• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar boşanmak istiyorum çok mutsuzum

Benim eşimde evlenince değişti ben hiç ama hiç bişey yapmadım asla kabga eden dır dır eden biri değilim hatta çok relax bir tipimdir ama ona rağmen herşey değişti. O değişince bende değiştim derken olmadığını anladım boşandım diyeceğim bu kadar...

Siz peki çalışmıyormuydunuz ev durumunu ne yaptınız çok pahalı kiralar ve iş bulmam gerekiyor benim

Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
2 kişi sürekli ara vermeden aynı evde ve ne kadar süreceği belli değil.ben olsam ben de bu hâle gelirdim.kursa, mursa, derneğe falan filan yazilin.zaten açık açık söylemiş adam.insan kendinden bile bunalır ha.benim de bu tarz durumlarda gözüm kimseyi görmüyor valla.bütün gün evden çıkmadan yanında birisiyle yaşamak bence insan doğasına uygun değil.ya da o evden çalışmaktan vazgeçecek imkanı varsa.ya da gitsin kafede, kütüphanede falan çalışsın böyle olmaz.

Son düzenleme:
Ailenizin evine onlar sizi almadan gidemiyor musunuz? Eşya gibi bahsetmişsiniz kendinizden. geri bırakma falan.
Onun dışında çok sevmemiş olabilirsiniz eşinizi sadece o istedi diye evlenmiş gibisiniz. Belki de çok değişmemiştir. Sadece rutine dönmüştür adam. Ama siz onunla sadece sizinle çok ilgilendi diye evlendiyseniz rutin sizi sıkmış gibi duruyor. Normalde aynı evde yaşamaya başlayınca herkes değişir zaten. Hepimiz normal hayatlarımıza döneriz. Bireysel alanlar da yaratırız birbirimize. Sizin sorununuz ne tam analiz edebiliyor musunuz?

Malesef eşimle 2 yıla yakın bir süredir evliyiz klişe olacak belki ama başlarda her şey harikaydı eşim kaç yıl peşimde koştu teklif etti kabul etmedim aynı iş yerinde çalışıyorduk arkadaş olarak kalmak istedim ve hiç pes etmedi sempatik biriydi zaten ve bir süre sonra ben de ondan hoşlandım bir dediğimi iki etmeyen biriydi ve hep bana çok aşık olduğunu söylüyordu. Evlenmek istedi kabul ettim. Evlenmek için çok fedakarlıklar yaptı iş değiştirdi benim maaşımın 5 6 katı fazla aldığı için bütün evi çeyizine kadar o aldı. Ama evlendikten sonra 1 yıl bile geçmeden malesef eşim değişti. Zamanla ilgisi sevgisi tahammülü azaldı. Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi sürekli birlikteyiz sıkıldım demeye başladı evden çalışıyor ikimizde sürekli evdeyiz genelde spor vs arada arkdaş buluşmaları dışında. Bir kavganızda aileme alın beni dedim ama onlar beni alıp eve geri bıraktılar eşimle konuşma bahanesiyle.Malesef işten çıkartıldım uzun bir süre oldu ve iş bulamıyorum aile evine dönmek istemiyorum rahat da edemem artık alıştım çünkü kendi düzenime eşim odasından hiç çıkmadı bütün gün bir kere gittim kapıyı kilitlemiş yalnız kalalıö dedi. Kafam çok dolu karışık yazmış olabiliriö belki ama dertleşmeye çok ihtiyacım varı
Kendinizden niye bir eşya gibi bahsediyorsunuz? Ailenize beni alın demişsiniz onlar da sizi geri eve bırakmışlar.çok komiksiniz.

