Benim Derdim Kuzenimle İlgili

bizde var 35 yaşlarında bekar erkek desem taanışçaklarmı yanı çöpçatanlığada başladık

Çöpçatanlığı seviyorum galiba :27:

Kusurabakmayın ama çok güldüm
Başka işiniz yokmu Allah aşkına:60::60:

:)

bence bu tür seylere inanmamak gerek,

velevki oldu diyelim nasil güveneckesiniz

hoca büyü bunlar yanlis..birde cevrenizde tanidigniz var mi demissin

bu isler buralardan olmaz ki,yani herkese güvenmek

hoca ya da büyüyle alakali birseyler beklemek

hadi biri size bir adres verdi gidin dedi oraya gittiniz basiniza iyi seyler gelecegini nerden biliyorsunuz..

büyü vs vardir ama Allah istemezse olmaz bunlar illaki kismeti varsa o cikar gelir..

bence bu islere hic bulasmayin kendi cevrenizde yok mu tanistiracak birileri yani buralardan medet ummak gercekten iyi degil

Canım ben ömrümde hocaya filan gitmedim

Ayrıca biri şuraya git dese öylece gidecek kadar salak mıyız sence?

Herkese güvenilmeyeceğini elbet biz de biliyoruz

Arkadaşlar kimse üstüne alınmasın, genel konuşuyorum...Berceste'yi aylardır tanıyorum, çok muhabbetimiz oldu nasıl biri olduğunu biliyorum.. O yüzden kız bi konu açıp yardım istemiş, kalkıp yadırgamıyalım lütfen..Burda ne konular görüyoruz dimi??? Üstelik kendisinin dediği gbi 'şakayla karışık' bi şekilde izah etmiş durumu...

Bu hocalar bizi bunalıma soktu valla :27:

bence hocalara pek güvenmeyin

suanda bile tvlerde taninmis hocalar cikiyor konustuklari yasantilari hicte hoca degil

yani yapmayin..

aklima hep 90li yillarda söz fatoda vardi o gelir

fatma girik böyle muska yapayim derken kadina cinsel anlamda yaklasmaya calisirken basti tükürmüstü

iyi de yapmisti

Arkadaşlar kimse üstüne alınmasın, genel konuşuyorum...Berceste'yi aylardır tanıyorum, çok muhabbetimiz oldu nasıl biri olduğunu biliyorum.. O yüzden kız bi konu açıp yardım istemiş, kalkıp yadırgamıyalım lütfen..Burda ne konular görüyoruz dimi??? Üstelik kendisinin dediği gbi 'şakayla karışık' bi şekilde izah etmiş durumu...

Oh sağol canım yaw :)

Biri çıkıp da inanmayın böyle şeylere dert etmeyin olur olur inşallah en kısa zamanda olur filan desin :27:

Anne olma şansı azalacak diye de üzülüyoruz hani 35ten sonra zorlaşıyor ya

bence hocalara pek güvenmeyin

suanda bile tvlerde taninmis hocalar cikiyor konustuklari yasantilari hicte hoca degil

yani yapmayin..

aklima hep 90li yillarda söz fatoda vardi o gelir

fatma girik böyle muska yapayim derken kadina cinsel anlamda yaklasmaya calisirken basti tükürmüstü

iyi de yapmisti

Ben zaten pek inanmıyorum demiştim

Bizim sülalenin kızlarının basiretini bağlamışlar açamadık gitti :27:

Çöpçatanlığı seviyorum galiba :27:

:)

Canım ben ömrümde hocaya filan gitmedim

Ayrıca biri şuraya git dese öylece gidecek kadar salak mıyız sence?

Herkese güvenilmeyeceğini elbet biz de biliyoruz

estagfrullah salak demek haddime degil..

ama tanisma isine nasil güveniyorsunuz yani akrabasi,kardesi,vs vs olan kisilerden var deseler

yani ne olacak...salaklik olamyabilir ama sacmalik var yani

surada bakici arayanlara bile yapma etme deniliyor

sen es adayi yada hoca diyorsun..

Allaha birakmak gerek

Oh sağol canım yaw :)

Biri çıkıp da inanmayın böyle şeylere dert etmeyin olur olur inşallah en kısa zamanda olur filan desin :27:

Anne olma şansı azalacak diye de üzülüyoruz hani 35ten sonra zorlaşıyor ya

Ne demek canım benim :) Evet sürekli üzgünler 'hayatımızda bişey olmadı, yarın yaşlansak kim bize bakıcak, kimin umrundayız, hep böyle mi olucak' sözleri üzüyo insanı... :(

benım kuzenımın görümceleri var ıkıtane nasıl güzel kızlar cidden güzeller bide becerıklıler konuşmlarıda çok guzel ve gelin olarak idealler yanı ben evlenmeden önce onların hal ve hareketlerını ızlerdım sonra kendıme bakardım bunlar böyleyken evlenemedıyse ben kesın evde kalırım derdim 18 yasım bıtmeden evlendım onlarsa hala bekar 40 yasını aştılar kısmette varsa gelir şamdan yemende kısmette yok ne gelir elden

estagfrullah salak demek haddime degil..

ama tanisma isine nasil güveniyorsunuz yani akrabasi,kardesi,vs vs olan kisilerden var deseler

yani ne olacak...salaklik olamyabilir ama sacmalik var yani

surada bakici arayanlara bile yapma etme deniliyor

sen es adayi yada hoca diyorsun..

