- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
cocugu emanet edecek hic kimsem yok
Üstüne gitmedim soru sordum, konu sahibi de gayet nazik bir şekilde açıkladı. Sizin sıkıntınız ne?Sİz hazır da bekliyorsunuz ya yargılamak için? Konu sahibi zaten kötü durumda hala üstüne gitme peşindesiniz
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi7 yasinda ki kizi tirnak kestirmiyor diye evlattan yana yuzum gulmedi diyen biri bence basina gelen herseyi hak ediyordur.
ben alistim artik burda bos yere kac kere hesabimi kapattilar tek kotu laf etmedigim halde bi soz okumustum elalem kendi hatasiniz cuvala basar senin hatani alir duvara asarSİz hazır da bekliyorsunuz ya yargılamak için? Konu sahibi zaten kötü durumda hala üstüne gitme peşindesiniz
Abla bu dert mi Allah aşkına?tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
hatystimi anlattim iste mukemmel olsun demiyorum ama iyi gecen bir gunum yok hayatinda en mutlu oldugun gune geri donme hakki veriyoruz deseler donmek istedigim gun yokHiç şükredecek bir şey yok mu hayatinda? Surekli isyan modunda misin? Ben iyiyim hayatim mukemmel olmali beklentisinde olma. Herkesin hayati imtihanlarla dolu.
Once kendine bir is bak, calisirsan daha ozguvenli olursun
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degilAbla bu dert mi Allah aşkına?
Diğerlerine birşey demiyorum ama bu gerçekten ne yani?
Uslu değil diyorsunuz
Bu mu derdiniz yani?
Allah sağlık sıhhat versin ne diyim.
Sürekli en ağır benim derdim en ağır derdim diyorsunuz, herkesin derdi kendine göre ağırdır. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.
Siz öyle sanmaya devam edin. Herkesin yükü kendine ağır gelir. Ne diyeyim umarım derman bulursunuz iyi akşamlar.tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degil
pozitif dusunsemde olmuyor iste sorun bu ne yaparsam yapayim olmuyor asla olmuyor katiyen olmuyorHayata bakış açını değiştir. Ben hep sanssizim her şey benim başıma geliyor dersen gerçekten başına gelmeyen kalmaz. Algılarını değiştir. Pozitif düşün pozitif olsun.
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
siz benim hayatim sizinkinden berbat diyebilir misinizSiz öyle sanmaya devam edin. Herkesin yükü kendine ağır gelir. Ne diyeyim umarım derman bulursunuz iyi akşamlar.
benim degil baskalarinin bana acimasi lazim ki basima kotu seyler gelmesin mesela annem bana acimaliydiDemek ki evrene olumsuz mesaj yolluyorsun kendine acıma olayını bırak, artık söylemen gereken '' her şeyin iyisini hak ediyorum
Bütün olumsuz düşüncelerinden sıyrıl
hepinizim cocugunun sorunlu oldugu zamanlar var benim cocugumun sorunsuz oldugu zaman yokcanim hepimizin cocugunun sorunlu zamanlari var. cocukla ilgili biraz daha detay verir misin? yani sokakta gordugun uslu cocuklarin da yaramaz zamanlari oluyor. herhangi bir doktor bugune kadar cocugun yaramazligi ile ilgili bir sey soyledi mi?
Hayır diyememsiz benim hayatim sizinkinden berbat diyebilir misiniz
Geçmişte yaşıyorsun bugüne dön geçmişi değiştiremediğine göre, bugünü değişik yaşabenim degil baskalarinin bana acimasi lazim ki basima kotu seyler gelmesin mesela annem bana acimaliydi
Kızınızın tam olarak neyi var bir anlatır misiniz ben çok merak ettim terminatör olmalı ki burda ben de dahil kaç üye var evladi çok çok zor olan nedir sıkıntısı önce onu lütfen net bir şekilde yazınhepinizim cocugunun sorunlu oldugu zamanlar var benim cocugumun sorunsuz oldugu zaman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?