• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim neden bitmiyor

Bak smdi yalanda bi ihanettir bunu unutma.. ve karakter kişilk bozukluğudur. Smdi al parayı sen yönet adama harclık ver desekte bu adamla ciddi skntılarınız var bunlada çözülcek bi mesele değil üstüne hergün katlanarak artan probleriniz var.. biz sana soralım sence ne yapmalısın aynı durumda ben olsam ne yapmamı önerirdin?

Bak smdi yalanda bi ihanettir bunu unutma.. ve karakter kişilk bozukluğudur. Smdi al parayı sen yönet adama harclık ver desekte bu adamla ciddi skntılarınız var bunlada çözülcek bi mesele değil üstüne hergün katlanarak artan probleriniz var.. biz sana soralım sence ne yapmalısın aynı durumda ben olsam ne yapmamı önerirdin?
Bosanmam gerekiyor. Artik zamani geldi

Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi.

En sonunda ben patladim ucundan. Kirip dokmek zorunda kaldim.

Ne bosanmasi ayol tencere kapak gibi mukemmel bir çiftsiniz. Acirim o evde buyuyecek gariban bebege acirim. Timarhane gibi bir yer.

Back
X