Allaha birakmak gerek

Ben hoca arıyorum demedimmmmm....

Aklıma da hiç gelmedi

Hocaya değil duaya inanırım

Büyü vs ile ilgili konuşmak yasaktır o konularla ilgili msj atmak isteyen olursa atsın dedim

Hoca arıyorum hocaya gideceğiz demedim

Son düzenleme:
benım kuzenımın görümceleri var ıkıtane nasıl güzel kızlar cidden güzeller bide becerıklıler konuşmlarıda çok guzel ve gelin olarak idealler yanı ben evlenmeden önce onların hal ve hareketlerını ızlerdım sonra kendıme bakardım bunlar böyleyken evlenemedıyse ben kesın evde kalırım derdim 18 yasım bıtmeden evlendım onlarsa hala bekar 40 yasını aştılar kısmette varsa gelir şamdan yemende kısmette yok ne gelir elden

Bu sözü çok seviyorum ''kısmetinde ise gelir şamdan yemende kısmetinde değilse ne gelir elden''

Ne demek canım benim :) Evet sürekli üzgünler 'hayatımızda bişey olmadı, yarın yaşlansak kim bize bakıcak, kimin umrundayız, hep böyle mi olucak' sözleri üzüyo insanı... :(

Birileri evlenince, gelinlik giyince, bebek sahibi olunca üzülüyorlar..

Ben hoca arıyorum demedimmmmm....

Aklıma da hiç gelmedi

Hocaya değil duaya inanırım

Büyü vs ile ilgili konuşmak yasaktır o konularla ilgili msj atmak isteyen olursa atsın dedim

Hoca arıyorum hocaya gideceğiz demedim

hoca ariyorum demedin ama büyüle ilgili ne gibi sohbet olabilir ki

anlamiyorum gercekten..burdakiler büyü mü bozacak ya gercekten cok degisik bir konu,

birde ben ne azarlama modunda nede asagilayci sekilde yazdim ama

sen ilk konunun seyi bile degistirmissin yok ben salak degilim kavga mi istiyorsunuz

bence kalidramacaksan acmayacaktin hakaret varsa bildirirsin yoksa aba altindan sopa göstermezsin..

ne istedigin sekilde cvp verilmeyince hemen kavga mi cikaracaksin cocukluk bu

hoca ariyorum demedin ama büyüle ilgili ne gibi sohbet olabilir ki

anlamiyorum gercekten..burdakiler büyü mü bozacak ya gercekten cok degisik bir konu,

birde ben ne azarlama modunda nede asagilayci sekilde yazdim ama

sen ilk konunun seyi bile degistirmissin yok ben salak degilim kavga mi istiyorsunuz

bence kalidramacaksan acmayacaktin hakaret varsa bildirirsin yoksa aba altindan sopa göstermezsin..

ne istedigin sekilde cvp verilmeyince hemen kavga mi cikaracaksin cocukluk bu

Ben ne yazarsam sonunda hep :27: bu ifadeyi koyuyorum kavga amacım yok ki

BuzlarUlkesi bana neden böyle davranıyosun?

Sen beni tanımadın mı?

Uzun süreli ilişkisi olup da evliliğe henüz adım atmamış olanlar topiğinden?

Son düzenleme:
Ben ne yazarsam sonunda hep :27: bu ifadeyi koyuyorum kavga amacım yok ki

BuzlarUlkesi bana neden böyle davranıyosun?

Sen beni tanımadın mı?

Uzun süreli ilişkisi olup da evliliğe henüz adım atmamış olanlar topiğinden?

sana bir sekilde davranmak degilde amacim

ben kimseye salak demem yani diyemem utanirim derimde icimden

ama sana demedim sen demissim gibi algiladin,

sonra bana yazdigin cevapta sert anlamdim bende

yazi dilinden sanirim

ben gercekten konuyu okurken isme bakmadim

ama yinede düsüncem hic yazmamis ol bence bu konuyu

Allaha birakip tevekkül etmek gerek, benim ablmada 30 yasinda bekar cokta kismet dedigmiz seyden cikti ama olmadi

illaki vardir bir kismeti varsa cikar gelir,hic baska seyleri düsünüp kalpleri bozmamak gerek..

Gidip derdinizi anlatsanız "Kızım büyü falan yok, dolayısıyla yapabileceğim bir şey de yok, koca kadın olmuşsun, çık biraz sosyalleş, yeni insanlarla tanış, bunu da mı ben anlatayım?" diyecek bir hoca var mıdır acaba?

Gidip derdinizi anlatsanız "Kızım büyü falan yok, dolayısıyla yapabileceğim bir şey de yok, koca kadın olmuşsun, çık biraz sosyalleş, yeni insanlarla tanış, bunu da mı ben anlatayım?" diyecek bir hoca var mıdır acaba?

Aha işte öyle birisi olursa ona gidebiliriz hehehehe :27:

Gerçekten bu teklifimle yanlış anlaşılmak istemem de kapattır istersen bu konuyu.

Zaten yook şaka yaptım birini bulun derken dedin;

Eee diğer mevzu zaten külliyen saçmalık(özelden ne konuşacaksın büyü,hoca vs)

Ve sen istesende istemesen de yorumlar oraya doğru kayacak;sonra '' mune'' gelir ve malum son!

Kuzenin içinde doğru vakit doğru zaman gelmemiştir henüz.

Back
X