• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim hiç mi bitmez :( aklım durdu karar veremiyorum artık :(

Asuman canım dün gece bitirdim. hala mesaj atıp duruyor cevap vermiyorum. hergün evlilik muhabbeti yapıyoduk istisnasız hergün. okullarımız bitsin evlenelim nasıl bi hevesle. nasıl bu kadar karaktersiz olabilir ya nasıl. hiç mi utanması olmaz bi insanın. ve görseniz o kadar efendi o kadar agırbaşlı bi insan gibi duruyor ki gözümle görsem inanmam derdim. ama inanılıyomuş işte.

diyorum daha bugün smsi bitmiş olan kardeşin msj atarken numara girmiyormu hadi rahatlık olsun diye telinide kaydetti telefonuna diyelim onun adını seçmiyormu. bana dediği şey ıphoneda oluyor böyle şeyler. msjlara tıklayınca direk son konuştugun açılıyor o da sen oldugun için direk o sayfa açılmış yazmış yollamış hızlıca hiç bakmamış. ben ıphone kullanmıyorum arkadaşa sordum böyle bişe varmı diye. hiç öyle bişe yok. yüzde sıfır nerdeyse o şekilde yanlış msj atması diyor. gittikçe gözümde küçüldü yalanlarıyla...

gece yine msj atmış 4 gibi hiç gözüme uyku girmiyor falandı fistandı diye. eger gitmemi istersen senin için giderim hiç görmezsin beni unutursun yeterki sen mutlu ol hiç kimseyle evlenmicem kimseyle bu hayali kuramam artık ben seni çok seviyorum benle olsan da olmasan da sevecem falan klişe laflar işte yüzsüz buna inanmamı bekliyor bide. gece aglıya aglıya uyuyakaldım ya benim yaşadıklarımın daha beteri yaşar umarım.

ben çok sevdiğim için hala bi umut diyodum ama siz gözümü açtınız hanımlar. belkide salak gibi yine susacaktım sırf sevdiğimden. ama bu kadar insan hepsi bi yandan aldatılıyosun diyosa tecrübeli olan da olmıyanda bu işin içinde iş vardı pollyanacılık oynamıyorum artık. sağolun bana akıl verdiğiniz yorumlarınızı eksik etmediğiniz için.

canım benim kıyamam sakın ağlama :2: böyle karektersiz insanlar senin gibi güzel namuslu aklı başında insanları üzüyorlar işte.. canım dilerim Allah'ımdan karşına daha güzel daha efendi seni tam anlamıyla seven gözü senden başkasını görmeyen ahlaklı güzel insan çıkar da ömür boyu gülersin inşallah canım.. seni çok iyi anlıyorum senin ağlaman o karektersizin yüzünden değil hayallerinin umutlarının yıkılmasındandır.. artık ağlama canımsın daha yolun başındasın daha çok insan gelir geçer boşver sen güzelim moralini yüksek tut canım benim.. :34: bak ne şanslısın ki Allahım gösterdi sana gerçekleri gördün.. ya gerçekleri görmeden evlenseydin Allah korusun daha mı iyi olacak tı öyle değil mi canım.. sen Rabbine dua et Allahın sevgili kuluymussun canım

canım benim kıyamam sakın ağlama :2: böyle karektersiz insanlar senin gibi güzel namuslu aklı başında insanları üzüyorlar işte.. canım dilerim Allah'ımdan karşına daha güzel daha efendi seni tam anlamıyla seven gözü senden başkasını görmeyen ahlaklı güzel insan çıkar da ömür boyu gülersin inşallah canım.. seni çok iyi anlıyorum senin ağlaman o karektersizin yüzünden değil hayallerinin umutlarının yıkılmasındandır.. artık ağlama canımsın daha yolun başındasın daha çok insan gelir geçer boşver sen güzelim moralini yüksek tut canım benim.. :34: bak ne şanslısın ki Allahım gösterdi sana gerçekleri gördün.. ya gerçekleri görmeden evlenseydin Allah korusun daha mı iyi olacak tı öyle değil mi canım.. sen Rabbine dua et Allahın sevgili kuluymussun canım

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.. :16: hepimizin hakkında hayırlısı..

bu kadar tesaduf ancak filmlerde olur.
her yemin edene de inanmamak lazim. bu kusku seni yer bitirir.
onun icin sen bu iliskiyi bitir gitsin.

