benim derdim herkesten cok?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
daha 1 yasindayken basladim kaybetmeye annem terk edip gitmis beni 26 sene oldu onu hic gormedim simdi yapayalnizim 7 yasinda bir kizim var asiri yaramaz ama oyle boyle degil tirnagini kestirmez sacini taratmaz yani burdanda yuzum gulmedi arkadaslarimin hepsi vefasiz cikti kocamdan dayak yedim sadece oda degil hergun yalan hergun sebepsiz yere kavga kufur beddua daha neler neler 10 senemi mahvetti akraba desen akrepten beter bir kaci ayyas bir kaci akil hastahanesinde yatiyor bir kac ay sokakta yattim ne alirsam hemen bozulur kirilir yirtilir dokulur 7 tane hastaligim var bugune kadar kimseye kotulugum dokunmadi hergun dua ederim sadaka veririm yemek para kiyafet yardimi yaparim ustelik cok fakir olmama ragmen icki sigara uyusturucu icmem kufur bile cikmaz agizimdan ben artik cok yoruldum hirpalandim harap oldum biktim bu sanssizliktan lutfen bi fikir verin ne yaparsam sanssizliktan kurtulurum?

Allah sabir versin..
Geçen burada bir arkadaş bi durum paylaşmış aşırı hoşuma gitti seninle de paylaşmak isterim..
"Bir iple intihar da edebilirsin, salıncakta kurabilirsin. Hayatın ipleri senin elinde" diye..
Bence kalk silkelen kendine gel.

çok fakirseniz durumunuzu iyilestirmeye çalışın. illa yardım etmeniz gerekiyosa maddi yardimdan ziyade manevi yardımı tercih edebilirsiniz.

aldığınız şeyleri ucuz olsun is görsün diye aliyosaniz uzun süre kullanamiyo olabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. ama öyle kötü bi ortamda çocuktan normal kalmasini beklemek de mantıklı değil gibi.

bı ise girip calissaniz virüs sonrası, ya da el isi falan yapsaniz belki biraz kafaniz dağılır.

Imtihan canim .. olumsuz düşünme olumsuzluklari çekersin . Şükredecek sebebler ara. Mesela kızın sağlıklı eli kolu düzgün. Allah seni seviyorki dert veriyor sabrın sonu selamettir
imtihan ama benimki cok agir cok fazla olumsuzluklari dusundugum icin cekiyorsam iyi seyleri dusundugumde niye cekemiyorum kizimin eli kolu duzgun ama gozu degil

bu sozu biliyorum ama benim elimde degil ben ne kadar cabalasamda faydasiz benim kadar istedigi sey olsun diye hayati guzel olsun diye savasan kendini parcalayan dididen yoktur

bu sozu biliyorum ama benim elimde degil ben ne kadar cabalasamda faydasiz benim kadar istedigi sey olsun diye hayati guzel olsun diye savasan kendini parcalayan dididen yoktur
Herkesin yükü kendine ağırdır reis öyle deme ..
Diyorum ya Allah yardımcın olsun ..

pahali alsamda aynisi oluyor ortamla alakasi yok dogdugundan beri boyle kizim

Zaten yanlış evlilik yapmışsın. Niye bir de çocuk? Eğitimin var mı? Hala evli misin? Yaşın kaç?
cocugu ben istemedim daha 19 yasindaydim hamile kaldigimda 25 yasina kadar cocuk istemedigimi bildigi halde hamile birakti beni cocugumun babasi korunuyordu guvenmistim ona ortaokul mezunuyum evliyim param yok gidecek yerim yok o yuzden ayrilamiyorum yasim 27

pahali alsamda aynisi oluyor ortamla alakasi yok dogdugundan beri boyle kizim

pahalı almakla kaliteli almak aynı şey değildir ama. Allah ferahlık versin.

hiç doktora gösterdiniz mi kızınızı. hiperaktivite dikkat bozukluğu falan da olabilir.

pahalı almakla kaliteli almak aynı şey değildir ama. Allah ferahlık versin.

hiç doktora gösterdiniz mi kızınızı. hiperaktivite dikkat bozukluğu falan da olabilir.
evet onlar da var devlet hastahanesi goturdum daha iceri girer girmez kizim doktorun dolaba astigi resmi aldi yirtti doktorda kizdi cocugu disari cikar dedi e cocuk disarda tek nasil dursun cocuk cikarsa nasil tedavi olsun ozel hastahaneye goturemiyorum sigortamiz yok

bi daha git. yirtabilir zaten öyle bi huyu olmasa gitmezsin o doktora. ilaçlarla normal hale geliyo dürtü bozukluğu falan. sen pes etme, gerekirse çocuk doktoruna gidip yonlendirme iste. Allah kolaylık versin çok zor anlıyorum seni

ben hangi doktora gitsem bi sorun cikacak bittim artik tirnagimin ucu kadar gucum kalmadi ben bu sanssizligi ustumden atmadan iflah olmam

Allah yardımcın olsun. Herkesin bu dünyada sınavları farklı oluyor. İlk önce iş bul çalış. Bulaşık yıkayarak temizlik yaparak kendini geçindiren çok insan var.

ben hangi doktora gitsem bi sorun cikacak bittim artik tirnagimin ucu kadar gucum kalmadi ben bu sanssizligi ustumden atmadan iflah olmam

siz annesiniz sonuna kadar savaşmak boynunuzun borcu. en azından siz sanssiz olsaniz bile o çocuğa hayatını kurma imkani verecek tedaviye ulasmaniz gerek.

anneliğin gücü herşeye yeter. olumsuzluklar pesinizi bırakmayabilir ama siz de çözümün yakasını birakmayin. çocuğu esinize ya da emanet edebileceğini birine bırakıp doktorla birebir konusun. sonra da cocukla gidersiniz. a

ama çocuğu goturmeden tedavi bulamazsin ki. bazen yeni acilan devlet hastaneleri oluyor. onlar sakin oluyorlar. ya da sakin bir saat dene. ama çocuğu bir doktora gotur.muhakkak. bu zamana kadar yillik kontrollerini yaptimranidiz mi? cocuk doktoru bir yonlendirmede bulunmadi mi?

cocugu emanet edecek hic kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…