Benim derdim kanser..

Meraba arkadaşlar,

Annem yarın ameliyat olacak inşaAllah.. Sol memesi alınacak.. Üzülüyor biraz ama yapacak bir şey yok

Çabucak iyileşir inşaAllah :26:

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda Allah'ım size ve tüm hastalara şifa versin. Ben de çok yakın bir ablamı rahim kanserinden kaybetmiştim geçen sene, o kadar üzücü bir durum ki tarifi imkansız çektiği acılara kaç kez şahit oldum ve daha o kadar gençti ki Allah'ım hiç kimsenin başına vermesin bu acıyı lütfen negatif düşünme bu çok önemli kötü düşünceleri at kafandan biliyorum bu oldukça zor bir durum ama yapmaya çalış bunu. İnşallah annen de en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur hem zaten daha ilk evresindeymiş dua edin rabbim geri çevirmez inşallah.

Kelimelerim bitti .. Diliyorum ne diliyorsan o olsun be can .. Ayaga kalk ! O cigerine evladinin atesi dusmus ana ' nin elinden tut .. Biliyorum buna ne yureginin ne bedenin takati kalmamis ama kalk be can bu seferde annen icin kalk ayaga .. Son olsun , sonu saglik olsun ..

Çok içten yazmışsın..

Allah yardımcın olsun.
inşallah tüm dertler biter.
sen içini ferah tut.
ilk zamanlar yıkıcıdır ama sonrası kendine gelirsin.
kimse yarın ne olacağını bilemez ailesinde kanser olmayanın bile başına ne geleceği belli olmaz.
testini yaptır tabii hem üzülme şu an az çok her şeyin çaresi var.
eminim bir şekilde hem de iyi şekilde hallolacak.

canım geçmiş olsun annen çıktı mı ameliyattan ? nasıl oldu ?

Sağol canım, ameliyattan sonra baya ağrı çekti annem ya Bir de sürekli kardeşimin adını sayıkladı, ben yavrumu özledim, yavrumu getirin, yavrum nerdesin diye

Annem kardeşimi sayıkladıkça biz de iki göz iki çeşme ağladık durduk

Doktorumuz geldi annemin elini tuttu sakinleştirmeye çalıştı filan

Off off

Son düzenleme:

Sağol Allah razı olsun

Test pozitif çıkarsa sonucunu kaldırabileceksen testi yaptır dedi doktor

Ben de yaptırmaya cesaret edemedim. 30 yaşımdan sonra cesaret ederim belki

Allah sabır versin. çok geçmiş olsun

allah sabırlar versin..acil şifalar diliyorum..ama kötü düşünmemeye çalışın ki kötü olmasın..

