- Konu Sahibi gulsahmadan
-
Biraz fazla bunalmışsınız, evet bazı şeyler üstüste gelmiş ama herkesin hayatı güllük gülistanlık değil emin olun. Benim de büyük kızım sizinki gibi, doktorlara götürdüm çare aradım fayda etmedi yine kendimde buldum çareyi, benim davranışlarımın onu bu hale getirdiğini anladım. Etrafımda gördüğüm hiçbir çocuk da suspus sakin değil. Çocuklar 9-10 yasında bile tahammül edilmez davranışlarda olabiliyor, aile yaklaşımı ortam önemli. Kendinizi sürekli şansız bahtsız görmeyin iyi düşünün hayata tutunun güçlü olmayı seçin, her şey daha iyi olur inşallah. Siz bütün zorluklara rağmen bir evlat büyütüyorsunuz hayata direniyorsunuz kendinizdeki gücün farkına varkn ve daha da dik durmak için çabalayın.tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
Sözünüzün geldiği yerden gittiği yer belli.Üstüne gitmedim soru sordum, konu sahibi de gayet nazik bir şekilde açıkladı. Sizin sıkıntınız ne?
Sevgili konu sahibi şanssızım deme. Çocuğu da mutlaka doktora götür. Şu salgın süreci de geçince iyi kötü bir iş bul, boşan.
Ama böyle söyleyerek iyice kendini dibe çekiyorsun.pozitif dusunsemde olmuyor iste sorun bu ne yaparsam yapayim olmuyor asla olmuyor katiyen olmuyor
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
Benim arkadaşımın oğlu da küçükken aşırı yaramazdı oda sürekli şikayet ederdi ama ben biliyordım ki çocuk acaip zekiydi zaten kendisine söyledim,tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi
Olmaz çünkü sen zaten çakra aura enerji ne dersen artik hepsini kapatmışım o kadar negatifsin ki kim ne derse duymuyorsun.pozitif dusunsemde olmuyor iste sorun bu ne yaparsam yapayim olmuyor asla olmuyor katiyen olmuyor
Olmaz çünkü sen zaten çakra aura enerji ne dersen artik hepsini kapatmışım o kadar negatifsin ki kim ne derse duymuyorsun.pozitif dusunsemde olmuyor iste sorun bu ne yaparsam yapayim olmuyor asla olmuyor katiyen olmuyor
1 dk yerinde durmaz susmaz ayni seyi 100 kere sorar 1 dakikada 2 3 kere kanal degistittirir bana yemek yemez sacini taratmaz tirnagini kestirmez laf dinlemez mesela sebepsiz yere duraktakilere parktakilere vurun kek al diye tutturur daha marketin kapisinda paketini acmadan yemiycem diyip yere atarKızınızın tam olarak neyi var bir anlatır misiniz ben çok merak ettim terminatör olmalı ki burda ben de dahil kaç üye var evladi çok çok zor olan nedir sıkıntısı önce onu lütfen net bir şekilde yazın
tabiki kimsenin hayati gulluk gulistanlik degil ama benim sagim solum kaktus dolu kizimin boyle davranmasinin sebebi ben degilim iyi dusunsemde faydasizBiraz fazla bunalmışsınız, evet bazı şeyler üstüste gelmiş ama herkesin hayatı güllük gülistanlık değil emin olun. Benim de büyük kızım sizinki gibi, doktorlara götürdüm çare aradım fayda etmedi yine kendimde buldum çareyi, benim davranışlarımın onu bu hale getirdiğini anladım. Etrafımda gördüğüm hiçbir çocuk da suspus sakin değil. Çocuklar 9-10 yasında bile tahammül edilmez davranışlarda olabiliyor, aile yaklaşımı ortam önemli. Kendinizi sürekli şansız bahtsız görmeyin iyi düşünün hayata tutunun güçlü olmayı seçin, her şey daha iyi olur inşallah. Siz bütün zorluklara rağmen bir evlat büyütüyorsunuz hayata direniyorsunuz kendinizdeki gücün farkına varkn ve daha da dik durmak için çabalayın.
