Benim derdimede çare bulunnn

Oğlan bulmuş çıtırı sen boşuna uğraşma Ayrıca isterse gönül eğlendirir isterse ciddi düşünür, sanane? Sen üçüncü kişi olarak susup oturmalısın.

onunla ilgilenemezse senle nasıl ilgilenmesini bekliyorsun :/

Oğlan bulmuş çıtırı sen boşuna uğraşma Ayrıca isterse gönül eğlendirir isterse ciddi düşünür, sanane? Sen üçüncü kişi olarak susup oturmalısın.

Zaten susup oturuyom. Gidip oglanla kizla kavgami ediyom sanki?
Aralarinimi bozuyom?
Vallah kiz çitirda degil, çocuk daha bide makyaj yapiyoo...

Son düzenleme:
Zaten susup oturuyom. Gidip oglanla kizla kavgami ediyom sanki?
Aralarinimi bozuyom?
Vallah kiz çitirda degil, çocuk daha bide makyaj yapiyoo...

İşte ben de onu diyorum, neyse ne seni niye bu kadar alakadar ediyor? Aralarına girmiyorsun ama bilmem ne zaman sonra onlara gidince çocuğu etkileme çabasındasın ne iş? Edebinle sus otur, onlar ayrılırsa git o zaman çocuğa taktik uygula.

Ve bir Perşembe günü saat 2'yi 4 geçerken
İkinizde önünüze bakmayın, çarpışın önce
Sen ''pardon'' de sonra o
yere düşen kitaplarını toplasın
Gözgöze gelin ve başlayın
Film gibi yani!

not: Kayahan ''bir aşk hikayesi''nden uyarlanmıstır, gerçek kişi ve kişilerle hiç bir ilgisi yoktur

Nasıl taktik ama

Ahahaha:))) son cumleye koptum..
Yalniz boyle anasiyla bacisiyla cok konusuyorum tatli yaptim goturdum fln bukadar hevesli dunden razi durursan ablasini daha cok doyurursun sen..
Oglanda sevgilisiyle fink atiyo zaten ablasinin karnini kim doyuruyo umrunda degil:)))

Birde alimmisin be cocugum bugun yarin ayrilcaklar diyosun..
Yabancilar ocu mu niye ayrilsin sirf yabanci diye:)))
Simdi belcikada boyle dicen kesin:))
Oglan kizi kacirsinda goruruz belcikayi
Turkiyedede hanyayla konya var bildin mi:))))

Allahim 16 yasinda cocuklar hakkinda neler yaziyorum sahuruda yaptik karnimda tok bilemedim ki acep ne oldu bana

hele taktik ver ablası :111: çok bilen birine benziyon sen :111:

uğraşma bence yeni nesil kopmuş geliyor

Bir iphone 5s ci kız bir bu gece gece hayret ettirdiler beni Ben de yeni nesilden sayılırım ama yazdıklarını böyle okuyorum Neyse daha fazla uğraşamiicimmm

hele taktik ver ablası :111: çok bilen birine benziyon sen :111:

uğraşma bence yeni nesil kopmuş geliyor

Hahaha böyle olduguma bakmayin siz. Suskun birisiyim, erkeklerle asla konusmam simdiye kadar kuzenlerimden baska kimseyle uzun uzun mesajlasmadim
ilk defa birisinden hoslaniyom ve bu bi anlik bise degil.

Yok ya o çok yer , kesin oda yemistir tatlidan. Ayrilirmi ayrilir valla , ama ayrildigini nerden bilecem ki ben eskiden sokakta goruyodum facebookta goruyodum simdi iste sans eseri hissederim artik hahaha

Konyaliyim zaten, daha ben sahurumu yapmadim inecem birazdan asaga

Bir iphone 5s ci kız bir bu gece gece hayret ettirdiler beni Ben de yeni nesilden sayılırım ama yazdıklarını böyle okuyorum Neyse daha fazla uğraşamiicimmm

ceylinle yardınız beni zaten inşallah ceza almazsınız fanınızım bu gene daha efendi ayfoncu fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…