canım okurken bile çok kötü oldumm insanın ailesinde hastalık olunca gözlerinin önünde eridiğini görmek aynı hastalığa yakalnacağını bilmek yada korkmak bunları yaşadığımm için seni çok iyi anlıyorum ... belki durumlarımız farklı ama inşallahhh artık acı çekmezsiniz ve bu illeti yenersiniz.. ben 12 yaşımda babannem kanserdi ve bakacak kimse olmadığı için onu sivastan alıp ankaraya götürüyordum her 20 günde bir ordayız 1 hafta burda kemoterapi vs.vs.vs daha cocuk olmama rağmen ordaki hastaların ne acılar çektiklerine şahit oldumm allahım kimsenin başına vermesinn herkese şifa versin..tek başımaydım ve orda yaşadıklarımı unutabilcemi sanmıyorum okuldna çıkmıştım bu yüzden ..ilaçlar kusmalar yürüyemiyordu zaten ilk kanser teşhisi koyuldunda yanlış ameliyatla birde sakat bırakmışlardı kadını 12 yaşım daha . yatakda yürüyemiyen bir hastaa.. en son yapacak birşey yok hadi eve ve sonunda eriye eriye bağırark gitti burdan o yüzden ne çektiğini çok iyi anlıyorummm anllahhh kimseye vermesin artık şu hastalığıı... ve benim babam ve amcam kas hastası 20 yşında başlamış hastalıkları tam gençliğinin hayatın başladığı anda 1 tane bile ilacı yok teddavisi yok hiç bişeyi yok ve zaman geçtikçe ilerliyo nasıl sinsii bişey nasıl ilerlediğini görmüyorsun bile ..birgün tuvaletten kalkamıyorlar öyle gidiyo birgün tek bşaına yürüyemiyorlar birgün bişey bişey bişey ve o birgünlerr yapışıp kalıyor üzerlerinde şimdi 45 yaşında babam ve iyice ilerlemiş durumda hiç bi çare yokken gözünün önünde zamana yenilmek anlatılamaz ve birgün babaanem sağken ağzından benimde 20 yaşıma gelince hastalancamı kaçırdı 10 yaşımdaydım doktor öyle demiş .. benn 20 yaşım yaklaştıkça piskojikmen kendimi kas hastası hissettiim kollarım kalkmıyo gücüm tükeniyo yürüyemiyorum gibi geliyodu 10 yılım gün saymakla korkarar geçti ve doktora gidip hasta olacakmıyım desem bile hiç kendini belli etmiyor bu hastalık biranda çıkıyo cevabıı .. artık kendimi tamamen hasta hissettim ve 20 yaşında geldim allaha şükür olsunki 21 yaşındayım hastalanmadımm ama hala korkuyorumm çünküü bu hastalık bizi bırakmicak taşıyıcıyım erkek kardeşim olsa yüzde yüz hasta olurmuş kızlar taşıyıcıymışş yani benim cocuğumda torunumda bile çıkabilrmiş bu korkyla cocuk sahibi nasıl olucam bilmiyorumm .. hasta olmasamda güclü kuvetli değilim hemen yoruluyorumm . çok uzattım farkındayım ama allh hepimizi sınıyormu bilmiyorummmm umarmmmm herşey düzelir

Allah acil şifalar versin annenize, dua edeceğim. Allah'a dua edin bol bol herşey ondan gelir herşeyi o verir unutmayın isyan etmeyin sadece dua edin o herşeyi en iyi bilendir Allahın izniyle her kötü gün geçer inşallah annenize de birşey olmayacak size de. Hiç kendinizi üzmeyin size ve ailenize lazım olan tek şey dua ve moral. bol bol dua edin ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın. kardeşiniz için de başınız sağolsun mekanı cennettir inşallah...

Allahümme Rabben-nas müzhibel-be’s üşfi enteş-şafi la şafiye illa ente üşfi şifaen la yüğadiru sekamen

‘’Ey ALLAH’ım! İnsanların Rabbi sensin, her zorluğu gideren sensin. Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin, senden gayrı şifa verecek yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hasta üzerinde hastalık izi ve eseri bırakmasın.’’

اللهم رب الناس أذهب البأس أشفها يا شافي لا شفاء إلا شفائك شفاء لا يغادر بعده سقما

Rabb'im size ummanlar kadar ''Ya Sabur'' isminin tecellisiyle sabırlar versin inşallah.. Acınızı hafifletsin, dayanma gücü versin.. Gerçekten çok zor yaşadıklarınız Rabb'im bu yaşadığınız olayların karşılığını her iki cihanda da versin inşallah ailecek..

Annenize ve bütün hastalarımıza da Allah ''Ya Şafi'' isminin tecellisiyle hayırlı, kalıcı, acil şifalar versin inşallah.. Hastalığından en ufak iz bile bırakmasın..

Kendiniz ve aileniz içinde bol bol Mevlamızın ''Ya Hafız'' ismini zikredin.. Sizi bu hastalıktan ve diğer bütün kötülüklerden korusun inşallah..

