benim derdim iş

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
arkadaşlar pazarlama işlerini duymuşsunuzdur.deterjan,bakım ürünleri,bitkisel vitaminler falan hepsi bitkiselmiş adını yazmıyayım bilenler bilir bu işi yapıp memnun kalan para kazananlar varmı bende semınerlerıne falan katılıcam,toplantısına bıkaç kez katıldım ürünleride beğendim.benim bir işe çok ihtiyacım var çocuklarlada ancak bunu yapabılırım.fakat korkuyorum ya başaramassam zaten iyi durumda değilim yanı işimi şansa bırakamam sizden ricam bu işi yapanlardan yada çevrenızde gördüğünüz varsa 2.çocuklu bi annenin yapabileceği bir işmi ve denıldığı gibi çok para kazanılıyomu.lütfen yardım.

cnm kişilerin evlerine veya iş yerlerine giderek mi pazarlama yapacaksın? yoksa ofis ortamında mı? ya da stantta falan mı?

ev toplantısı düzenliyolar senın evınde tanıdıkları çağırıyosun sponsorun oluyo o anlatıyo herşeyi sen öğrenene kadar sürekli eğitim alıyosun birde ...evde gün yaptığınızı düşünün öyle çevrendeki insanlara söylüyosun arkadaşlarına falan onlarda tanıdıklarını alıp gelıyolar haftada bir gün olarak başlıyo...

zincirleme olarak gidiyor sanırım. pek yorucu gibi de gözükmüyor üstesinden gelebilirsin bence senin için de iyi olur. denemen de fayda var bence.

benim kuzenimin esi yapiyor.ögretmen cidden iyi kazaniyormus,ama asil sey üye yapmak sanirim

canım benim tanıdığım kişi üç çocukla bu işi yaptı,çok da iyi kazanıyor.ama kısa vadede çok tatmin edici para kazanamazsın.zamanla olacak bişey.bende matematik öğretmeniyim ama şuan bu işle ilgileniyorum,çok da parlak geleceği var bu işin bence.

evet aynen öyle çocuğu falan varmı nasıl başarıyo acaba?

canim iki cocugu var biri 1 yasinda digeri 8 yasinda,ya okulda sanirim birde arakdasalrin dedigi gibi cevrede önemli,annesi filanda yardim ediyor..
arti birazda agziniz laf yapacak..fakat ayni seyden bahsediyoruz demi bitkisel temzlik ürünleri,kremleri filan var aslinda ismi yasak degil heralde baska topiklerde vardi..

canim iki cocugu var biri 1 yasinda digeri 8 yasinda,ya okulda sanirim birde arakdasalrin dedigi gibi cevrede önemli,annesi filanda yardim ediyor..
arti birazda agziniz laf yapacak..fakat ayni seyden bahsediyoruz demi bitkisel temzlik ürünleri,kremleri filan var aslinda ismi yasak degil heralde baska topiklerde vardi..

yasak diye biliyorum aw....zaten anlarsınız.

evet sonunda bayımı açtım urunlerim henuz gelmedı,inşallah başarıcam başarmalıyım çünkü benım buna çok ihtiyacım var..arkadaşlar ben malum işime başladım Allahın izniyle benı motıve edicek güzel cevaplarınızı beklıyorum..inşallah benim için hayırlı olur ve bol kazançlı olur.....

evet sonunda bayımı açtım urunlerim henuz gelmedı,inşallah başarıcam başarmalıyım çünkü benım buna çok ihtiyacım var..arkadaşlar ben malum işime başladım Allahın izniyle benı motıve edicek güzel cevaplarınızı beklıyorum..inşallah benim için hayırlı olur ve bol kazançlı olur.....

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını versin sana
bende 10gün önce bi işe başladım deneme sürecindeydim pazartesi belli olcak rabbimden hayırlısını diliyorum sanada bu heyecanlı gününde konunu okumuşken şans dilemek istedim
sende bana dua et olurmu rabbim hakkımızda hayırlısını versin o ne istiyorsa o olsun

Back
X