Üniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
Tedavi olmalisin.Hosuma gidiyor da
Hoş geldin takı tasarımcısı sema.çoktandır yoktun. Sevgili buldun sandımÜniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
Sevgili bulması için mi? Kockoca rektörden bu istenir mi yawRica mi etsek rektörden acaba
Uzaktan eğitim istemiyormuş ya o yüzden calcicanSevgili bulması için mi? Kockoca rektörden bu istenir mi yaw
Senin tek derdin var üni. yiyelim içelim gezelim. Özgür ortam aileden uzak daha ne olsun . Ama o kafayı çok duvarlara vuracaksın. Uzaktan eğitimi öyle de yaparsın ki ama işine gelmiyor . Millet kalacak yer bulamıyor senin derdine bak hey Allah ımÜniversitemde 1-2 ders uzaktan eğitim olacak uzaktan eğitimi dert ediyorum yapamıyorum yüz yüze üniversite istiyorum nasıl olacak ? Birde demin odamdayken her kişiye SMS attım canım sıkıldı içim sıkıldı çok içimi dokmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?