Ya Şafi isminin yaşanmış öyküsü

s.a. arkadaşlar bazı arkadaşlar bilir amcam kalp krizi geçirip hastaneye hemen yoğun bakıma alınmıştı bende sürekli yanında (hastanede) kalıyordum derken 3 gün geçtikten sonra koğuşa alındı.bende 3 ayımı bitireceğim inş. Bazı sebeplerden dolayı oturdugum yerde camiye giderek namaz kılamıyorum.Hastanede mescid vardı ama camide 10 dak. yolda her vakitte camiye gidiyordum.Sabah namazlarında imam efendi Allah tan razı olsun sohbet ediyodu.

Bir sabah namazında aynen aktarıyorum.
Cemaate namazlara katılmaya çalışan bir arkadaşımız doktor arkadaşımız geldi prof şu olayı bana anlattı.
Hocam bir hastam vardı öleceği kesindi uğraşmak istemedim çünkü tüm hayat fonksiyonları bitmiş sabaha çıkmaz gözüyle bakıyordum.Hastayı asistanlarıma emanet ettim.Gittim odama yattım saat 10 a geliyordu.Asistanlardan biri koşarak odaya girdi.Hocam hastamız öldü dedi bende kalktım ölüm saati vs yazmak rapor tutmak için hastanın oldugu odaya gittim aileside odada ağlıyor parçalıyorlardı kendilerini baktım hiç bir hayat belirtisi yok adamın karısı ayaklarıma sarıldı nolur doktor kurtar kocamı diye yalvarıyordu ama yapacak birşeyim yok dedim.Kadın beni bırakmıyor tamam dedim odayı boşalttırdım ve abdest aldım adamın elinden tuttum içimden Ya Şafi Ya Şafi diye zikretmeye başladım.Öyle vucudum yanmaya ateş basmaya başladı ki her yanım yanıyordu öyle bir ağırlık çöktü ki üzerime anlatamam bi gözümü kapatıp diğeri açık yine birini kapatıp diğeri açıp sabah 3 e kadar zikrettim 3 gibi nabzı hastanın yeniden atmaya başladı.Hastaya nasılsın dedim iyiyim hocam dedi 1 hafta sonrada hastayı taburcu ettim hocam. demiş.

Olay Koşuyolu Kalp Damar Hastanesinde geçiyor ama imam efendi doktorun adını vermedi.İmam efendide hastanenin acil kapısından kıble tarafına doğru olan caminin şu anki imamıdır.Rabbim isterse herşey ayaklarımıza serilir.
Selametle.
(alıntıdır)

EŞ-ŞAFÎ
Şifa veren, iyileştiren, tam olarak kâfi gelendir.

EL-HAFIZ:iyi -kötü ,küçük-büyük, güzel-çirkin, dogru-yanlış , gizli-açık yapılan bütün iş ve davranışları, bütün incelikleri birlikte zapt edip saklayan, koruyan demektir.
Herşeyi muhafaza edip koruyan, kayıt altına alan yüce Allah, bu kayıt işlemini pek çok yol ve yöntemle yaptığını bize bildirmektedir.
El-Hafiz ismi ayrıca , kendisine sığınanı koruyan anlamına gelmektedir. Ondan daha güzel koruyup gözeten yoktur. İnsanlardaki koruma hissi de onun vergisinden dir zaten.

ES-SABUR: Çok sabırlı olan..

Canım başınız sağ olsun öncelikle.
Allah rahmet eylesin yakınlarınıza da.
Allah sabır versin sizlere.
Seninle aynı yaştayım. Ben ölümden çok korkan bir insanım.
Sevdiklerimi kaybetmekten,ölmekten de çok korkuyorum.
Ama ölüm işte ne zaman,kime geleceği belli olmuyor.

Annenizin hastalığı yeniyse Allah'ın izniyle kurtulma ihtimali çok çok yüksek.
Allah acil şifalar versin.
Sen de rahat olmaya çalış.
Korkmakta haklısın ama ailende kanser hastalığına yakalananlar varsa bu seni de bulacak diye bir şart yok.
Tüm dualarım seninle ve annenle.
Yüce Rab'bim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…