- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
- Konu Sahibi korlumerve
-
Bunun adı sahiplenme mi oluyor?
Senin yaşama hakkını elinden alıyor, onun istediği hayatı yaşıyorsun.
Adına da sevgi, aşk koyuyor bu tipler.
O ne yapıyor dışarıda, sana ne kadar sadık.
Bilebilir misin?
Bir haltlar karıştırsa bile bu şartlarda yıllarca uyutur seni.
Yapma, etme bu aşk değil.
Sana iyi gelmiyor bu adam.. İyi gelseydi canına kıymayı düşünmezdin..
Diyorum ya canm marmara univ. Bana yatis verdi oz babadan o olayi yasadgim icin liman ariyorsun diyor pskiyatrim bilmiyorum bakalim bu aksam yada yarin konsmak istyorum bakalim esim ne dcek
Kusura bakmayin esim internete girdigimi bilmiyor gizli yaziyorum yasadigim enset ( aile ici tecavuz) yuzunden cok yiprandim yeni bir bebek istiyorum ama esimden sogumaya basladim cocuk gibi herseye azarliyor ne yapmamliyim...
Ensest yüzünden yıprandığınız için bebek mi istiyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum. Bu ne saçmalıktır? Bir çocuğun hayatını berbat etmişsiniz zaten, diğerinin de günahına girmeyin.
Umarım konuşmak etkili olur..
Senin tedavin eve kapanmak değil.
Eşinle bu yaşlarını, gezerek tozarak, hayata dokunarak geçirmen gerek..
Senin bu adamla sonun yok seni biryere gondermemesi ona olan bagimliligini arttiriyor.sevmiyorsun bagimlisin.sana deger verecek birini buldugun an yol veririsin inan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn
Bu nedir resmen neresine yorum yazacağımı şaşırdım.
Babanızın size yaşattığı çok korkunç inşallah yakalanır.
İlk evliliğinizden olan oğlunuza bir şekilde ulaşmaya çalışın, kaç yaşında?
Şimdiki eşiniz dengesiz, para da yok, hala neden tekrar çocuk istiyorsunuz?
Oncelikle slmlar....bnm yasim24 annem babam ayriydi ve babami 4 yasimdan 12 yasima kadar gormedim gorusmeye basladik cok mtlu oldum artik BabaM vardi ve bu adam...15 yasimda enset dedigimiz bir pis olayi yapti bana hala mahkemedeyiz ve yakalanamiyor...su an ewliyim ve ikinci ewliligim ilk ewliligmden oglum var yury dsinda horemiyorum su anki esim dengesiz ama cok sewiorum esim ben ve babanesi beraber yasioruz ewin butun gderlerine babanesi bakiyor diyeblirim inanin cok cikmazdayim esimden uzaklasmaya basladim ama bebek istyorum beni surekli cock gbi azarliyor cunku arkamda biri olmadigini biliyor canima kiymamak icin zor duruyorum yardm lutfennnn
Yaş 24
6 yaşında çocuk yani 18 de doğurmuş
17 de evlenmiş oluyor
tabi bu arada ikinci evlilik ne ara yapıldı
Mahkeme devam ama koca bilmiyor
Hiç inandırıcı değil ama gerçekse insanlığımdan utanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba
Yaşadıklarınız sebebiyle sağlıklı düşünemiyorsunuz
Babanıza bile güvenmemeniz gerektiğini çok acı bi şekilde öğrenmişsiniz
Bir çocuk yapmışsınız, göremiyorsunuz
Şimdi ki eşinizle evliliğinizin kötü gitmesine rağmen çocuk istemeniz hiç doğru değil, bebeğe yazık değil mi
Annenden bahsetmedin ? Annen ne yapıyor
Boşan, işe gir, annenle yaşa daha iyi bence
Annem bir adamla bersber yasiyor ewli bile degil orada yasayacagimi sanmiyorum ama bebekten vazgeciyorum sanirim...
Mahkemenin Devam ettigini yazdim ve esimin bu olay yuzunden arkamda kimsenin olmsfigina guvendigini yazdim esim bunu bilmiyor demedimki??? Burada kendimi acindirarak puan falanmi toplaniyor ne sandiniz anlayamadim
Şu an vereceğin en doğru karar çocuk fikri zaten
Mutlu, huzurlu bi evliliği varsa evlilik düşünmeli insanlar
Vebal bu, can bu, yarın birgün senden hesap bile sorabilir
Yapma..
Çalışıyor musun ?
Esim epeey kiskanc evde aksesuar yapiyorum perde aksesuari bir dukkana is oldukca gtiriyorlar
Esim epeey kiskanc evde aksesuar yapiyorum perde aksesuari bir dukkana is oldukca gtiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?