• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

kapıyı kitlemek nedir kocaman adam?yalnız kalmak istiyorsa kalsın tamam da kapının kitlenmesine anlam veremedim ben. Kapıyı kitleyecek kadar bunaldıysa şayet,hayat çekilmez hale gelmiştir demek,erkek olsun da boşanalım senle mutlu değilim desin mad

Canım inan eşimi çok seviyorum ama işin gereği bazen geç çıkar bazen erken gelir valla gitse de rahatlasam derm. 😀 misal yazmayı çok severim odama girip yazarım okurum. Çocuğu alır başka odada güler eğleniriz. Beni görmeyince dolaşır evde nerdesin der. Pat diye çıkarım kahve derim olur dedi mi bitti yap içelim derim. Gündüz takılırım şuraya gidicem diye msj atarım. Kendime odaklıyım ama günümün bir kısmını ona ayırmışım. Film sever film aç izleyelim derim masa kurarız. Bu her zaman değil tabi. Kendine ciddi derece odaklan o seni özlesin peşinden koşsun diye değil. Eski haline dön seni o arzulasın. Misal çslımıyorsun sanırım işsizlik beni boğdu ben biraz ailemin yanına gideyim kafa dinleyelim de. Herşeyi sil baştan yapın.

Canım malesef şöyle ki ailem benim çok yakınımda 10 dk aramız. Haftada bir falan görüşüyoruz. Onun dışında spora gidiyorum çok nadir arkadaşlarımla buşuyorjm çünkü hepsi çocuklu hep bir yoğunlar. Biz de eşimle film izliyoruz dizi izliyoruz birlikte ama bunlardan da sıkıldı sanırım. Aslında bence eşimin işe dönmesi gerek çünkü hareketli biri evde aşırı sıkılıyor çok nadir işe gittiği zaman 2 3 ayda bir olsa bile geldiğinde beni özlemiş olurdu ama ikimiz de hep evdeyiz ben değil ama bu durumdan memnun seğil anlattığım arkadaşlarımdan eşim eve gelmedi oh kafamı dinledim diyende var mesela ya da sürekli dipdibe olmak çok sıkıcı diyen ama ben de tam tersi şey diye düşünüyordum ne güzel evde canım sıkılmıyor tek değilim ama onun bu kadar sıkıldığını görmemişim. Ama burdaki herkes sağolsun kendime yönelmeyi deneyeceğim. Evliliğe eşime çok fazla kaptırmışım kendimi ama döngüyü kıracağım kendime odaklanacağım kendimi daha çok seveceğim 🙏🏼

Bu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
Bi de bayıl istersen feriha ne demiş kadın sana ? Sen çözüm aramıyosun sen hep beraber sana ah canım vah canım öyle mii dememizi istiyorsun daha 1. Sayfa dolmadan buradakilere bile sarmışsın e şimdi insan ister istemez adama hak veriyor siz hassas birisiniz diye tüm dünya size ayak uydurmayacak eşiniz de dahil sizin nasıl hassas noktalarınız varsa adamın da var demek ki
Kim olursa olsun deli divane aşk olsun nazı 3 gün çekilir 5 gün çekilir 6 gün kimse eylemez sizi insanlara çatmak yerine yapılan eleştirilere biraz kulak verin

Canım geç bir saatti ve ağladığım için o şekilde araba kullanmak istemedim bir de daha önce böyle bir şey duymadıkları için benden karşılarına birden o şekilde çıkmak istemedim beni alın demek aslında ben geliyorum haberiniz olsun şaşırmayın diye önden haber vermek gibi de bir anlamda
Yok o şey demek gelin beni ikna edin eşimle aramı yapın bunun türkçesi bu 10 kişiye sorun 8 i için bu gerçek manada yorucusunuz

Bu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
İyi de kadın haklı gibi durmuyorsa da destek verilmeli mi?

