Benim derdimede çare bulunnn

Slm bence bu is olmaz canim kafaya takma herifin sevgilisi var demek ki senden hoslanmiyor bu kadar basit ... Daha gecsin cnm merak etme daha iyilerine laiksin :-D.

Kizim manyak misin nesin sevgilisi varmis iste biraksana cocugu
bende bi zamanlar birini seviyodum sevgilisi oldugunu ogrenmistim sonra. tamam ayrilmalarini istedim ama ilgisini kendi uzerime cekmeye calismadim CUNKU SEVGILISI VARDI

Oyyy kurban olayım sana :)
Valla söylemek isteyipte söyleyemediğim herşeyi ilk cümlende açıkça söylemişsin. İçimin yağlarını erittin çoookkk sağol

Ya sen ne yazdigini hatirlamiyorsun sanirim..ordaki kizlarin kac senelik iliskisi oldugunu soyluyosun.soyledigin yaslarda 13 e geliyo..onu yabancilar yapiyo genelde..herseyi yasiyolar..nedir bu acelen ustelik seni sevmeyen biriyle..seni sevseydi kesinlikle o iliskiye bile baslamazdi..neden kabullenmek zor..yasina veriyorum.umarim belcikada dogdum buyudum diyerek baska hatalar yapmazsin...seni sevmeyen bir insandan neden sevgi bekliyorsun..senin suan dersleerini dusunmen lazim.buyuk sinavlariniz oluyo.kafani oraya ver..karsina da ilerde baskasi cikar.sen o zor oldugu icin sana cekici geliyodur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Zaten bunlarin asla bir gelecegi olamaz. Kiz yabanci bikere 13 yasinda, oglan 16 yasinda. Ee oglanin ailesi bu kizi istemiyormus, oglan gönül eglendiriyormus , oglanin kuzeninin anlattiklari bu.

ne güzel kaldırıyo miden başkasıyla gönül eğlendiren biriyle sevgili olmayı..
ya da diğer açıdan: başkasına aşık olan birini tavlamayı???
şimdiki ergenler de dizi karakteri gibi maşallah...biraz az izleyin şu tv.yi...

Tavlamiyorum ki ? Ne alaka anlamadim?

soruyu tavlamak için sormadın mı?
kendimi nasıl beğendirebilirimden bu çıkıyo sonuç olarak dostum...
ilişkisi ciddi ya da değil..sonuçlanmadan araya girmen hiç etik değil..
kızdan ayrılırsa gir devreye değilse karakedi olmak dışında bi vasfın olmaz..

Ha turkiyedeyim ha belçikada benim için bi fark yok bence, ben belçikadayim diye yapmamam gerektigi seylerimi yapiyom sanki?
Beklerim , beklerim sanane.
Derslerim gayet iyi hem sanki ben her saniye onu dusunmekten bise yapamiyommu?
Sadece onlami ilgileniyom sanki, zamana birakmisim bikere ben.

Aynen öyle, su an sadece karakedi gibi gorunuyorum ben. Dedigin gibi anca ayrilirsa iste. Benim dedigim iki hafta sonra onlara gidecegiz , ve benim sorum orda nasil olmaliyim?

Aynen öyle, su an sadece karakedi gibi gorunuyorum ben. Dedigin gibi anca ayrilirsa iste. Benim dedigim iki hafta sonra onlara gidecegiz , ve benim sorum orda nasil olmaliyim?

onun ilgisini çekmeye çalışmak dışında herhangi bir şekilde olabilirsin...
ilgisiz ol kendi halinde ol ve şımartma şu çocuğu..
gelir kendisi adım atar o kızdan ayrılırsa senin adım atmandan daha kıymetli bir konumda olursun hem...

yabanci sevgiliside güzel olsa , bikere kiz güzel degil daha çocuk.

Asfghkk diyerek güldüm o cocuk da sen nesin 16 yaşında. Bir de kiza çirkin demeyi biliyorsan önce kilo ver sen. Bunu dememek için zor tuttum kendimi ama millete çirkin diyorsan duyacaksin gerçekleri. Bence fazla ergensin, yalniz ben ergenken bile biliyordum sevgilisi olan birini ayirmaya calismamam gerektiğini. Siz cocuksunuz daha, yok ailesi onaylamiyormus da yok gönül eglendiriyormus da. Zaten ben onu sevgilisinden 6 ay once sevdim demenden belli daha ufak oldugun. Derslerine çalış daha faydalı olur senin için.

Daha fazla okuyamayacagim galiba senin kilon vs bunlar ergenlikte kolay atilir hareket et biraz ve yasin cok kucuk onu bunu ayirma birak daha neleri cikcak karsina bide cevap verenlerinde senden buyuk oldugunu dusunmuyorum fikirlere gore 😂
Bu forumun yas ortalamasina hayran kaldim cok genis capli calisiyorlar 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla canim ne imkansiz ne degil bunu yasamadan bilemezsin.. oglanin sevgilisi varmis uzak dur
he ayrilirlar sonra seni begenir o baska ama hic belli olmaz belki ciddilesir bunun hakkinda yorum yapamazsn henuz..
sevgilisi varken sana bakan cocuk yarin sen sevgilisi olursan da baskasina bakar bunu dusundun mu ?

cocuk gormus sevmis begenmis sevgilisi o. sen degilsin.. bu yuzden ona cirkin deme bence.. suan cok gencsin hata yapmaya cok megillisin. gel sen ablalarini dinle.. uzak dur cocugum uzak dur

ikinci konumu okurmusun lutfen?

Ozamab cevaplarini ona gore ver...oyle cevaplar veriyosunki herseyi yapabilecek biri gibi gorundun gozume. Sevgilisi olan birine uzak durmalisin..oraya gittiginde de kendin ol. Ozel bisey sarfetmene gerek karisik olmasinin sebebi verdigin cevaplar..

Bak ablacım bur da bu kadar insan boşa konuşmuyor. Tam ergenlik dönemindesin o yüzden bu fevri çıkışlarını anlıyorum. Kilo işine gelince sağlığın için ve aynada kendine baktığında mutlu görünmek için ver. Çocuğa gelince de sevgilisi varmış zaten. Kız çirkinmiş olgun değilmiş falan bunlar seni ilgilendirmez. Sen güzel güzel derslerine çalış.Yaşıtın insanlarla arkadaşlık kur. İleride buraya yazdıklarına da çok güleceksin eminim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…