Benim derdim kanser..

Hemen bu kadar ümitsizliğe kapılma ALLAH aşkına..
Daha bir sorun yok.
Dua et ALLAH'a her şer de vardır bir hayır..
Bende kardeşimi kanserden kaybettim..
Üzerinden üç ay geçmeden annemin rahmi alındı kanserden..
sonra 4-5 yıl sonra diğer kardeşim bisikletten düştü dalağı parçalandı vücudu kan kabul etmedi günlerce yoğun bakımda kaldı.
Oda atlattı çok şükür..
Bu olayların üstünden 10-15 yıl geçti..
Annem ve kardeşim hayatta ve sağlıklı çok şükür..
Rabbim annelerimize uzun ve sağlıklı ömürler versin inşaALLAH (amin)..
Diyeceğim o ki bunlarda insan için ama sen umudunu hiç yitirme ve isyan etme..
Zor olsa da ALLAH'a sığın ve dua et bol bol şifa iste..
Meme kanserinde erken teşhis çok önemli annene de ne mutlu ki kontrollü bir hanımmış umarım tez zamanda iyileşecek ve atlatacak oda..
Ama şimdi zaman ona moral verme zamanı, susmayın yanında üzgün davranmayın..
ALLAH'a sığının ve güvenin hep iyileşeceğine dair telkinler verin hem annene hem kendinize..
İyi olacak inşaALLAH.

Son düzenleme:

Boğazıma bir yumru oturdu sanki
Rabbim şifa versin,yâr ve yardımcınız olsun

çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kardeşinize mekanı cennet olsun...
Allah geride kalanlarla sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirmeyi nasip etsin canım

çok üzüldüm kaderlerimiz benzermiş
keşke benim de bir kardeşim daha olsaydı ama nasip değilmiş

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sizlere umut getirsin inşaAllah
anneniz nasıl iyidir umarım en kısa sürede atlatır.. :26:

Allah Rahmet Eylesin Kardesinize..
Sizlerede sabirlar versin..Annenize de Yuce Allahtan acil sifalar dilerim.
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah..Saglik ve mutluluk dolu nice yillar nasip etsin size...

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Annenize acil şifalar diliyorum umarım bir an önce düzelir.Lütfen negatif düşünmeyin kötü düşünmek kötülüğü çağırır.Pozitif bakın annenizede bunu yansıtın en önemli şey moraldir unutmayın...Çok zor ama sizin şu an güçlü olma zamanınız ki annenize destek çıkasınız.Bol bol dua edin kontrolllerinizi aksatmayın erken teşhis hayat kurtarır unutmayın.Kendinizide annenizide ihmal etmeyin...Sabırlar diliyorum sizlere Allah'ım yardımcınız olsun.

seni okadar iyi anlıyorumki... kanser denildiginde bile kötü oluyorum... daha gecen cuma halamı kanserden kaybettim. 39undaydı oldugunde... 8yıl cektı... her iki dedem amcam ve daha nice akrabam kanserden öldü.. bizim ailede genetik gibi... aynı korkuyu yasıyorum hep annem babamda.malesef güçlü durmaktan baska çaremiz yok. cünkü bu hastalıgın en büyük devası moral. kanseri bu sayede yendi dostum. lenf kanseriydi. annene babana güç olucaksın. dimdik durcaksın. onlar için buna mecbursun. Allah sıfa versin.

Ahhh canimm... Allah yardimcin olsun keske elimden bisey gelse ama en onemli sey geliyor sanirim.. dualarim seninle insaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…