Karşılıklı yıratmışsınız birbirinizi belli ama çok aşık bana diye düşünen kadın çoğunlukla suyunu çıkarıyor bu işin ve davranışlarıyla erkeği uzaklaştırıyor.Çözülemeyecek sorununuz yok bence.Evlilik biraz sabır biraz sakinlik biraz özveri ister.Kavga ettik hadi boşanalım da hoş değil.Her problem de kaçıp gidilmez ki!

Bence çalışmadığınız için ve kocanız da hep evde olduğu için biraz darlamış olabilirsiniz. Ya da kocanızın bir sorunu var ya da ilgi alanları değişti. Döngüyü değiştirmek için ve asıl sorunu görebilmek için bakış açınızı değiştirmeniz lazım.

arkadaşım erkeklerle kadınların dinamiği farklıdır , onlar kadınlara göre daha sıkılgan . Benim eşim de sürekli ben emekli de olsam çalışırım dizinin dibinde oturamam der , sıkılırım ben öyle özlemem lazım der . Ben hiç bunu demesini sorun etmedim. Çünkü beni özlemesi merak etmesi işime gelir. Hele ki erkekler de biraz merak uyandırmak iyidir. Hayatının her anını ona ayırır ve sadece o odaklı yaşarsan maalesef erkekler sıkılıyor. Hele bi de bu süreçte üstüne gittiyseniz daha da uzaklaşır .

Evde de olsanız kendinize ayrı alanlar yaratabilirsiniz. Bırakın onu benim şu bu işim var diyip biraz uzaklaşın ya da çalışmıyorsunuz ama kendinize dışarda yapılacak günde birkaç saatinizi alacak bir hobi edinin .Hiç birşey bilmiyorsanız halk eğitim merkezlerinin kursları falan var güzellik üstüne falan onları deneyin iş bulana kadar aktivite olur sizede . Ailenize gidin , alışverişe gidin. Mesela bırakın bir akşam yemeğini tek yesin , yokluğunuzu görünce daha da kıymete binersiniz. Size de iyi gelir ayrıca .

Ona da kendinze de alan açın. İkinize de iyi gelecek . Adamı da çok fazla suçlamayın onu anladığınızı belli edin çözüm odaklı olduğunuzu görsün. Çok da naz nuz yapmayın :)))

Evde de böyle ota çöpe alınıp trip atıp surat asan birisiniz sanırım. Yorumda hiçbir şey yokki. Normal yorumlara aynı şeyi yazıp durmayın. Bir yola niyetin varsa kalk kendin topla eşyanı git sen eşya mısın niye ailen gelip alıyo bırakıyo seni? Ayrıca aile evine dönmek de işine gelmiyor gitmek istemiyorum oraya da diyorsun sadece şov amaçlı başka insanları da katıp durmayın konularınıza ciddi bir yola girmeye niyetiniz yoksa. Evin içinde 2 sene boyunca g*tle don gibi oturmak sıkar insanı tabi. Çıkın bir iş bulun (alakasız bir iş de olsa girebilirdiniz 2 yılda), hobi edinin kurslara gidin spora gidin.Çıkın evden bir ayrı durun. Böyle özlemez de kimse kimseyi, iletişim de biter zaten ne konuşucaksın bütün gün dip dibesin. Sürekli film dizi mi izlenir

Çok mantıklı teşekkür ederim yorumlarınıza deneyeceğim kesinlikle 🙏🏼
Evde surekli kalan iki insan birbirini yer ve bikar zaten sıkılmış birbirinize sarmışsıniz biraz birbirinizi ozleyin bir de sürekli negatiflik de yorar insani ya surat trip yapiyorsaniz yapmayın pozitif olun

nedenini bilmiyorumm malesef ama bekar hayatını özlediğini söylüyordu ara ara sabaha kadar oyun oynamayı falan
Evet, erkekler böyle olabiliyor maalesef. Bence siz de bir süre kendi hayatınıza odaklanın. Ayrı-ayrı zamanlar geçirin, tek yürüyüşe çıkın veya alışverişe gidin mesela, ya da arkadaş buluşmaları, bir etkinlik varsa, spor voleybol oyunları ve s. tek zaman geçirmeye başlayın. Yani siz de bekarlığınızı yaşayın oda arkadaşı gibi olarak. Bakın nasıl normale dönecek herşey. Bir tane psikolog var meşhur, evliliklerde böyle soğumalara dair çok güzel bir lafı var: ateş için hava lazım. Yani birşeyi yeniden alevlendirmek için boşluk, ara vermek lazım.
Umarım ikiniz de aranızdaki uyumu yeniden yakalarsınız.