Yalnız kalmak istiyorum diye kendini odaya kilitleyen bir adamla evlilik zaten yürümez, bazı insanlar böyledir, sizi elde ettikten sonra değişmiş. Ayran gönüllü mü ne deniyor böylelerine.
Kadın çalışmıyor adam evden çalışıyor.aylardır belki de yıl olmuştur böyleler.her normal insan bu hâle gelir bence.zaten fazla dipdibeyiz bunaldım demiş.adamın hatalı olduğu nokta şu:eee mâdem bu kadar bunaldın bu durumdan sabah kalk git kafede, kütüphanede bir yerlerde çalış.ya da oyununu oyna.eşini özle.

Kadın çalışmıyor adam evden çalışıyor.aylardır belki de yıl olmuştur böyleler.her normal insan bu hâle gelir bence.zaten fazla dipdibeyiz bunaldım demiş.adamın hatalı olduğu nokta şu:eee mâdem bu kadar bunaldın bu durumdan sabah kalk git kafede, kütüphanede bir yerlerde çalış.ya da oyununu oyna.eşini özle.
Kendini odaya kitlemek hiç normal bir davranış değil Ferhans, madem o kadar bıktı insan gibi alıp karşısına konuşabilir. Ergen gibi davranıyor, böyle saçma sapan hareketler yapan birine saygı duyulmaz.

10+ yıldır kurumsalda çalıştım yönetici pozisyonundayım ona rağmen daha düşük pozisyonlara başvuruyorum ama onlarda daha üst seviye istemiyorlar uzmanı olduğum alanda da çok az iş imkanı var malesef yoksa çalışmayı çok istiyorum ve bir çok farklı ilanı deniyorum ama kısmet midir nedir bu işler yok malesrf
Bu kadar is tecrubesi ile evlendiginize gore yaslariniz kucuk degil demektir.
Esinizin sadakatinden supheniz yoktur umarim

nedenini bilmiyorumm malesef ama bekar hayatını özlediğini söylüyordu ara ara sabaha kadar oyun oynamayı falan

Suan neden oyun oynayamiyor? Bu kadar basit zevklerim bile evliyken kisitlansa ben de darlanirdim. Bu kadar isteyen bi adami biktirmiş olabilir misiniz? Genelde bazi kadinlar ilgiyi fazla bulunca tripleri nazlari arşa cikartiyor.
Mesela bu şekilde.
Eskiden bir trip atsam türlü şebeklikler yapıp beni güldüren adam gitti normal konuşmama bile katlanamayan bir adam geldi

Bu adam baska biriyle birlikte degilse fena halde biktirmişsiniz nasilsa seviliyorum diye sonu boyle oluyor ve dönüşü zor.

Siz peki çalışmıyormuydunuz ev durumunu ne yaptınız çok pahalı kiralar ve iş bulmam gerekiyor benim
Şöyle diyeyim meslek sahibiyim kamuda iyi bir pozisyondayım, evim arabam var maaşım iyi. Adamın bana verebileceği aşk, sevgi, cinsellikti veremedi yapacak bişey yok olayı çok fazla uzatmadım boşandım

2 kişi sürekli ara vermeden aynı evde ve ne kadar süreceği belli değil.ben olsam ben de bu hâle gelirdim.kursa, mursa, derneğe falan filan yazilin.zaten açık açık söylemiş adam.insan kendinden bile bunalır ha.benim de bu tarz durumlarda gözüm kimseyi görmüyor valla.bütün gün evden çıkmadan yanında birisiyle yaşamak bence insan doğasına uygun değil.ya da o evden çalışmaktan vazgeçecek imkanı varsa.ya da gitsin kafede, kütüphanede falan çalışsın böyle olmaz.

Ayni evde durmak bunlara yol açmaz bence, biz eşimle coook fazla durduk dipdibe hatta tatillerimiz, arkadas buluşmalarimiz bile hep birliktedir yani ayri yapmayiz. Eşim evden de calisti ve ben de calismiyordum devamli birlikteydik en güzel zamanlarimizdi. 😄
Amma AYNI evde AYRI vakit gecirmeyi bilmek lazim. Insanlar kendilerine vakit ayirmak icin illa esini evden gondermeye calisiyor mesela forumda cok gordum. Bizde o yok. Esim evdeyken de oyunumu oynarim yapmak istedigim baska seyleri yaparim kendi basima, eşim de saatlerce kod yazar bazen gidip birbirimizin başina ekşimeyiz. Arada laf atariz gecerken öperiz budur rahatsiz etmeyiz.