Tamam peki siz neler yapıyorsunuz bunlara engel olmak için geçen yaz kac kere o kadar zorlandım ki eşim şehir dışına çıkar 10 15 gun her is bende olur neyse markete gider oğlum kendini yerlere atardı kan ter icinde çıkardık hani bu abartı degil her gittiğimizde boyle ama tabi ki sinirden dişlerimi sıkıyorum bazen kızıyordum ama her seferinde anlattim ger istediğini alamayacağını kendini yerlere arsada faydasi olmadığını bir sene sonra vazgeçti sizin tutumunuz ne1 dk yerinde durmaz susmaz ayni seyi 100 kere sorar 1 dakikada 2 3 kere kanal degistittirir bana yemek yemez sacini taratmaz tirnagini kestirmez laf dinlemez mesela sebepsiz yere duraktakilere parktakilere vurun kek al diye tutturur daha marketin kapisinda paketini acmadan yemiycem diyip yere atar
bende artik kendime cok deger veriyorum ama sonuc degismiyor ya gercekten yapmadigim sey kalmadi lanetli gibiyimAma böyle söyleyerek iyice kendini dibe çekiyorsun.
Bak ben de senin gibiydim. Kendimi hep ezik görüyordum. Ben kendimi ezik gördükçe millet daha çok ezik gördü. Artık kendime daha çok değer veriyorum. Ben değer verdikçe etrafımın da bakışı değişti.
ben zaten kizimi cok seviyorum sariliyorum ben onu bu ortamdan kurtarmak istiyorum ama param yokAllah â şükür sağlıklı, yatakta değil, oksijen tupune bağlı yaşamak zorunda değil v.s v.s
Çocuğunuzu sevin, sarılın, anlamaya çalışin.
Evde sürekli dayak yiyen bir annesi var, kavga gürültü ortamı var bu meleğin nasip olmasını bekliyorsunuz ?
Hep yakınmayı düşündükçe yol alamazsınız,herkesin önerisine sadece yakınarak cevap veriyorsunuz, yolu açmak için ne yaparım yerine yoldaki tıkanıklığa takılıp kalmışsınız, umarım bu hal üstünüzden bir an önce gidertabiki kimsenin hayati gulluk gulistanlik degil ama benim sagim solum kaktus dolu kizimin boyle davranmasinin sebebi ben degilim iyi dusunsemde faydasiz
Gözü derken görme engelli mi?imtihan ama benimki cok agir cok fazla olumsuzluklari dusundugum icin cekiyorsam iyi seyleri dusundugumde niye cekemiyorum kizimin eli kolu duzgun ama gozu degil
ben istedigini aliyorum ama 1 saniye sonra aldigi seyden vazgeciyor konussamda kussemde kizsamda faydasiz degismiyor ayni seyi trilyon kere soyluyorum bi kulagindan girip otekinden cikiyor derler ya benim kizin bir kulagindan girmiyor bileTamam peki siz neler yapıyorsunuz bunlara engel olmak için geçen yaz kac kere o kadar zorlandım ki eşim şehir dışına çıkar 10 15 gun her is bende olur neyse markete gider oğlum kendini yerlere atardı kan ter icinde çıkardık hani bu abartı degil her gittiğimizde boyle ama tabi ki sinirden dişlerimi sıkıyorum bazen kızıyordum ama her seferinde anlattim ger istediğini alamayacağını kendini yerlere arsada faydasi olmadığını bir sene sonra vazgeçti sizin tutumunuz ne
nasil yakinmayayim sorum zaten sanssizligimdan nasil kurtulurum yani yolu nasil acarim ama buna cvp veren yok herkes iyi dusun diyor o kadar dusunmekle olmuyor kiHep yakınmayı düşündükçe yol alamazsınız,herkesin önerisine sadece yakınarak cevap veriyorsunuz, yolu açmak için ne yaparım yerine yoldaki tıkanıklığa takılıp kalmışsınız, umarım bu hal üstünüzden bir an önce gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?