerini hatta kendi annelerinden bile önce gelmelerini ve oğlu onu karısında<n çok sevsin istiyosunuz üzgünüm ama gerçek bu yani:umursamaz:
E ben diyorum bu Lale fettan gelin diye, bunun için almıyorum Kıvanç'ıma:hulya:
katılmıyorum fettancım, elbetteki kızın kendi annesi babası var, ama eşinin ailesinden bahsediyorum. teyzecim, amcacım diyecek hali yok herhalde. Anne baba diyorsan (ki kimse aman beni öz annesi gibi sevsin diyemez) anne demenin getirmiş olduğu sorumluluğuda yerine getireceksin. saygısızlık etmeyeceksin.
Anladığım kadarıyla konu sahibi ablamızın yanlış bir davranışı olmamış gelin hanıma karşı. Torununu göstermemek ne demek ya. Asla sineye çekebileceğim birşey değil. Sen kimsinki bana torunumu göstermiyorsun.
Ama iş oğlanda biter. Hadi el kızı kaynanadır der, saymaz etmez, ama oğlan öylemi. Annesini babasını bir kenara iten oğlandan ne beklenirki.
Yahu niye sorun edilsin. Siz anne babanıza her daim anneciğim babacığım mı dersiniz. Yoo,. hatta ben yeri gelir ismiyle hitap ederim.Aramdaki samimiyetten ileri gelir bu.(kendi anne babamdan bahsediyorum)
ne var sanki kayınvalide kayınbabaya hürmet edilse, gönülleri hoş tutulsa, nolur yani, gelin hanımların biyerlerine bişeymi olur.:1closedeyes:
heee benim oluyor...
bir yerlerime çok fena bişeyler oluyor...hihoyyyt
konu sahibi nerde ?
benim bir halamın oğlu var, bunun birlikte olduğu bir de kız var.
birlikte yaşıyorlar.
kız şeytana pabuçu ters giydirecek cinsten. bizim safsalak kuzeni sömürdükçe sömürüyor ama öyle böyle değil.
hala da herşeyin farkında olduğu için haliyle bu ilişkiye karşı çıkıyor ve oğluna asla o kızı gelin diye evime sokmam diyor.
şimdi o kız gelip buraya yazsa sevgilimin anası beni istemiyor diye benim halaya bir küfür edilmediği kalır.
niye? çünkü kayınvalide. çünkü gelin adayını istemiyor.
ama kimse madalyonun öbür yüzünden bakmıyor işte.
adı kayınvalide diye herkes kötü değildir. bunu kalıplaştırmayalım bence.
gelin torunu göstermiyor tamam da göstermiyosa bi sebebi vardır mutlaka durup durdukyere değil elbet bi yaptığı bişey var ama konu sahibi yok fazla açıklamada bulunmadı.kuzum sende gelinsin ama sende hep kayınvalideleri tutuyorsun anlamadım ne iş sen bu kadar tutuyosunda senin kayınvaliden sana karşı nasıl acaba
Neden hep yanlışı kayınvalide yapıyo olarak görüyosunuz???
Belki gelini ön yargılı bi insan
ne kadar kolay dimi .ok atmak?
söylediğiniz hayata dahil etme isteği ne kadar ayıp bi laf zaten o oğlunun annesi hayatının içinde?daha neyine dahil olucak.dış kapının dış mandalımı oluyor kaynana yani?
Olsun ya...
Alışkınız biz..
Takılıyoz işte..:lepi:
Yahu niye sorun edilsin. Siz anne babanıza her daim anneciğim babacığım mı dersiniz. Yoo,. hatta ben yeri gelir ismiyle hitap ederim.Aramdaki samimiyetten ileri gelir bu.(kendi anne babamdan bahsediyorum)
ne var sanki kayınvalide kayınbabaya hürmet edilse, gönülleri hoş tutulsa, nolur yani, gelin hanımların biyerlerine bişeymi olur.:1closedeyes:
ne alaka dış kapının dış mandalı kelimesi kullandığın kelimenin anlamsızlığına bak bi defa ben hiç dahil olmasın demedim bu kadar dahil olmaya çalışma dedim evet kardeşim herkesin bi hayatı var sonuçta dimi hem evet bana göre hep kaynanalar haksız var mıkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?