Benim Derdim Kuzenimle İlgili

Gerçekten bu teklifimle yanlış anlaşılmak istemem de kapattır istersen bu konuyu.

Zaten yook şaka yaptım birini bulun derken dedin;

Eee diğer mevzu zaten külliyen saçmalık(özelden ne konuşacaksın büyü,hoca vs)

Ve sen istesende istemesen de yorumlar oraya doğru kayacak;sonra '' mune'' gelir ve malum son!

Kuzenin içinde doğru vakit doğru zaman gelmemiştir henüz.

ben hiçbir şeyi sonradan söylemedim her şeyi baştan söyledim

Bu kk nın bana garezi var arkadaş ben konu açtığımda herkes bana kızıyor

Ama aynı konuyu başkası açınca herkes iyi konuşuyor

Yanlış anlamaya ne kadar müsaitsiniz

Sırf büyü kelimesini kullandım diye bu konu ile ilgili bişey diyecek olan özelden yazsın dedim (yasaktır diye)

Hoca ne alaka benim bu söylediğimde ben size bana bi büyü bozdurcak hoca özelden söyleyin mi dedim?

Kısmetin nereden geleceği belli olmaz bekar erkek var mı tanıdığınız :) dedim ve hep :27: ifadesi kullandım

Benim derdim kuzenimin evlenememesi bi dua edin bi tavsiye verin çok mu zor?

Son düzenleme:
Kıyamam ya bende hep korkuyorum 21 yaşındayım ama ya evlenemezsem diye nedense. İnşallah tez zamanda Allah en hayırlısını çıkartır karşısına evlenir nur topu gibi de bir oğlu olur :)

Kuzenin girdigi sosyal ortamlari artirabilir. Mesela kursuydu, dugun dernekti gibi. Yakin oturuyorsan sen de eslik et, birlikte aktivite, hobiler filan yapin. Gorup de etkilenerek karsina biri ciksa daha iyi olur. Insallah hersey gonlunce olsun kuzeninin.

Evlenmek ,yuva kurmak herkesin isteği ama hayırlısını istemeli hakkımızda belki evlenmemek hayırlıdır , erken evlenmek hayırlıdır bilemeyiz. Öyle evlilikler var ki insan ömrünü bekar geçirmeyi yüzbin kere tercih eder.
Evde kaldım , yaşıtlarımın çocukları okula başladı gibi nedenlerde ilk karşına çıkanla evlenmek hatasına çevre etkisiyle düşüyoruz. Sonuç mutsuz evlilik ne yaptım ben .
Tıkayalım kulaklarımızı hayatımızı başkaları yüzünden karartmayalım.
Evlilik önemli ama ben evlilikten önemliyim.

Arkadaşım yanlış anlamayın da madem sanaldan sevgili/eş arıyorsunuz kuzeninize de neden bu kulübe konu açıyorsunuz?
Bu konunun kapanacağını bilmiyor musunuz burada Allah aşkına?
Gidin arkadaşlık/evlilik sitelerinde profil doldurun.

Heee büyülerle ilgili mesaj alışverişi talebinizde konunuzun kapanmayacağını düşündünüz yani?
Bakın bekar kuzeninizin üzüntüsünü dert etmenizi anlarım ama kadın forumundan eş aramanız ve büyü istekleriniz garip bence.

Ben de böyle düşünüyorum. Hoca aramıyoruz diyorsun ama özelden büyü vs. yazışırız diyorsun.

Herkese güvenilmez diyorsun,gelip burada böyle bir konu açıyorsun.:44:

Çelişkilerle dolusun.

Oturmakla,beklemekle olmaz bu işler.

Sosyalleşsin,kursa falan yazılsın ne bileyim.:ssz:

Şaka mı yapıyorsunuz?
Dalga geçiyorsunuz ya da?
Büyüyle kısmet açtırmayı duydum duymasına...
KK dan kısmet aramak da neyin nesi?

Büyü, hoca vs.vs. konularını dile getirmek yasaktır...

Back
X