- 13 Temmuz 2014
- 117
- 13
- 38
- Konu Sahibi beautygirl16
-
Kizim manyak misin nesin sevgilisi varmis iste biraksana cocugu
bende bi zamanlar birini seviyodum sevgilisi oldugunu ogrenmistim sonra. tamam ayrilmalarini istedim ama ilgisini kendi uzerime cekmeye calismadim CUNKU SEVGILISI VARDI
Zaten bunlarin asla bir gelecegi olamaz. Kiz yabanci bikere 13 yasinda, oglan 16 yasinda. Ee oglanin ailesi bu kizi istemiyormus, oglan gönül eglendiriyormus , oglanin kuzeninin anlattiklari bu.
ne güzel kaldırıyo miden başkasıyla gönül eğlendiren biriyle sevgili olmayı..
ya da diğer açıdan: başkasına aşık olan birini tavlamayı???
şimdiki ergenler de dizi karakteri gibi maşallah...biraz az izleyin şu tv.yi...
Tavlamiyorum ki ? Ne alaka anlamadim?
Ya sen ne yazdigini hatirlamiyorsun sanirim..ordaki kizlarin kac senelik iliskisi oldugunu soyluyosun.soyledigin yaslarda 13 e geliyo..onu yabancilar yapiyo genelde..herseyi yasiyolar..nedir bu acelen ustelik seni sevmeyen biriyle..seni sevseydi kesinlikle o iliskiye bile baslamazdi..neden kabullenmek zor..yasina veriyorum.umarim belcikada dogdum buyudum diyerek baska hatalar yapmazsin...seni sevmeyen bir insandan neden sevgi bekliyorsun..senin suan dersleerini dusunmen lazim.buyuk sinavlariniz oluyo.kafani oraya ver..karsina da ilerde baskasi cikar.sen o zor oldugu icin sana cekici geliyodur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soruyu tavlamak için sormadın mı?
kendimi nasıl beğendirebilirimden bu çıkıyo sonuç olarak dostum...
ilişkisi ciddi ya da değil..sonuçlanmadan araya girmen hiç etik değil..
kızdan ayrılırsa gir devreye değilse karakedi olmak dışında bi vasfın olmaz..
Aynen öyle, su an sadece karakedi gibi gorunuyorum ben. Dedigin gibi anca ayrilirsa iste. Benim dedigim iki hafta sonra onlara gidecegiz , ve benim sorum orda nasil olmaliyim?
yabanci sevgiliside güzel olsa , bikere kiz güzel degil daha çocuk.
valla canim ne imkansiz ne degil bunu yasamadan bilemezsin.. oglanin sevgilisi varmis uzak dur
he ayrilirlar sonra seni begenir o baska ama hic belli olmaz belki ciddilesir bunun hakkinda yorum yapamazsn henuz..
sevgilisi varken sana bakan cocuk yarin sen sevgilisi olursan da baskasina bakar bunu dusundun mu ?
cocuk gormus sevmis begenmis sevgilisi o. sen degilsin.. bu yuzden ona cirkin deme bence.. suan cok gencsin hata yapmaya cok megillisin. gel sen ablalarini dinle.. uzak dur cocugum uzak dur
ikinci konumu okurmusun lutfen?
Oyyy kurban olayım sana :)
Valla söylemek isteyipte söyleyemediğim herşeyi ilk cümlende açıkça söylemişsin. İçimin yağlarını erittin çoookkk sağol
bende bol bol yiyorumm
bunları görüpte yememek mümkün mü
Eki Görüntüle 1187523 Eki Görüntüle 1187524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?