- Konu Sahibi beautygirl16
-
HAHAHAA bak buna çok güldüm. Zaten ben bunlari ayiramam ki, bunlar ayrilcaklarsa ayrilirlar zaten oglan sabah aksam kendi magzalarinda çalisiyo kizla ilgilenemez bikere. Ben zamana birakiyorum ama iste zamanda geçmiyo bir türlü.
Bak derslerimi sorursan, yeterince ilgileniyorum Lise 2ye geçtim Latinceyle matematik yapiyorum , daha ne yapiyim?
bu kız trol değilse ben de birşey bilmiyorum :111:
Oğlan bulmuş çıtırı sen boşuna uğraşmaAyrıca isterse gönül eğlendirir isterse ciddi düşünür, sanane? Sen üçüncü kişi olarak susup oturmalısın.
Zaten susup oturuyom. Gidip oglanla kizla kavgami ediyom sanki?
Aralarinimi bozuyom?
Vallah kiz çitirda degil, çocuk daha bide makyaj yapiyoo...
İşte ben de onu diyorum, neyse ne seni niye bu kadar alakadar ediyor? Aralarına girmiyorsun ama bilmem ne zaman sonra onlara gidince çocuğu etkileme çabasındasın ne iş? Edebinle sus otur, onlar ayrılırsa git o zaman çocuğa taktik uygula.
Taktik neymis, onu soruyam ya ? Taktigi ver sen hele
ver sen hele ?Laflara bak. Sana şuan tek vereceğim taktik sus otur İyi geceler çıtır türk kızı
ver sen hele ?Laflara bak. Sana şuan tek vereceğim taktik sus otur İyi geceler çıtır türk kızı
Biliyorum çikamam ama iste bunlar baya kavga ediyorlar, hatta bikere ayrilmislardi ama yineden baristilar hep o oglanin kuzenleri yuzunden.
Ama iste birgun bitecek aralarindaki , belkii yarin , belki yarindanda yakin. Ben oglanla bi baglanti falan kurmak istiyom yani benimle konussun birazcikcik hoslansin istiyom. Eee ben size "nasil" soruyom azcik yardim edin belliki çok biliyonuz.
Bugün zaten tatli yaptim ve goturdum , sanssizim ablasi açti hahaha
Evet olabilir, ama yasim küçük , kiloluyum diye, sevdigim kisi baskasini seviyor diye böylemi yazmalari gerek?
hele taktik ver ablası :111: çok bilen birine benziyon sen :111:
uğraşma bence yeni nesil kopmuş geliyor
hele taktik ver ablası :111: çok bilen birine benziyon sen :111:
uğraşma bence yeni nesil kopmuş geliyor
Ahahaha:))) son cumleye koptum..
Yalniz boyle anasiyla bacisiyla cok konusuyorum tatli yaptim goturdum fln bukadar hevesli dunden razi durursan ablasini daha cok doyurursun sen..
Oglanda sevgilisiyle fink atiyo zaten ablasinin karnini kim doyuruyo umrunda degil:)))
Birde alimmisin be cocugum bugun yarin ayrilcaklar diyosun..
Yabancilar ocu mu niye ayrilsin sirf yabanci diye:)))
Simdi belcikada boyle dicen kesin:))
Oglan kizi kacirsinda goruruz belcikayi
Turkiyedede hanyayla konya var bildin mi:))))
Allahim 16 yasinda cocuklar hakkinda neler yaziyorum sahuruda yaptik karnimda tok bilemedim ki acep ne oldu bana
Bosver o oglana birde sevgilisi varsa hic yaklasma bence!!!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bir iphone 5s ci kız bir bu gece gece hayret ettirdiler beniBen de yeni nesilden sayılırım ama yazdıklarını böyle okuyorum Neyse daha fazla uğraşamiicimmm
Ben onun sevgilisi olmadan tam 6 ay önce seviyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?