- Konu Sahibi korlumerve
-
merhaba,oğlunuz kaç yaşında,neden yurt dışında?
Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn
canım yaşadıklarına çok üzüldüm..biraz metanetli davran lütfen
Not:Yazdıkların çok zor okunuyor lütfen Türkçe'ye biraz daha dikkat canım.
canınıza kıymayı hiç düşünmeyin bence.kara gün kararıp kalmaz derler.uzaklaştığınız adamdan niye bebek istiyorsunuz ki
Esimi aslinda sewiyorum ama bu azarlamalari beni bitiriyor
Ben ewden tek cikamam ve cama cikamam....bu zamanda kaldimi diyceksiniz ama beni bu kadar sahiplenmesi bana iyi geliyor sanirim :/Bir işe girip çalışsanız, hem birikiminiz olur, eşiniz güçlü olduğunuzu bilir
hareketlerine dikkat eder belki.
Çalışmanıza izin vermiyor mu?
Terk etmek canına kıymaktan daha mantıklı değil mi?
annen nerde
görüşüyor musunuz
Ben ewden tek cikamam ve cama cikamam....bu zamanda kaldimi diyceksiniz ama beni bu kadar sahiplenmesi bana iyi geliyor sanirim :/
Esimi aslinda sewiyorum ama bu azarlamalari beni bitiriyor
Ben ewden tek cikamam ve cama cikamam....bu zamanda kaldimi diyceksiniz ama beni bu kadar sahiplenmesi bana iyi geliyor sanirim :/
Ben bu konuyada inanmadim kusura bakmayin...
Allahım bu öz babanın çocuğuna tecavüz olaylarını duyduğumda mahfoluyorum Allahım kimselere yaşatmasın çok geçmiş olsun ama bu sıkıntılar içinde çocuk yapmak istemenizi şöyle anlıyorum uğraş istiyosunuz sevgi eksikliğinizi bebekle gidermek istiyosunuz ama sağlıklı bi evlilik değilse bu ikinci bir çocuk hasreti çekmeye dayanabilirmisiniz? bunu sorun önce kendinize sonra eşinizle olan sorunlarınızı konuşarak gidermeye çalışın en önemlisi kendi ayaklarınız üzerinde durun ne yapın ne edin meslek edinin sonra bu yürüyecek bi evlilikse çocuk düşünün yazık günah sizde ayrı ailelerde büyümüşsünüz zaten çocuğunuzun biri sizden ayrıymış ikincisinede aynı şey olucaksa bu sizin vebaliniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?