Kardesinin attigina inanamadim bilemem ama...sen arksdasinim yazı tarzını bilirsin o yazmis gibi miydim ayrıca dokuman isine yaramaz ilk kez.atmis olablir kizi ara sor rajatligi da kiza tembih etmesinden olablir kisacasi icin rahat etmiycek tam anlamyla guvenemeyecegn icn ayrilmn iyi olms

Hala böyle adi basit erkekleryasiyormu ya kac yasindasiniz bilmiyorum lise döneminde yapilan basitce cocukca hareketleri andirdi bana ve yahut ben sozluyum arkdslrmnda sevgililerinde boyle bi sorunla karsilasmadim bu zamana kadar o yuzden garip geldi cok asagilikca buldum bu adam degilki affetsen nolur . Affedince nolacak biliyomusin bu kez cananla degil fatmayla aldaticak . Hicbir kiz durup dururken sevdigii adami unutamadi diye kalkip böyle bir msj atmaz yapanlarda yaslari kucuk ergenlik caginda olanlardir. İşin icinde baska şeyler varki kiz sana mesaj atti . Ya aman neyse belki ben yanlis dusunuyorum . Ama cok sevdigim birisinin bir sozu vardır kendi kanindan olmayan adamlar için kendini heba ediyosun diye . Oyle sana bu kadar basitligi adiligi yapmış birinin yuzune tukurmeye bile degmez.

Ayyy ne karaktersiz bi insanmış bu yemin ederim kan beynimde,ben de dertlendim çocuk yanlış yolda elinden tutta bi yol bulsun diye düşünürken adam şerefine sövdürmeye niyetliymiş meğer.Vay adi.Ben bu konunu okumuştum ama inan senin olduğuna dikkat etmemiştim ne kadar farklı bi insandan bahsediyo gibisin.Allahım yarattıkların nasıl çeşit çeşit.Herkesin ortak lafını bende söylicem canım en iyisini yapmışın,madem o kadar yeminler etmiş ki yalan,bekleyelimde görelim Cananmıdır nedir ilişkisi ne boyuta gircek sonrada çarpılmasını seyredelim !

Ayyy ne karaktersiz bi insanmış bu yemin ederim kan beynimde,ben de dertlendim çocuk yanlış yolda elinden tutta bi yol bulsun diye düşünürken adam şerefine sövdürmeye niyetliymiş meğer.Vay adi.Ben bu konunu okumuştum ama inan senin olduğuna dikkat etmemiştim ne kadar farklı bi insandan bahsediyo gibisin.Allahım yarattıkların nasıl çeşit çeşit.Herkesin ortak lafını bende söylicem canım en iyisini yapmışın,madem o kadar yeminler etmiş ki yalan,bekleyelimde görelim Cananmıdır nedir ilişkisi ne boyuta gircek sonrada çarpılmasını seyredelim !

en çokta bu koyuyor. ben kendimi heba ediyorum burda gözüme uyku girmiyor neden böyle niye dalıp gidiyor diye düşünürken megersem adamın aklından neler geçiyomuş.. kimsenin yanına bişi kalmaz beni böyle aglattı bu hale getirdi ve bu şekilde bitti ya hiçbişi yanına kalmaz...

Ben sadece 'şey' e takıldım..
Bu kızın kuzeni senin telefonunu nereden bulmuş ki acaba?
Bir de kardeşi mesaj atmış"mış"...
Pek inandırıcı gelmedi..

♥gözyaşı♥;32331601 .!.:
Ben sadece 'şey' e takıldım..
Bu kızın kuzeni senin telefonunu nereden bulmuş ki acaba?
Bir de kardeşi mesaj atmış"mış"...
Pek inandırıcı gelmedi..

kızın kuzeni faceden mesaj attı telefondan değil. orda ilişkisi var yazdığı halde geldi bana siz x'le çıkıyormusunuz diye sordu.

Son düzenleme:
canım ayrıl bence Allahın sevdiği kulusun olay sana resmen gözükmüş. seviyorsundur mutlaka ama sabırla unutucaksın çünkü hakediyor

Back
X