Burda bile bir ara şey vardi eşinle ilgilenmek yerine forumdasin demek ki mutsuzsun diye millet birbirine laf giydiriyodu. Eş evdeyken başka biseyle ugrasmak mutsuzluk alameti saniliyor cogu kadin tarafindan illa agzinin içine girmeli evde olunca. Sonra da yok nefes almak icin ayri tatil lazim, yok kafe arkadas...
Zaten herkes evde birbirine alan açsa kimse bogulup kendini nefes almaya disari atmaz veya esini evden göndermeye calişmaz.

Suan neden oyun oynayamiyor? Bu kadar basit zevklerim bile evliyken kisitlansa ben de darlanirdim. Bu kadar isteyen bi adami biktirmiş olabilir misiniz? Genelde bazi kadinlar ilgiyi fazla bulunca tripleri nazlari arşa cikartiyor.
Mesela bu şekilde.

Bu adam baska biriyle birlikte degilse fena halde biktirmişsiniz nasilsa seviliyorum diye sonu boyle oluyor ve dönüşü zor.
Aynen ben de okudum o yorumu şimdi. Benimki de oynar hatta yeni oyun çıktı mı yıllık izin alır bitirene kadar oyuma gömülür😂 ben de onun asla ilgisini çekmeyen işlerime gömülürüm/giderim . Bunlar kısıtlanırsa sırf evlenildi diye ben de bunalırım daralırım bence

Bu nasıl bir üslup böyle ? Sizin bu durumunuza alışmışlar derken? Sizin gibi kalbi kötü düşene bir tekmede ben atarım diyen kadınlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Kadın kadının yurdu olmalı destek vermeli birbirine
Ya hu adam durup dururken değişmez. Olay ne zamam nerde patlak verdi onu soruyoruz?

Olabilir ben bir de temas çok seven biriyim sürekli yanyana olmaktan sıkılmıyordum bir çok arkadaşım şaşırıyordu mesela sanırım o da bu durumdan sıkılmış olabilir ama yine de yalnız kalmak için bütün gün odadan çıkmamasını normal karşılayamıyorum
Adam sıkılmış konu sahibi..

Bunun mutlaka bir sebebi vardır ve siz ne yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz..

Birbirini severek normal bir ilişki yaşayan çiftler bu şekilde birbirinden sıkılmaz hele erkekler var ya hatununu asla rahat bırakmaz. Hele ki yeni evlilikte.

Ne yaptın kocana konu sahibi neden kendisini odalara kapatıyor?

Aynen ben de okudum o yorumu şimdi. Benimki de oynar hatta yeni oyun çıktı mı yıllık izin alır bitirene kadar oyuma gömülür😂 ben de onun asla ilgisini çekmeyen işlerime gömülürüm/giderim . Bunlar kısıtlanırsa sırf evlenildi diye ben de bunalırım daralırım bence

Öyle değil işte sürekli oynuyor işi de rahat bütün gün ps bitse telefonla oynuyor

Adam sıkılmış konu sahibi..

Bunun mutlaka bir sebebi vardır ve siz ne yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz..

Birbirini severek normal bir ilişki yaşayan çiftler bu şekilde birbirinden sıkılmaz hele erkekler var ya hatununu asla rahat bırakmaz. Hele ki yeni evlilikte.

Valla sıkıldı ama benle alakası olduğunu sanmıyorum bugün de daha da emim oldum işi de rahat bütün gün ya telefonla ya ps la oynuyor normal 3 5 saat oynayan biri değil bekar hayatını özlemiş

Back
X