- Konu Sahibi korlumerve
-
Eşinden psikolojik şiddet ve dışarı çıkma yasağı dışında gördüğün neler var ?
İlk zamanlar inanilmaz siddet godum bogazim sisti dislerim kirildi 3 gun corba ve cay ictim bir kez gitmek istedim artik dovmuyor ama bu ara pek sinirli eger boyle bir seye kalkisirsa giderim...
Eşini boşver
Sen ondan ayrılsan daha mutlu olabilirsin di mi ?
Boşan, o dükkanda veya başka bir işte
Konaklama ihtiyacı sebebiyle hatta bir evin mutfağında filan çalışıp müştemilatta kalabilirsin
Eşin seni sahipsiz sanıyor, kimsesizlerin sahibi Allah'tır
Yeter ki iste her türlü kurtulabilirsin bu durumdan
Psikolojik şiddet, azarlama vs. kolay şey değil dozu da artacak. Böyle yaşlanmayı kimse istemez
Çok üzüldüm
O esna da darp raporu al olur mu
Lütfen kendini daha fazla ezdirme
Bu dünyaya bir kere geliyorsun, bir psikopatla heba etmeye değer mi
Sen çok güçlü bir kadınsın aslında
O kadar şeye rağmen hala böyle sakin kalabilmen bile mucize
Daha çok gençsin
Hayata yeni başladığını farzet
Herşeyin üstüne yeni bir beyaz sayfa aç
Seni üzen kim veya kimler varsa hayatından çıkar
Esimden ayrilirsam istanbulu terk etmeliyim yoksa hep korku kalir icimde burdami acaba diye fikirlerin icin sagol dusunsem iyi olur artik
Ensest yuzunden yiprandim diye anne olma hakkimi kayipmi etmis oluyorum bnde bnu Anlamiyorum bu yasadiklarim benim sucum degil dunyada ayrilan milyonlarca aile var ayrilan hic kimse cocuk yapmasinmi yani sagolun super moral bunlar ama sunu diyebilirim ALLAH KİNaYANLARA DAHİ YASATMASİN BU OLAYLARİ buraya dert diye yqzdiginiz seyleri ben keske her gun yasaydim da bunlari yasamasaydim
Kardeşin, teyzen, halan vs. başka memlekette veya sana destek olacak hiç mi akraban yok
Kadn siginma evinde ensest davam acildgi zamanlar kaldim guven acisindan acaba diyorum esim tedavi olsa inanin hayat duzenimi bozmaktan yoruldum....Sakın çocuk yapma sakın
Yaşın çok genç
Çok kötü şeyler yaşamışsın, sağlıklı düşünemiyorsun
Kadın sığınma evlerine gidebilirsin
Biraz toparlanınca yeni bir hayat kurabilirsin
Dişlerin kırılana kadar seni döven bir adamın sonu yok
Yardıma ihtiyacın var
Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn
Kadn siginma evinde ensest davam acildgi zamanlar kaldim guven acisindan acaba diyorum esim tedavi olsa inanin hayat duzenimi bozmaktan yoruldum....
arkadaşım bebek için güçlü olman gerekir madi manevi..eşinin babaannesei rahmetli olursa eşine maaş kalmıyor biliyorsun,çalışmıyor sen çalışmıyorsun..bebeğin gerksinimleri fazla maddi manevi onu kavrayabilecekmisin...
baba dediğin canlıyla yaşadıklarına üzüldüm Allah ım korusun herkesi böyle pisliklerden.
anlamadığım şey kocannem seviyorum demişsin, dengesiz olduğunu söylemişsin,beni azarlıyor vs demişsin, sonra uzaklaştım ama çocuk istiyorum ondan demişsin, bence sen ne hissettiğini ne düşündüğünü bilmiyosun. evı geçindiren babaannesi, ne kadar düzenli bi hayat bu bılemıyorum ve bu hayatın içine bir de günahsız bır meleği sokacaksın. yazık edersin o yavruya. bence kendi zihnini toparlamalısın önce.
canıma kıymak istiyorum diyorsun bır de bu hıç sağlıklı bır insanın kuracağı bır cümle değil cok özür diliyorum ama bunu söylemek zorundayım.
böyle bir durumun içindeyken çocuk düşünmenize anlam veremiyorum.
Ensest yuzunden yiprandim diye anne olma hakkimi kayipmi etmis oluyorum bnde bnu Anlamiyorum bu yasadiklarim benim sucum degil dunyada ayrilan milyonlarca aile var ayrilan hic kimse cocuk yapmasinmi yani sagolun super moral bunlar ama sunu diyebilirim ALLAH KİNaYANLARA DAHİ YASATMASİN BU OLAYLARİ buraya dert diye yqzdiginiz seyleri ben keske her gun yasaydim da bunlari yasamasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?