Cabuk vazgecmek istiyorsun ortada anlttigina gore buyuk birsey yok. Fazla naz asik usandirir diye bir atasozu var bilirsin belki.

Benim eşim de çok temas seven, ilgi arsızı, üstelik biraz tripli biri ve ben de bireyselliğe önem veren biriyim, o yüzden eşinize hak veriyorum.
Eşimin beni böyle darladığı bir gün evden kaçıp bir mekanda saatlerce oturup, litrelerce bira içip 0 düşünce ile boooomboş etrafı izlemişliğim var mesela,
ben buna ihtiyaç duyuyorum, çoğu insanın da duyduğunu düşünüyorum, evliliğin sağlığı ve geleceği için eşlerimize biraz alan tanımamız gerekiyor bence, insan bazen gerçekten boğulup sıkılıyor dengeyi kurmak lazım, biz bu dengeyi öyle ya da böyle kurduk ama kuramasaydık ömrümün sonuna kadar sıkışıp kaldığım bir evliliği sürdürmezdim kesinlikle, eşinizi kendi haline bırakın bir süre ve iş arayışınıza devam edin. İş bulana kadar tek başınıza günü birlik ya da bir kaç günlük turlara katılın mesela, dans kursuna gidin, enstrüman çalmayı öğrenin, sosyal sorumluluk projelerine katılın, odağınızı biraz eşinizden çekip farklı alanlara yöneltmenizin hem size hem evliliğinize iyi geleceğini düşünüyorum.

Bakın siz şunu karıştırmayın birbirini seven isteyen fedakarlık yapan çiftler vardır
Lakin tek taraf çok uğraşmış ödün vermiş birçok konuda alttan almış ise bu insan kendi çizdiği profile aşıktır
Sizinle yaşamaya başlayıp tüm tutkular geçince sizi normal biri olduğunuzu görür hayal kırıklığı yaşar üzülür sıkılır
Siz o zihnindeki kişi değilsiniz
Toparlayabilir misiniz bilemiyorum
Ama karşınızdaki insan kendi tutkularına aşık biri bence

bu konuda çok aynı fikirdeyim. kafalarındaki ve ulaşamadıkları karakter bi anda ulaşılabilir halde geldiği için aşık oldukları profil değişmiş oluyor. dolayısıyla aşık oldukları profili kaybedip sıradan bir varlığa alışamıyorlar.

bunun sizin suçunuz olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. eşiniz mücadele seviyor. hırslı bir adam. ve bu sizi yorar. her zaman zor olmanız gerekiyor. sürekli taktik lazım. hiç bir zaman dilediğiniz gibi aşkını yaşayamazsınız.

ama bu boşanma sebebi midir sanmam.

Alıntı yapınca üyenin adı soyadı otomatik geliyor, alıntı yapmayacak mıyız artık?

Sanırım izah edemedim. Üyenin adı soyadı otomatik gelmiyor gelen sadece üye adı. Bu üyenin üye adı = adısoyadı olduğu için KVKK gereği yardımcı olduk.

Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
Aldatıyor.

Ayrıca nerede bir kadının peşinden çok koşan adam hikayesi okusam o evlilik bir türlü mutlu gitmiyor. Garip bir durum. Adam istediğini elde etmiş, şimdi başka aksiyonlar arıyor gibi geldi bana

Benim eşimde evlenince değişti ben hiç ama hiç bişey yapmadım asla kabga eden dır dır eden biri değilim hatta çok relax bir tipimdir ama ona rağmen herşey değişti. O değişince bende değiştim derken olmadığını anladım boşandım diyeceğim bu kadar...

Back
X