Benim derdimede çare bulunnn

Ne olur birileri bana bu konunun kocaman bir şaka olduğunu söylesin!!

16 yaşında bir çocuğun 13 yaşında bir sevgilisi var ve yabancı. Ailesi kızı istemiyor kızla gönül eğlendiriyor. Demek ki aile istese o yaşta gönül eğlendirmekten daha ileri gidebilecek?! Nişan filan da düşünürler belki! Ondan 6 ay küçük başka bir kızımız da bu ikili nasılsa ayrılır diye aralarına giriyor.

Yahu bahsedilen yaşların 13, 15 ve 16 olması bir tek benim mi tuhafıma gidiyor?

Ben bu yaşlardayken derslerimden başka kaygım yoktu. Siz ne ara büyüdünüz de ona buna asılmaya başladınız

Son düzenleme:
İsveç diyeti yap çok ise yariyo sabahları hiç bisey yemeden 1.5 saat tempolu yürü pilates yap bak nasil toparlaniyosun iki haftada aynı durumu bende yasadim hala da yasiyorum benimkisi ayrıldı sevgilisinden kesin ayrılırlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet 13 tuhafina gidebilir. 15 ve 16da ne var?
Ona buna derken? Ilk defa birinden hoslaniyom.
Derslerimde gayet iyi , merak etme

Evet 13 tuhafina gidebilir. 15 ve 16da ne var?
Ona buna derken? Ilk defa birinden hoslaniyom.
Derslerimde gayet iyi , merak etme

derdim derslerinin iyi olması değil canım, belli ki zeki bir kızsın. herkese verecek bir cevabın var maşallah.

benim derdim bazı şeyleri gereğinden erken yaşıyor oluşun.

Evet olabilir, ama yasim küçük , kiloluyum diye, sevdigim kisi baskasini seviyor diye böylemi yazmalari gerek?
Kilolusun diye degil ki yaaa:))
Sevdigin kisi baskasini SEVİYOR diye
araya girmeye calisinca bundan gayri cvp alamazsin ki zaten..
Birde cok guldum Allahta seni guldursun ufaklik 13 yasa cocuk o daha diyonda sen kadin mi oldun..
Hangi ara yaa :))))

derdim derslerinin iyi olması değil canım, belli ki zeki bir kızsın. herkese verecek bir cevabın var maşallah.

benim derdim bazı şeyleri gereğinden erken yaşıyor oluşun.

Ben Belçikada yasiyorum ve burda herkesin iliskisi gizli ve erken baslar. Eger bu oglan bu sevgilisinden sonra bi turk kiziyla çikarsa ozaman o is ciddi demektir. Burda 17 yasindaki kizlar 4-5 senedir çiktigi birileri var. Yani beklemekle olmaz anliyormusun.

Hahahahah hiç olmazsa arada 3 yas var. Yani demek istedigim o 13 yasindaki kisa boylu kiz o oglanla çikiyor ben niy çikamiyorum?
Hem kiz oglana teklif etmis, bilemem artik oglan kizi gerçekten seviyormu sevmiyormu Allah bilir.

Hahahahah hiç olmazsa arada 3 yas var. Yani demek istedigim o 13 yasindaki kisa boylu kiz o oglanla çikiyor ben niy çikamiyorum?
Hem kiz oglana teklif etmis, bilemem artik oglan kizi gerçekten seviyormu sevmiyormu Allah bilir.

Allah biliyorsa Allaha birak o zaman ne giriyon araya kara kedi gibi..
Sen onunla cikamazsin cunku suanda o baskasiyla cikiyor be kuzum ahh ahh anlican da ne zaman acaba:))

ahahaha acayip geç kalmışsın canım ya

hemen koş zayıfla aç durman lazım yoksa şişmansın diye o çocuk da aşağılar seni zaten 3 sene geride kalmışsın daha geride kalma

hemen ayır o aşüfteyle o çocuğu :111: senden iyisini mi bulacak, türk kızısın boru mu :111:

Allah biliyorsa Allaha birak o zaman ne giriyon araya kara kedi gibi..
Sen onunla cikamazsin cunku suanda o baskasiyla cikiyor be kuzum ahh ahh anlican da ne zaman acaba:))

Biliyorum çikamam ama iste bunlar baya kavga ediyorlar, hatta bikere ayrilmislardi ama yineden baristilar hep o oglanin kuzenleri yuzunden.
Ama iste birgun bitecek aralarindaki , belkii yarin , belki yarindanda yakin. Ben oglanla bi baglanti falan kurmak istiyom yani benimle konussun birazcikcik hoslansin istiyom. Eee ben size "nasil" soruyom azcik yardim edin belliki çok biliyonuz.

Bugün zaten tatli yaptim ve goturdum , sanssizim ablasi açti hahaha

Ya 15 16 yasında sevgiliymiş ciddiymiş değilmiş işiniz mi yok kuzum daha çok erken önünde bunları yaşamak için çok vaktin olacak

HAHAHAA bak buna çok güldüm. Zaten ben bunlari ayiramam ki, bunlar ayrilcaklarsa ayrilirlar zaten oglan sabah aksam kendi magzalarinda çalisiyo kizla ilgilenemez bikere. Ben zamana birakiyorum ama iste zamanda geçmiyo bir türlü.

Bak derslerimi sorursan, yeterince ilgileniyorum Lise 2ye geçtim Latinceyle matematik yapiyorum , daha ne yapiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…