Benim derdimede çare bulunnn

Aga ver elini opem
Sana trol demek trollere hakaret olur
Sen cok baska birseysin beyaa:)))
Sen tatlilara devam kendinde ye bosver can bogazdan gelir..
O kizlada nasil olsa ayrilcaklar 13 yasindaymis birde cirkinmis fln..
Sen yamarsin kendini oglana sonra
Haydin selametle kucugum ablanin uykusu geldi

Hahahah yokk bu bayram gidiyoruz kesin herseyi planladim ben , bakim falan yapiyom , ip atliyom oruçlu oruçlu spor yapiyom. Bi degisklik olur belki .
Hadi Bye Bye

İnsan biraz utanır. Önce ben sevdim diye savunma mı olur.
Çocuk seni sevse seninle olurdu zaten demek ki o kızı seviyormuş.
İleride karısını değil beni seviyorculardan olmaman dileğiyle.

13 yasinda kizlar mi cikiyormus
O çocuk senin hakkin bebeğim hem 6 ay önceden seviyormussun.
Gitte göster o koza Türk kizinin asaletini
Hem o tatli yapmaktan da anlamaz birde sana bak.
Maharetli olduğun şimdiden belli.
Senden çok iyi bir ev hanimi olur.
Hadi bakalim gelişmeleri yaz

Boylu poslu hersey degil! Önemli ilan karakteri nasil? Baska kizla beraber olmasi seni rahatsiz etmiyorsa pesine düs ama neyi elde edersin bilmiyorum sen bilirsin ben onu baskasiyla paylasmak istemezdim ve gözü sende olsaydi o kizla beraber olmazdi senle olurdu! Bence mantikli düsün bis hayallere kaptirma kendini

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Saol canim valla boyle mesajlar okuyunca cok umutlaniyom. bayramda gidicez insallah yazarim ;-)

Bise anlamadim ,neyse

öncelikle yasin birinden hoslanmak icin kücük degil bunu belirtiyim. benim kiz kardesimin sinifinda 12 yasindan kücüklerin bile 'sevgilisi' vardi. aci ama gercek.

sen yine kilonu ver yavas yavas ip atlamak iyi fikir ama orucluyken susanirsin iftardan sonra yap bunu. fazla abur cubur tatli türü seyler yeme. ama yemegini de aksatma sakin daha büyüme cagindasin. hoslandigin cocuk o kizdan ayrilmayabilir cünkü yabanci bir kizin fazla tabulari olmaz yani iliskilerinin hemen biticegini sanmiyorum 'evlilige' kadar gitmesede. sen uzaktan hoslanabilirsin ama belli etme. belki zamanla baskasindan hoslanirsin. birde sevgilin olup olmamasini marifet olarak görme kendine biraz daha zaman tani bu konuda. onlar ayrilana kadarda bisey yapma, kendiliginden ayrilirsa düsünürsün ne yapcagini :)

beni cok rahatsiz ediyor tabikide. beni cok az goruyo taniyo.
Zaten oglan okadarda guzel degil karakteri falan cok guzell

beni cok rahatsiz ediyor tabikide. beni cok az goruyo taniyo.
Zaten oglan okadarda guzel degil karakteri falan cok guzell

Himmm canim seviyorsan gidip soleme ters tepebilir
1.uzaktan bak etkile onu
2.karsidan gecerken ona bisi diyeckmis gibi bak (gozlerine,)bak
3onu etklemeye calis .....

hey allahım hey allahım sayıyla mı verdiler bugün bu ergenleri buraya bence kk ya yaş sınırı getirilmeli artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…