- Konu Sahibi beautygirl16
-
Bir iphone 5s ci kız bir bu gece gece hayret ettirdiler beniBen de yeni nesilden sayılırım ama yazdıklarını böyle okuyorum Neyse daha fazla uğraşamiicimmm
ceylinle yardınız beni zateninşallah ceza almazsınız fanınızım bu gene daha efendi ayfoncu fena
Yok ya o çok yer , kesin oda yemistir tatlidan. Ayrilirmi ayrilir valla , ama ayrildigini nerden bilecem ki ben eskiden sokakta goruyodum facebookta goruyodum simdi iste sans eseri hissederim artik hahaha
Konyaliyim zaten, daha ben sahurumu yapmadim inecem birazdan asaga
ceylinle yardınız beni zateninşallah ceza almazsınız fanınızım bu gene daha efendi ayfoncu fena
Bir iphone 5s ci kız bir bu gece gece hayret ettirdiler beniBen de yeni nesilden sayılırım ama yazdıklarını böyle okuyorum Neyse daha fazla uğraşamiicimmm
Aga ver elini opem
Sana trol demek trollere hakaret olur
Sen cok baska birseysin beyaa:)))
Sen tatlilara devam kendinde ye bosver can bogazdan gelir..
O kizlada nasil olsa ayrilcaklar 13 yasindaymis birde cirkinmis fln..
Sen yamarsin kendini oglana sonra
Haydin selametle kucugum ablanin uykusu geldi
iphone 5sci kız kim?
iphone 5sci kız kim?
Ben oraya geciyom sende gel bacim:)))
Bu aksam cumbus var
Yardım edin diye konuları dönüyo görürsün bakınca birinde 5s nasıl aldırırım diye soruyo öteki konusunda 40 kiloya nasıl düşerim
13 yasinda kizlar mi cikiyormus
O çocuk senin hakkin bebeğim hem 6 ay önceden seviyormussun.
Gitte göster o koza Türk kizinin asaletini
Hem o tatli yapmaktan da anlamaz birde sana bak.
Maharetli olduğun şimdiden belli.
Senden çok iyi bir ev hanimi olur.
Hadi bakalim gelişmeleri yaz
Bise anlamadim ,neyse
Boylu poslu hersey degil! Önemli ilan karakteri nasil? Baska kizla beraber olmasi seni rahatsiz etmiyorsa pesine düs ama neyi elde edersin bilmiyorum sen bilirsin ben onu baskasiyla paylasmak istemezdim ve gözü sende olsaydi o kizla beraber olmazdi senle olurdu! Bence mantikli düsün bis hayallere kaptirma kendini
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
beni cok rahatsiz ediyor tabikide. beni cok az goruyo taniyo.
Zaten oglan okadarda guzel degil karakteri falan cok guzell
Yardım edin diye konuları dönüyo görürsün bakınca birinde 5s nasıl aldırırım diye soruyo öteki konusunda 40 kiloya nasıl düşerim
hey allahım hey allahım sayıyla mı verdiler bugün bu ergenleri buraya bence kk ya yaş sınırı getirilmeli artık
hey allahım hey allahım sayıyla mı verdiler bugün bu ergenleri buraya bence kk ya yaş sınırı getirilmeli artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?