Asuman canım dün gece bitirdim. hala mesaj atıp duruyor cevap vermiyorum. hergün evlilik muhabbeti yapıyoduk istisnasız hergün. okullarımız bitsin evlenelim nasıl bi hevesle. nasıl bu kadar karaktersiz olabilir ya nasıl. hiç mi utanması olmaz bi insanın. ve görseniz o kadar efendi o kadar agırbaşlı bi insan gibi duruyor ki gözümle görsem inanmam derdim. ama inanılıyomuş işte.
diyorum daha bugün smsi bitmiş olan kardeşin msj atarken numara girmiyormu hadi rahatlık olsun diye telinide kaydetti telefonuna diyelim onun adını seçmiyormu. bana dediği şey ıphoneda oluyor böyle şeyler. msjlara tıklayınca direk son konuştugun açılıyor o da sen oldugun için direk o sayfa açılmış yazmış yollamış hızlıca hiç bakmamış. ben ıphone kullanmıyorum arkadaşa sordum böyle bişe varmı diye. hiç öyle bişe yok. yüzde sıfır nerdeyse o şekilde yanlış msj atması diyor. gittikçe gözümde küçüldü yalanlarıyla...
gece yine msj atmış 4 gibi hiç gözüme uyku girmiyor falandı fistandı diye. eger gitmemi istersen senin için giderim hiç görmezsin beni unutursun yeterki sen mutlu ol hiç kimseyle evlenmicem kimseyle bu hayali kuramam artık ben seni çok seviyorum benle olsan da olmasan da sevecem falan klişe laflar işte yüzsüz buna inanmamı bekliyor bide. gece aglıya aglıya uyuyakaldım ya benim yaşadıklarımın daha beteri yaşar umarım.
ben çok sevdiğim için hala bi umut diyodum ama siz gözümü açtınız hanımlar. belkide salak gibi yine susacaktım sırf sevdiğimden. ama bu kadar insan hepsi bi yandan aldatılıyosun diyosa tecrübeli olan da olmıyanda bu işin içinde iş vardı pollyanacılık oynamıyorum artık. sağolun bana akıl verdiğiniz yorumlarınızı eksik etmediğiniz için.
canım benim kıyamam sakın ağlama :2: böyle karektersiz insanlar senin gibi güzel namuslu aklı başında insanları üzüyorlar işte.. canım dilerim Allah'ımdan karşına daha güzel daha efendi seni tam anlamıyla seven gözü senden başkasını görmeyen ahlaklı güzel insan çıkar da ömür boyu gülersin inşallah canım.. seni çok iyi anlıyorum senin ağlaman o karektersizin yüzünden değil hayallerinin umutlarının yıkılmasındandır.. artık ağlama canımsın daha yolun başındasın daha çok insan gelir geçer boşver sen güzelim moralini yüksek tut canım benim..